Savienoties ar mums

Futūristu sērija

10 labākie mašīnmācības un mākslīgā intelekta informatīvie izdevumi (2024. gada jūlijs)

mm
Atjaunināts on

Ir daudz mašīnmācības un mākslīgā intelekta biļetenu, un tālāk mēs piedāvājam labākos. Tie ļauj jums sekot līdzi jaunākajām nozares ziņām, svarīgiem notikumiem utt.

Protams, mēs paši pārraugām visus šos biļetenus, lai vienmēr būtu informēti par nozari. Ja vēlaties uzzināt vairāk par mūsu pašu biļetenu apmeklējiet šo lapu.

 


Alfa signāls - Saņemiet iknedēļas kopsavilkumu par populārākajiem pētniecības modeļiem, kurus identificē ar patentētu algoritmu, kas identificē jaunākās tēmas, kuras apsprieduši pasaules līmeņa pētnieki.

AI traucētājs – Rakstījuši mēs paši Alex Makfārlenda. Mākslīgais intelekts (AI) izjauks gandrīz visus sabiedrības aspektus. Kā mēs gatavojamies?

Mākslīgā neziņa – Šis ir Čārlija Guo ar rokām veidots biļetens, kas ir rakstīts dibinātājiem. Šī informatīvā izdevuma priekšrocības ir tādas, ka tas patiešām koncentrējas uz galvenajiem AI paziņojumiem un patiesi iedziļinās dažādās AI problēmām.

Datu eliksīrs - Rakstījis Lons Rīsbergs, Data Elixir vairāk koncentrējas uz informācijas sniegšanu nozares darbiniekiem un īpaši datu zinātniekiem un inženieriem. Varat uzzināt par jauniem mašīnmācības rīkiem, kā arī par darba sludinājumiem.

Datu mašīna – Šis ir ļoti personalizēts Karlosa alg0, kurš nodibināja Data Science London, biļetens reizi divās nedēļās. Uzziniet par interesantajām AI grāmatām, ko Carlos lasa, kā arī par kursiem un rakstiem, ko viņš iesaka. Šis ir viens no tehniskajiem biļeteniem.

Datu zinātnes nedēļas izdevums – Šis informatīvais izdevums ir vairāk nišas nekā citi, ko esam profilējuši, jo tie ir vērsti tikai uz kuratoru ziņu, darba piedāvājumu, kā arī apmācību iespēju piedāvāšanu datu zinātnē.

Deep Learning Weekly – Kā norāda nosaukums, šis informatīvais izdevums ir vērsts uz dziļās mācīšanās tehnoloģijām un ir paredzēts nozares pārstāvjiem, kas darbojas gan akadēmiskajā, gan korporatīvajā pasaulē.

Eksponenciālais skats -Šis ir viegli pārskatāms iknedēļas informatīvais izdevums, kuru sarakstīja Azeem Azhar, kurā galvenā uzmanība pievērsta jaunu mākslīgā intelekta tehnoloģiju ietekmei, piemēram, autonomiem transportlīdzekļiem, datu īpašumtiesībām, viltus ziņām utt. Mums ļoti patīk, cik plašs ir saturs, tas koncentrējas uz visu tēmas, kas ir svarīgas cilvēces izdzīvošanai un sabiedrības labklājībai kopumā.

Importēt AI – Šis iknedēļas informatīvais izdevums ir ļoti patīkams, jo īpaši cilvēkiem, kuriem nav tehniskas vides. Viņi bieži raksturo AI izmantošanas gadījumus reālajā pasaulē, kā arī apspriež ētiskus jautājumus, piemēram, mašīnmācības aizspriedumus. Viena lieta, kas mums patīk, ir tā, ka viņi noteikti uzsver, kāpēc daži jautājumi ir svarīgi sabiedrībai kopumā. Rakstījis Džeks Klārks, kurš ir politikas direktorijs vietnē OpenAI.

Algoritms – MIT tehnoloģiju apskats – MIT Technology Review piedāvā kurētus biļetenus daudzām tehnoloģiju nozarēm, tostarp blokķēdei, kosmosam un, protams, AI. Algoritms piedāvā viegli lasāmu biļetenu, kas nodrošina, ka jūs vienmēr esat informēts par svarīgākajiem notikumiem nozarē. Vienīgais trūkums ir tas, ka jūs nevarat izlasīt visus rakstus, ja neabonējat tehnoloģiju apskatu.

Gradients – Šajā informatīvajā izdevumā ir izmantota unikāla pieeja, ne tikai veidojot saites uz dažiem populārākajiem AI atklājumiem, bet arī piedāvājot īsu kopsavilkumu, pārskatu un, vēl svarīgāk, diskusiju par to, kāpēc ziņas ir svarīgas. Bezmaksas opcija piedāvā daudz priekšrocību, taču tām ir arī maksas versija.

Pamatpatiesība – Šis ir kopienas informatīvais izdevums datorredzes praktiķiem reizi divās nedēļās. Tā ir bezmaksas, un tā ir vērsta uz vērtības radīšanu AI kopienai. Autora izvēle bieži ir interesanta un piedāvā analīzi, kas nav viegli atrodama citur.

Unite.AI dibinātājs un biedrs Forbes tehnoloģiju padome, Antuāns ir a futūrists kurš aizraujas ar AI un robotikas nākotni.

Viņš ir arī dibinātājs Vērtspapīri.io, vietne, kas koncentrējas uz ieguldījumiem traucējošās tehnoloģijās.