Savienoties ar mums

Best Of

9 labākie AI biznesa plānu ģeneratori (2024. gada jūlijs)

Atjaunināts on

Unite.AI ir apņēmies ievērot stingrus redakcionālos standartus. Mēs varam saņemt kompensāciju, noklikšķinot uz saitēm uz produktiem, kurus mēs pārskatām. Lūdzu, apskatiet mūsu filiāles izpaušana.

Mūsdienu straujajā biznesa pasaulē labi izstrādāts biznesa plāns ir būtisks, lai nodrošinātu finansējumu, vadītu lēmumu pieņemšanu un noteiktu veiksmes virzienu. Tomēr visaptveroša un pārliecinoša biznesa plāna izveide var būt grūts uzdevums, jo īpaši uzņēmējiem un mazo uzņēmumu īpašniekiem, kuriem, iespējams, nav lielas pieredzes šajā jomā. Par laimi AI rīku pieaugums ir uzlabojis radošo procesu, padarot to pieejamāku, efektīvāku un efektīvāku nekā jebkad agrāk.

Mēs izpētīsim populārākos AI biznesa plānu ģeneratorus, kas var palīdzēt jums izveidot veiksmīgu plānu jūsu uzņēmumam.

1. Upmetrics

Kā uzrakstīt biznesa plānu? | Biznesa plāna apmācība | Soli pa solim rokasgrāmata

Upmetrics ir ar AI darbināms biznesa plāna rīks, kas palīdz privātpersonām un mazajiem uzņēmumiem rakstīt augstākā līmeņa biznesa plānu. Izmantojot savu lietotājam draudzīgo platformu un soli pa solim sniegtās norādes, Upmetrics ļauj ikvienam viegli izveidot profesionālas kvalitātes plānu neatkarīgi no viņu uzņēmējdarbības zināšanu līmeņa.

Šis rīks piedāvā plašu funkciju klāstu, tostarp vairāk nekā 400 biznesa plānu paraugu, rakstīšanu ar mākslīgo intelektu un finanšu prognozēšanu līdz pat 7 gadiem. Upmetrics nodrošina arī mākslīgā intelekta ģenerētu prezentāciju, kas ļauj lietotājiem izveidot pārliecinošu prezentāciju mazāk nekā stundas laikā. Platformas elastība un pielāgojamība padara to piemērotu dažādām nozarēm, sākot no tehnoloģiju jaunizveidotiem uzņēmumiem līdz mazumtirdzniecības veikaliem un pakalpojumu uzņēmumiem.

Upmetrics galvenās iezīmes:

  • 400+ biznesa plānu paraugi
  • AI radīti biznesa plāni (pilnībā AI radīti)
  • Finanšu prognozēšana līdz 7 gadiem
  • AI, lai izveidotu piķi mazāk nekā stundas laikā
  • Bezmaksas ceļveži un izglītības resursi
  • Reāllaika mākoņu krātuve
  • Vienkārša sadarbības un koplietošanas iespēja

Apmeklējiet Upmetrics →

2. Plus AI

Plus AI ir ar AI darbināms rīks, kas specializējas profesionālu, labi izstrādātu prezentāciju veidošanā, padarot to par ideālu izvēli biznesa plānu izstrādei. Platforma nemanāmi integrējas ar Google prezentācijām, ļaujot lietotājiem piekļūt iebūvētajām rediģēšanas un sadarbības funkcijām.

Izmantojot Plus AI, lietotāji var izveidot visaptverošu biznesa plāna izklāstu, pamatojoties uz īsu viņu uzņēmējdarbības aprakstu, ko pēc tam var viegli rediģēt un pārkārtot, lai tas atbilstu viņu īpašajām vajadzībām. Plus AI piedāvā elastību, lai ģenerētu slaidus pa vienam vai izveidotu visu prezentāciju vienā solī, padarot to par daudzpusīgu rīku jebkura lieluma uzņēmumiem. Platforma nodrošina arī bezmaksas izmēģinājuma versiju, ļaujot lietotājiem izpētīt tās funkcijas pirms apmaksāta plāna.

Galvenās Plus AI funkcijas:

  • Tieša integrācija ar Google prezentācijām ērtai rediģēšanai un sadarbībai
  • Pielāgojami slaidi, kurus var rediģēt, pārskatīt un pēc pirmā uzmetuma ģenerēšanas veidot pēc tēmas
  • Slaidu pa slaidam vai pilnas prezentācijas ģenerēšanas iespējas
  • Lietotājiem ir pieejams bezmaksas izmēģinājuma periods, lai izmēģinātu Plus AI pirms apmaksāta plāna

Izmantojiet atlaides kodu: UNITEAI10 pieprasīt a 10% atlaide.

Izlasiet Pārskats →

Apmeklējiet Plus AI →

3. Storydoc

Storydoc

Storydoc ir ar AI darbināms biznesa plānu ģenerators, kas vienkāršo interaktīvu un pārliecinošu biznesa plānu izveidi, neprasot nekādas dizaina prasmes. Platforma piedāvā lietotājam draudzīgu saskarni ar plašu interaktīvu slaidu izvēli, kas pielāgoti jaunizveidotiem uzņēmumiem un jauniem uzņēmumiem, kurus var viegli pielāgot, lai tie atbilstu lietotāja redzējumam un prasībām.

Storydoc mākslīgā intelekta prezentāciju noformētājs izveido uz ritināšanu balstītas, tīmeklim draudzīgas un mobilajām ierīcēm optimizētas prezentācijas, kas aprīkotas ar veiktspējas analīzi. Platforma nodrošina arī lietotāju datu drošību un privātumu, ievērojot stingrus drošības protokolus un nozares labāko praksi. Izmantojot Storydoc, lietotāji var izveidot saistošas ​​prezentācijas, kas piesaista investoru un ieinteresēto personu uzmanību.

Galvenās Storydoc iezīmes:

  • AI biznesa plāna prezentāciju noformētājs ritināmām, tīmeklī draudzīgām un mobilajām ierīcēm optimizētām prezentācijām
  • Droša un uzticama platforma, kas nodrošina lietotāja datu drošību un privātumu
  • Interaktīvi slaidi, kurus var pielāgot, lai tie atbilstu lietotāja prezentācijas redzējumam un prasībām
  • Mobilajām ierīcēm optimizētas prezentācijas, kas lieliski izskatās jebkurā ierīcē
  • Integrācijas ar Calendly, Loom, YouTube, Typeform un citiem papildu funkcionalitātei

Apmeklējiet Storydoc →

4. 15 minūšu plāns

15 minūšu plāns

15minuteplan.ai ir ar AI darbināms ģenerators, kas racionalizē izveides procesu, ļaujot uzņēmējiem un maziem un vidējiem uzņēmumiem (MVU) sagatavot efektīvus dokumentus tikai 15 minūtēs. Platforma ir izstrādāta, lai padarītu biznesa plānošanu vispārēji pieejamu, un tā ir piemērota visu līmeņu biznesa vai rakstīšanas pieredzes lietotājiem.

Ar saviem uzlabotajiem mākslīgā intelekta algoritmiem 15minuteplan ģenerē visaptverošus, atjauninātus plānus, pamatojoties uz jaunākajām tirgus tendencēm un labāko praksi. Platformai ir arī unikāla 'Talk To Plan' funkcionalitāte, kas ļauj lietotājiem diktēt konkrētas izmaiņas vai papildinājumus, kurus pēc tam nemanāmi integrē AI. Turklāt 15minuteplan atbalsta dažādas valodas, padarot to pieejamu lietotājiem visā pasaulē.

15 minūšu plāna galvenās iezīmes:

  • AI izveide, pamatojoties uz jaunākajām tirgus tendencēm un uzņēmējdarbības paraugpraksi
  • Talk To Plan funkcionalitāte, lai viegli diktētu izmaiņas vai papildinājumus
  • Daudzvalodu atbalsts vairāk nekā 10 valodām, un nepārtraukti tiek pievienotas jaunas valodas
  • Lietotājam draudzīgs interfeiss būtiskas biznesa informācijas ievadīšanai
  • Lejupielādējams Word dokuments ērtai koplietošanai un modificēšanai

Apmeklējiet 15minuteplan →

5. Jēdziens AI

Jēdziens AI

Notion AI ir ar AI darbināms rīks pakalpojumā Notion, kas vienkāršo visaptverošu biznesa plānu izveidi, uzsverot organizētu un strukturētu pieeju biznesa stratēģijām. Platforma piedāvā plašu funkciju klāstu, kas izstrādātas, lai racionalizētu biznesa plānošanas procesu, tostarp AI vadīta satura ģenerēšana, pārrakstīšana, saīsināšana, paplašināšana un toņu pielāgošana.

Notion AI nemanāmi integrējas ar Notion platformu, ļaujot lietotājiem piekļūt tādām funkcijām kā datu bāzes izveide, organizēšana un pārvaldība, kā arī sadarbības un koplietošanas iespējas. Izmantojot Notion AI, lietotāji var izveidot pielāgotu saturu, kas atbilst viņu uzņēmējdarbības mērķiem un balsij, vienlaikus ievērojami samazinot viņu darba slodzi, veidojot pārliecinošus stāstījumus, kas nodrošina investoru un ieinteresēto pušu iesaistīšanos.

Notion AI galvenās iezīmes:

  • AI vadīta satura ģenerēšana, pārrakstīšana, saīsināšana, paplašināšana un toņu pielāgošana
  • Integrācija ar Notion datu bāzes izveidei, organizēšanai un pārvaldībai
  • Sadarbības un koplietošanas līdzekļi komandas locekļu un ieinteresēto personu uzaicināšanai
  • Reāllaika mākoņkrātuve drošiem un pieejamiem datiem
  • Racionalizēts biznesa plānošanas process pārliecinošu stāstījumu veidošanai

Apmeklējiet Notion AI →

6. Skaists AI

Skaists AI

Beautiful AI ir ar AI darbināma prezentāciju programmatūra, kas lietotājiem ļauj ātri izveidot satriecošas biznesa prezentācijas un plānus, neprasot nekādas dizaina prasmes. Izmantojot šo platformu, lietotājiem vienkārši jāpievieno teksts, un Beautiful AI pārveidos saturu elegantos prezentācijas slaidos, novēršot nepieciešamību manuāli mainīt attēla izmērus vai ievietot saturu.

Biznesa plāna veidnei var piekļūt, piesakoties, un lietotājiem tiks piedāvāts aizpildīt dažus galvenos datus par savu biznesu. Skaists AI piedāvā plašu funkciju klāstu, tostarp 65+ viedās slaidu veidnes, pielāgotus prezentāciju motīvus zīmola konsekvencei un simtiem pielāgojamu sākuma veidņu, nodrošinot, ka lietotājiem nekad nav jāsāk prezentācija vai biznesa plāns no nulles.

Skaistā AI galvenās iezīmes:

  • 65+ viedās slaidu veidnes ar iepriekš izstrādātām slaidu galerijām
  • Zīmola konsekvence ar pielāgotām prezentācijas tēmām
  • Simtiem pielāgojamu sākuma veidņu
  • Designerbot, lai izveidotu pirmos melnrakstus, pamatojoties uz lietotāja prasībām
  • Bez piepūles satura pārveidošana elegantos prezentācijas slaidos

Apmeklējiet vietni Beautiful AI →

7. Wordkraft AI

Wordkraft AI ir ar AI darbināma tīmekļa lietojumprogramma, kas ģenerē optimizētu, autentisku un augstas kvalitātes saturu dažādām vajadzībām. Izmantojot jaudīgo lielo valodu modeli GPT-3.5, Wordkraft AI specializējas specifiskām prasībām pielāgota satura izveidē, tostarp profesionāliem un labi organizētiem biznesa plāniem. Šis rīks palīdz lietotājiem efektīvi izstrādāt stratēģiskus dokumentus, kas atbilst viņu unikālajiem biznesa mērķiem.

Platforma piedāvā veidni, ko var izmantot, lai izveidotu melnrakstu, sniedzot būtisku informāciju par uzņēmumu. Wordkraft AI AI iespējas palīdz lietotājiem izveidot saturu, kas atbilst viņu biznesa mērķiem un balsij, kā arī atbalsta sadarbību un koplietošanas funkcijas. Pateicoties reāllaika mākoņkrātuvei un vienmērīgai integrācijai ar Wordkraft platformu, Wordkraft AI ir vērtīgs līdzeklis biznesa plānošanai un prezentācijām.

Galvenās Wordkraft AI iezīmes:

  • AI vadīta satura ģenerēšana, pārrakstīšana, saīsināšana, paplašināšana un toņu pielāgošana
  • Integrācija ar Wordkraft datu bāzes izveidei, organizēšanai un pārvaldībai
  • Sadarbības un koplietošanas līdzekļi komandas locekļu un ieinteresēto personu uzaicināšanai
  • Reāllaika mākoņkrātuve drošiem un pieejamiem datiem
  • Veidne melnrakstu izveidei, sniedzot būtisku uzņēmuma informāciju

Apmeklējiet Wordkraft AI →

8. Mazliet AI

Bit AI ir ar AI darbināma platforma, kas izstrādāta, lai uzlabotu interaktīvu un sadarbības stratēģisku dokumentu izveidi. Tajā ir jaudīgi wiki un AI rakstīšanas rīki, kas palīdz izveidot labi strukturētu un saistošu saturu. Izmantojot Bit AI, lietotāji var izveidot vizuāli pievilcīgus un informatīvus dokumentus, kas efektīvi paziņo viņu stratēģisko redzējumu.

Platforma atbalsta reāllaika sadarbību, ļaujot komandas locekļiem nemanāmi strādāt kopā ar dokumentiem un efektīvi iekļaut atsauksmes. Bit AI arī nodrošina, ka dokumenti ir pilnībā reaģējoši, pielāgojoties dažādām ierīcēm, lai nodrošinātu optimālu pieejamību un lasāmību. Turklāt lietotājiem ir iespēja izveidot privātus dokumentus, uzlabojot datu privātumu un drošību.

Bit AI galvenās iezīmes:

  • Interaktīvi un uz sadarbību vērsti biznesa plāni komandas darba un radošuma veicināšanai
  • AI rakstīšanas funkcijas skaidra un saskaņota satura izveidei
  • Reāllaika sadarbība netraucētam komandas darbam un atgriezeniskās saites integrācijai
  • Pilnībā atsaucīgi dokumenti, kas pielāgojas dažādām ierīcēm
  • Privātu dokumentu koplietošana datu privātumam un drošībai

Apmeklējiet Bit AI →

9. Vienkāršota

Simplified ir visaptveroša, ar AI darbināma platforma, kas piedāvā visaptverošu risinājumu mārketinga pasākumu pārvaldīšanai un saistoša satura veidošanai, kā arī unikālu līdzekli biznesa plāna izveidei. Platformas AI biznesa plānu ģenerators ir paredzēts, lai palīdzētu uzņēmējiem un mazo uzņēmumu īpašniekiem ātri sagatavot profesionālus un detalizētus stratēģiskos dokumentus.

Pateicoties uzlabotajām mākslīgā intelekta iespējām, Simplified nodrošina precīzas izaugsmes prognozes un investīciju stratēģijas, ļaujot lietotājiem pieņemt pārdomātus lēmumus par saviem pasākumiem. Platforma piedāvā pielāgošanas iespējas, lai nodrošinātu, ka gala izvade atbilst lietotāja redzējumam un mērķiem. Turklāt tas atbalsta sadarbību, ļaujot komandas locekļiem efektīvi piedalīties dokumentā. Integrētie mārketinga rīki vēl vairāk veido Simplified kā daudzpusīgu risinājumu gan stratēģiskās plānošanas, gan mārketinga vajadzībām.

Galvenās vienkāršotās funkcijas:

  • Efektīva biznesa plānošana ar profesionālu un visaptverošu plānu, kas izveidots tikai ar dažiem klikšķiem
  • Precīzas izaugsmes prognozes un investīciju stratēģijas, ko nodrošina AI iespējas
  • Pielāgošanas iespējas, lai saskaņotu biznesa plānu ar lietotāja redzējumu un mērķiem
  • Sadarbības līdzekļi darbam ar komandas locekļiem, izstrādājot visaptverošu un precīzu plānu
  • Integrēti mārketinga rīki vienotai un efektīvai mārketinga stratēģijai

Apmeklējiet vienkāršoto →

Labāko biznesa plānu izveide, izmantojot AI

Ar mākslīgo intelektu darbināmu biznesa plānu ģeneratoru pieaugums ir mainījis veidu, kā uzņēmēji un mazo uzņēmumu īpašnieki tuvojas izšķirošajam uzdevumam – plānot savu uzņēmumu panākumus. Izmantojot 10 labākos AI ģeneratorus, kas apspriesti šajā emuāra ziņojumā, lietotāji var racionalizēt izveides procesu, nodrošināt profesionālas kvalitātes plānus un piekļūt vērtīgām atziņām un prognozēm.

No Upmetrics lietotājam draudzīgās platformas un soli pa solim sniegtajām norādēm līdz Simplified visaptverošajam biznesa plānošanas un mārketinga risinājumam, šie ar AI darbināmi rīki apmierina dažādas uzņēmumu vajadzības dažādās nozarēs. Izmantojot AI spēku, uzņēmēji var ietaupīt laiku, pūles un resursus, vienlaikus radot pārliecinošus un pārliecinošus plānus, kas piesaista investorus un virza viņu lēmumu pieņemšanas procesus.

Alekss Makfārlends ir AI žurnālists un rakstnieks, kurš pēta jaunākos sasniegumus mākslīgā intelekta jomā. Viņš ir sadarbojies ar daudziem AI jaunizveidotiem uzņēmumiem un publikācijām visā pasaulē.

Jaunākās publikācijas