Savienoties ar mums

Best Of

10 labākie AI Pitch Deck ģeneratori (2024. gada jūlijs)

Atjaunināts on

Unite.AI ir apņēmies ievērot stingrus redakcionālos standartus. Mēs varam saņemt kompensāciju, noklikšķinot uz saitēm uz produktiem, kurus mēs pārskatām. Lūdzu, apskatiet mūsu filiāles izpaušana.

Dinamiskajā jaunuzņēmumu un uzņēmējdarbības pasaulē, lai nodrošinātu finansējumu un atbalstu, ir ļoti svarīgi izveidot pārliecinošu prezentāciju. Ir attīstījusies efektīvas prezentācijas izveides māksla, un ar AI darbināmi rīki maina veidu, kā uzņēmēji un uzņēmumi prezentē savas idejas. Šīs novatoriskās platformas ne tikai racionalizē ietekmīgu prezentāciju izveides procesu, bet arī piepilda tās ar datiem balstītu ieskatu un progresīvu dizainu.

Šajā emuārā mēs iedziļināsimies populārākajos AI Pitch Deck Builders, kas maina spēli. No intuitīvām saskarnēm līdz uzlabotai analītikai — katrs mūsu sarakstā iekļautais rīks piedāvā kaut ko unikālu, nodrošinot plašu vajadzību un nozaru klāstu.

Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis uzņēmējs vai topošs novators, šie AI risinājumi ir izstrādāti, lai paaugstinātu jūsu prezentāciju un piesaistītu auditoriju kā vēl nekad.

1. Upmetrics

Attēls: Upmetrics

Upmetrics izceļas kā novatorisks mākslīgā intelekta platformas ģenerators, kas īpaši izstrādāts jaunizveidotiem uzņēmumiem un maziem uzņēmumiem. Šis rīks no jauna definē mākslu radīt pārliecinošas prezentācijas investoriem un pārdošanas prezentācijas. Ar savām uzlabotajām AI iespējām Upmetrics piedāvā daudz interaktīvu veidņu, nodrošinot jūsu idejām jaunu iesaistīšanās un skaidrības līmeni. Tā inteliģentie dizaina ieteikumi un uz datiem balstīti ieskati darbojas vienlaikus, lai uzlabotu gan vizuālo pievilcību, gan informācijas dziļumu jūsu prezentācijas klāstā. Šis rīks ir saistīts ne tikai ar estētiku; tas ir par tāda stāstījuma izveidi, kas rezonē ar jūsu auditoriju, nodrošinot, ka jūsu vēstījums ir gan pārliecinošs, gan skaidrs.

Upmetrics izceļas ar lāzera fokusu uz veiktspējas palielināšanu dažādos ekrānos un ierīču veidos. Tas nodrošina, ka jūsu laukums ne tikai izskatās profesionāli, bet arī efektīvs un pieejams neatkarīgi no tā, kur tas tiek prezentēts. Izstrādāts, lai racionalizētu sarežģīto potenciālo klientu izpētes un vēstījuma fokusēšanas procesu, Upmetrics integrē emocionālo saikni ar faktiskajiem datiem, radot līdzsvarotu un ietekmīgu prezentāciju. Tā unikālās funkcijas, kas parasti nav atrodamas citos AI laukuma ģeneratoros, padara to par ideālu izvēli uzņēmējiem, kuri vēlas pilnveidot savus investoru piedāvājumus.

Upmetrics galvenās iezīmes:

  • Daudzveidīga veidņu izvēle: izvēlieties no plašā veidņu klāsta, tostarp palaišanas, pārdošanas, modernās, produktu un radošās prezentācijas.
  • AI vadīts dizains: izbaudiet AI dizaina vienkāršību, kas intuitīvi izvēlas labāko izkārtojumu un nemanāmi iekļauj zīmola līdzekļus.
  • Uz datiem balstīti ieskati: Atrodiet perfektu līdzsvaru starp informācijas bagātību un emocionālu iesaistīšanos, izmantojot ieskatu datu analīzi.
  • Cilvēka radošums un AI līdzsvars: Upmetrics uzsver AI rīku sinerģiju ar cilvēka radošumu un ieskatu, lai radītu izcilus skaņdarbus.

Apmeklējiet Upmetrics →

2. Slīdrāde

15 slaidi, kas jums VAJADZĪGI jūsu Pitch Deck — Startups 101

Slidebean parādās kā spēļu mainītājs ar AI darbināmo prezentācijas rīku jomā, kas ir īpaši pielāgoti jaunizveidotiem uzņēmumiem un uzņēmumiem, kuri vēlas izveidot profesionālas, saistošas ​​prezentācijas. Tas, kas atšķir Slidebean, ir tā novatoriskā ģenētiskā algoritma izmantošana. Šī uzlabotā AI funkcija pārbauda tūkstošiem slaidu konfigurāciju, nodrošinot, ka katrs prezentācijas elements tiek automātiski sakārtots precīzi un ātri. Šī unikālā pieeja garantē, ka jūsu slaidi ne tikai izskatās saliedēti un slīpēti, bet arī atspoguļo profesionālo standartu, kas atbilst jūsu zīmola iezīmēm un ētikai.

Slidebean spēks slēpjas tās izcilajā līdzsvarā starp AI vadītu dizainu un lietotāja pielāgošanu. Ar vairāk nekā 120 bezmaksas prezentāciju veidnēm platforma atbilst visdažādākajām vajadzībām — no starta prezentācijām līdz radošām demonstrācijām. Katra veidne ir izstrādāta, lai palielinātu veiktspēju un savietojamību dažādos ekrānos un ierīcēs, nodrošinot jūsu ziņojuma efektīvu piegādi neatkarīgi no medija. Turklāt Slidebean daudzpusība attiecas uz tā eksportēšanas iespējām, ļaujot lietotājiem nemanāmi pārvērst savas prezentācijas HTML, PDF, tiešsaistes koplietošanas formātos vai PPT failos. Šī elastība ir būtiska, lai sasniegtu dažādas auditorijas un pielāgotos dažādām prezentācijas vidēm.

Galvenās Slidebean funkcijas:

  • Uzlabots AI dizains: izmanto izsmalcinātu AI ģeneratoru, lai izvēlētos optimālus dizaina izkārtojumus un automātiski lietotu zīmola līdzekļus.
  • Plaša veidņu bibliotēka: piekļūstiet vairāk nekā 120 pielāgojamām veidnēm, kas aptver dažādas tēmas, tostarp palaišanas, pārdošanas, modernās, produktu un radošās prezentācijas.
  • Vairākas eksportēšanas opcijas: ērti eksportējiet savas prezentācijas dažādos formātos, lai apmierinātu savas auditorijas un prezentācijas konteksta īpašās vajadzības.
  • Lietotājam draudzīgs interfeiss: ātri izveidojiet aizraujošas prezentācijas, bez grūtībām, kas saistītas ar sarežģītu dizainu un izkārtojumu.
  • Uz startēšanu vērsta platforma: vērtīgs rīks jaunuzņēmumu dibinātājiem, kas palīdz izveidot pārliecinošus prezentāciju komplektus, lai nodrošinātu finansējumu.

Apmeklējiet Slidebean →

3. Storydoc

Storydoc — saistoši komplekti, vienkārši ✨

Storydoc sevi pozicionē kā visprogresīvāko AI prezentācijas ģeneratoru, kas ir unikāli izstrādāts, lai radītu ļoti saistošas, interaktīvas un mobilajām ierīcēm draudzīgas prezentācijas. Tās galvenais mērķis ir ievērojami palielināt jūsu izredzes iekarot savu auditoriju neatkarīgi no tā, vai tie ir investori, klienti vai partneri. Storydoc pamatā ir AI vadīts dizaina palīgs — rīks, kas ne tikai strukturē jūsu klāju, bet arī palīdz izveidot saistošu saturu. Plaša pielāgojamu veidņu klāsta iekļaušana kopā ar produkta stāstu dokumentāciju, piemēriem un gadījumu izpēti nodrošina, ka jūsu prezentācija ir ne tikai vizuāli pievilcīga, bet arī bagāta ar kontekstu un atbilstību.

Tas, kas patiesi atšķir Storydoc, ir AI rīku integrācija, kas sniedzas tālāk par dizainu un satura ģenerēšanu. AI rakstīšanas palīgs precīzi noregulē jūsu ziņojumapmaiņu, nodrošinot skaidrību un ietekmi, savukārt AI vizuālais asistents ģenerē atbilstošus attēlus, pievienojot jūsu prezentācijai vizuālu stāstu slāni. Bet Storydoc neapstājas pie radīšanas; tas piedāvā arī automātiskus analītikas ieskatus. Šī jaudīgā analītika reāllaikā izseko jūsu prezentācijas komplekta veiktspēju, pārraugot galvenos rādītājus, piemēram, lietotāju iesaistīšanās līmeni, katrā slaidā pavadīto laiku un interaktīvo elementu efektivitāti. Šī uz datiem balstītā pieeja ļauj nepārtraukti optimizēt jūsu prezentāciju, nodrošinot tās rezonansi ar jūsu auditoriju.

Galvenās Storydoc iezīmes:

  • AI dizaina un rakstīšanas palīdzība: izmantojiet AI, lai strukturētu klājus, rakstītu saturu un ģenerētu atbilstošus attēlus, padarot jūsu prezentācijas gan informatīvas, gan vizuāli pārsteidzošas.
  • Plašs veidņu klāsts: piekļūstiet daudzveidīgai interaktīvu veidņu izvēlei, kas izstrādātas dažādām vajadzībām, tostarp startēšanas, pārdošanas, modernajām, produktu un radošajām prezentācijām.
  • Mobilajām ierīcēm draudzīgs un interaktīvs: izveidojiet prezentācijas, kas ir ne tikai saistošas, bet arī optimizētas darbībai jebkurā ekrānā un ierīcē.
  • Automātiski Analytics ieskati: gūstiet nenovērtējamu ieskatu par iesaistes līmeņiem, slaidā pavadīto laiku un interaktīvo elementu efektivitāti, ļaujot jums nepārtraukti pilnveidot savu prezentāciju.
  • Bezšuvju rīku integrācija: Storydoc AI iespējas vienmērīgi integrējas ar citiem rīkiem, uzlabojot tā funkcionalitāti un ērtu lietošanu.

Apmeklējiet Storydoc →

4. Skaisti.ai

Kā izveidot prezentāciju vietnē Beautiful.ai

Beautiful.ai ir izcils ar AI darbināms rīks, kas paredzēts, lai palīdzētu lietotājiem viegli izveidot profesionālas un vizuāli saistošas ​​prezentācijas. Tās izcilā iezīme ir pielāgojamu veidņu klāsts, tostarp specializēti laukuma klāja dizaini. Šīs veidnes ir ne tikai vizuāli pievilcīgas, bet arī optimizētas veiktspējai jebkurā ekrānā un ierīcē, nodrošinot, ka jūsu ziņojums tiek piegādāts nevainojami jebkurā iestatījumā. AI dizaina palīgs vietnē Beautiful.ai ir spēļu mainītājs, kas automātiski atlasa vispiemērotāko izkārtojumu un prezentācijai izmanto zīmola līdzekļus. Šī funkcija ļauj pat tiem, kam ir minimāla dizaina pieredze, izveidot gan profesionālas, gan estētiski pievilcīgas prezentācijas.

Papildus dizaina iespējām, Beautiful.ai piedāvā spēcīgas datu vizualizācijas funkcijas, piemēram, diagrammas un diagrammas. Šie rīki sniedz lietotājiem iespēju sniegt sarežģītu informāciju skaidrā, pārliecinošā un viegli uztveramā formātā. Automātiskās analītikas ieskatu pievienošana ir vēl viena nozīmīga priekšrocība. Šī funkcija izseko jūsu prezentācijas komplektu veiktspēju, sniedzot vērtīgus datus par iesaistes līmeņiem, katrā slaidā pavadīto laiku un interaktīvo elementu efektivitāti. Šis ieskats ir ļoti svarīgs, lai uzlabotu prezentāciju un nodrošinātu tās rezonansi ar auditoriju.

Galvenās Beautiful.ai iezīmes:

  • Pielāgojamas veidnes: plaša klāsta veidņu izvēle, kas pielāgota dažādām prezentācijas vajadzībām un ierīču saderībai.
  • AI dizaina asistents: automatizē dizaina izkārtojumu izvēli un zīmola līdzekļu pielietošanu, vienkāršojot projektēšanas procesu.
  • Datu vizualizācijas rīki: līdzekļi skaidru un iespaidīgu diagrammu un grafiku izveidei.
  • Automātiski Analytics ieskati: izseko iesaistīšanos un mijiedarbību ar jūsu prezentāciju, piedāvājot vērtīgas atsauksmes optimizācijai.

Apmeklējiet vietni Beautiful.ai →

5. Bīmērs

Attēls: Bēmers

Beemer parādās kā lietotājam draudzīgs, ar mākslīgo intelektu darbināms laukuma ģenerators, galvenokārt koncentrējoties uz jaunuzņēmumu vajadzībām. Tā efektīvā platforma atvieglo ātru Google prezentāciju un PowerPoint prezentāciju izveidi, vienkāršojot bieži vien laikietilpīgo procesu. Ar AI darbināmā palīdzība programmā Beemer ir galvenā funkcija, kas piedāvā automatizētus dizaina izkārtojumus, satura strukturēšanu un slaidu pielāgošanu. Šīs iespējas nodrošina, ka jūsu prezentācijas komplekts ne tikai izskatās profesionāli, bet arī nemanāmi atbilst jūsu starta ziņojumapmaiņai un mērķiem.

Lai gan Beemer pašlaik nodrošina pamata pielāgošanas iespējas, tā ceļvedis norāda uz plāniem šo funkciju paplašināšanai, norādot uz nākotni, kurā lietotāji var pielāgot savas prezentācijas savām vajadzībām. Īpaši ievērības cienīga ir platformas “Pitch Booster” pakotne. Tajā ir iekļauti tādi rīki kā kopsavilkums, investora e-pasta vēstule un papildu slaidi, lai personalizētu jūsu prezentācijas plānu. Šī pakotne pievieno pielāgošanas un stratēģiskā satura slāni, kas var ievērojami uzlabot jūsu prezentācijas ietekmi.

Galvenās Beemer iezīmes:

  • Ar AI darbināmu prezentāciju izveide: automatizēts dizains un satura strukturēšana Google prezentācijām un PowerPoint.
  • Pielāgošanas opcijas: pamata pielāgošana ar paplašināto līdzekļu plāniem.
  • Pitch Booster pakotne: papildu rīki, lai uzlabotu un personalizētu jūsu prezentāciju.

Apmeklējiet Bēmeru →

6. Pitchgrade

Attēls: Pitchgrade

Pitchgrade izceļas AI pitch deck ģeneratoru pasaulē, jo īpaši koncentrējas uz pielāgošanu un efektivitāti. Tas nodrošina pilnībā pielāgojamu AI prezentāciju ģeneratoru, kas ļauj lietotājiem pielāgot katru sava prezentācijas komplekta aspektu, lai tas atbilstu īpašām vajadzībām un zīmola preferencēm. Tas ietver iespēju modificēt krāsu shēmas, pievienot logotipus un pielāgot izkārtojumus, nodrošinot, ka katra prezentācija precīzi atspoguļo lietotāja unikālo stilu un zīmolu. Šādas plašās pielāgošanas iespējas padara Pitchgrade par daudzpusīgu rīku plašam lietotāju lokam, sākot no jaunizveidotiem uzņēmumiem līdz jau reģistrētām korporācijām.

Rīka apņemšanās nodrošināt efektivitāti un kvalitāti ir acīmredzama, piedāvājot vairāk nekā 300 slaidu veidu un 8 pārskatīšanas režīmus, kas atbilst dažādām prezentācijas prasībām. Šī plašā izvēle ne tikai uzlabo ģenerēto laukuma klāju kvalitāti, bet arī racionalizē izveides procesu, ietaupot vērtīgo laiku un resursus. Pitchgrade intuitīvais interfeiss vēl vairāk veicina tā lietotājam draudzīgumu, vienkāršojot atlases un pielāgošanas procesu un padarot to pieejamu lietotājiem ar dažādu tehnisko zināšanu līmeni.

Galvenās Pitchgrade iezīmes:

  • Plaša pielāgošana: pilnīga kontrole pār prezentācijas izskatu, tostarp krāsu shēmām, logotipiem un izkārtojumiem.
  • Plašs slaidu un režīmu klāsts: vairāk nekā 300 slaidu veidu un 8 pārskatīšanas režīmi, lai tie atbilstu dažādiem prezentācijas stiliem un mērķiem.
  • Lietotājam draudzīgs interfeiss: intuitīva platforma, kas atvieglo ātru un vienkāršu prezentāciju pielāgošanu.

Apmeklējiet vietni Pitchgrade →

7. Prezent AI

Radiet apvērsumu biznesa prezentācijās, izmantojot Prezent

Prezent AI parādās kā specializēts ar AI darbināms laukuma ģenerators, kas galvenokārt koncentrējas uz jaunuzņēmumu vajadzībām. Tas atvieglo dažādu biznesa dokumentu, piemēram, prezentāciju, investoru, liftu un kopsavilkumu, efektīvu izveidi. Prezent AI ar AI darbinātā palīdzība ievērojami uzlabo procesu, nodrošinot pielāgotus dizaina izkārtojumus, satura strukturēšanu un slaidu pielāgošanu. Tas nodrošina, ka katra prezentācija ne tikai izskatās profesionāli, bet arī lieliski atbilst starta unikālā zīmola un stila vēlmēm.

Neskatoties uz ierobežotajām funkcijām salīdzinājumā ar citiem ģeneratoriem tirgū, Prezent AI piedāvā ievērojamas pielāgošanas iespējas. Lietotāji var mainīt dažādus savu prezentāciju aspektus, tostarp krāsu shēmas, logotipus un izkārtojumus, padarot katru prezentācijas klāju nepārprotami reprezentatīvu viņu zīmolu. Platformas iespēja lejupielādēt prezentācijas PDF vai PowerPoint formātos vai prezentēt tieši no Prezent AI palielina tās daudzpusību.

Galvenās Prezent AI iezīmes:

  • Pielāgošanas opcijas: pielāgojiet prezentācijas, lai tās atbilstu konkrētām zīmola un stila vēlmēm.
  • Ar AI darbināms dizains un saturs: automatizēta palīdzība, veidojot prezentācijas, kas ir gan vizuāli pievilcīgas, gan saturiski bagātas.
  • Interactive Elements: ietver tādas funkcijas kā sadarbība reāllaikā, interaktīvas aptaujas un analītika, lai uzlabotu prezentācijas iesaisti.
  • Pieejamie formāti: piedāvā lejupielādējamus formātus un tiešas prezentācijas iespējas no platformas.

Apmeklējiet Prezent AI →

8. SlidesAI

SlidesAI — teksts uz prezentāciju ar mākslīgo intelektu

SlidesAI ir ievērojams sasniegums prezentāciju veidošanas pasaulē. Tās galvenā funkcija, iespēja pārvērst tekstu prezentācijās, ir spēles mainītājs, ļaujot lietotājiem pārvērst savas idejas slīpētos slaidos daļējā laika, kas parasti būtu nepieciešams. Šī funkcija ir īpaši noderīga lietotājiem, kuriem ātri jāģenerē prezentācijas, nezaudējot kvalitāti vai dizaina konsekvenci.

Papildus teksta prezentācijas iespējām, SlidesAI piedāvā plašu dizaina pielāgošanu. Lietotāji var izvēlēties no esošajiem krāsu sākotnējiem iestatījumiem vai izveidot savus, nodrošinot, ka katra prezentācija atbilst viņu konkrētajam vizuālajam zīmolam. Rīka pašreizējā saderība ar Google prezentācijām un nākotnes plāni integrācijai ar Microsoft PowerPoint liecina par tā apņemšanos nodrošināt daudzpusību un lietotāju ērtības. Turklāt tā atbalsts vairāk nekā 100 valodām un pieejamība vairākos tulkojumos uzsver tā globālo pieejamību.

Galvenās SlidesAI funkcijas:

  • Teksta pārvēršana prezentācijā: uzreiz izveido prezentācijas no teksta ievades.
  • Dizaina pielāgošana: piedāvā dažādas dizaina un izkārtojuma pielāgošanas iespējas.
  • Daudzvalodu atbalsts: saderīgs ar vairāk nekā 100 valodām un pieejams vairākos tulkojumos.
  • Vienkārša lietošana: Izstrādāts vienkāršībai, iestatīšanai un lietošanai nav nepieciešamas tehniskas zināšanas.

Apmeklējiet SlidesAI →

9. Visme

13 Pitch Deck dizaina padomi, lai izveidotu perfektu starta piķi

Lai gan Visme nav tikai mākslīgā intelekta līmeņa ģenerators, tā izceļas kā daudzpusīga grafiskā dizaina platforma ar virkni ar AI uzlabotām funkcijām. Tā AI prezentāciju veidotājs izmanto mākslīgo intelektu, lai ātri un efektīvi ģenerētu dizainus, ļaujot lietotājiem izveidot pielāgotas prezentācijas dažu sekunžu laikā. Šis rīks ir īpaši vērtīgs tiem, kas vēlas uzlabot savu slaidu un kopējā satura kvalitāti.

Papildus AI prezentācijas veidotājam Visme piedāvā citus AI rīkus, piemēram, AI attēlu ģeneratoru un AI labošanas rīkus. Šīs funkcijas ir izstrādātas, lai racionalizētu projektēšanas un rediģēšanas procesu, nodrošinot, ka lietotāji var viegli izveidot un pielāgot prezentācijas, grafiku un attēlus ar profesionālas kvalitātes rezultātiem. Lai gan Visme var nebūt speciāla prezentācijas platformas ģeneratora, tā ar AI darbināmās iespējas padara to par spēcīgu sāncensi dažāda veida vizuālā satura, tostarp prezentāciju un slaidu komplektu, veidošanā.

Galvenās funkcijas:

  • AI prezentāciju veidotājs: ātri ģenerē pielāgotas prezentācijas, uzlabojot dizaina un satura izveides procesu.
  • Papildu AI rīki: AI attēlu ģenerators un mākslīgā intelekta labošanas rīki progresīvam dizainam un attēlu rediģēšanai.
  • Daudzpusīgas dizaina iespējas: piemērots plaša spektra vizuālā satura izveidei, ne tikai prezentāciju komplektiem.

Apmeklējiet Visme →

10. Piktochart

Kā izveidot laukuma klāju (+ Investīciju ekspertu izveidota veidne Pitch Deck)

Piktochart parādās kā stabils tīmekļa grafiskā dizaina rīks, kas ir pielāgots profesionāla izskata laukuma klāju, piemēram, VC un pārdošanas klāju, izveidei. Platforma piedāvā bagātīgu bibliotēku ar vairāk nekā 80 profesionāli izstrādātām prezentāciju veidnēm, no kurām katra ir paredzēta, lai piesaistītu uzmanību un piesaistītu auditoriju. Šīs veidnes ir ne tikai vizuāli pievilcīgas, bet arī pilnībā pielāgojamas. Lietotāji var pielāgot tos, lai tie atbilstu viņu konkrētajām zīmola krāsām un stilam, nodrošinot, ka katrs laukums lieliski saskan ar viņu korporatīvo identitāti.

Piktochart izcilā funkcija ir tā lietotājam draudzīgais vilkšanas un nomešanas redaktors. Šis rīks prezentācijā vienkāršo tādu elementu pievienošanas un kārtošanas procesu kā attēli, diagrammas un kartes. Lietotāji var arī elastīgi augšupielādēt savus attēlus, vēl vairāk personalizējot savus piķi. Turklāt Piktochart izceļas, pārvēršot sarežģītus datus skaidros, saistošos vizuālos materiālos. Šī iespēja ir ļoti svarīga jaunizveidotiem uzņēmumiem un uzņēmumiem, kuriem ir jāsniedz uz datiem balstīti argumenti saprotamā un aizraujošā veidā.

Piktochart uzlabo prezentāciju komplektu funkcionalitāti, izmantojot iebūvēto prezentācijas režīmu un dažādas lejupielādes opcijas, tostarp PDF un Microsoft .ppt formātu. Šī daudzpusība nodrošina, ka prezentācijas ir viegli pieejamas un koplietojamas. Turklāt rīks nodrošina koplietojamu saišu ģenerēšanas līdzekli, ļaujot lietotājiem izsekot savu prezentāciju klāsta skatījumiem — šī ir nenovērtējama funkcija, lai novērtētu prezentāciju sasniedzamību un ietekmi.

Galvenās Piktochart funkcijas:

  • Pielāgojamas ekspertu veidnes: vairāk nekā 80 veidņu, kas paredzētas profesionālai lietošanai un zīmolu pielīdzināšanai.
  • Velciet un nometiet redaktoru: intuitīvs interfeiss dažādu prezentācijas elementu ērtai pievienošanai un sakārtošanai.
  • Efektīva datu vizualizācija: rīki sarežģītu datu konvertēšanai vizuāli pievilcīgos un saprotamos formātos.
  • Lejupielādes un koplietošanas opcijas: vairāki formāti prezentāciju komplektu lejupielādei un funkcija skatījumu izsekošanai, izmantojot koplietojamas saites.

Apmeklējiet Piktochart →

Sniedziet savas idejas, izmantojot AI darbināmus prezentācijas rīkus

Uzņēmējdarbības prezentāciju ainavā, kas attīstās, ar AI darbināmo prezentācijas rīku nozīmi nevar pārvērtēt. Katra mūsu izpētītā platforma piedāvā unikālas funkcijas un iespējas, kas atbilst visdažādākajām vajadzībām. Sākot no Upmetrics koncentrēšanās uz datiem balstītu ieskatu un dizainu līdz Storydoc interaktīvai un analītiskajai pieejai, šie rīki maina prezentāciju izveidi un piegādi. Beautiful.ai un Beemer vienkāršo projektēšanas procesu, savukārt Pitchgrade un Slides AI uzlabo pielāgošanu un efektivitāti. Prezent AI un Piktochart izceļas ar lietotājam draudzīgām saskarnēm un jaudīgām vizualizācijas iespējām.

Visu šo rīku kopīgais pavediens ir to apņemšanās padarīt laukuma klāsta izveidi pieejamāku, efektīvāku un ietekmīgāku. Neatkarīgi no tā, vai esat jaunizveidotā uzņēmuma dibinātājs, biznesa profesionālis vai pedagogs, šie ar AI atbalstītie rīki piedāvā veidu, kā pārvērst savas idejas vizuāli satriecošās un pārliecinošās prezentācijās. Izmantojot mākslīgā intelekta iespējas, varat koncentrēties uz saturu un stāstu, kuru vēlaties pastāstīt, savukārt dizaina un datu prezentācijas tehniskās sarežģītības tiek risinātas nevainojami.

Alekss Makfārlends ir AI žurnālists un rakstnieks, kurš pēta jaunākos sasniegumus mākslīgā intelekta jomā. Viņš ir sadarbojies ar daudziem AI jaunizveidotiem uzņēmumiem un publikācijām visā pasaulē.