Savienoties ar mums

Best Of

9 labākie AI akciju tirdzniecības robotprogrammatūras (2024. gada jūlijs)

Atjaunināts on

Unite.AI ir apņēmies ievērot stingrus redakcionālos standartus. Mēs varam saņemt kompensāciju, noklikšķinot uz saitēm uz produktiem, kurus mēs pārskatām. Lūdzu, apskatiet mūsu filiāles izpaušana.

Mākslīgais intelekts (AI) pārveido akciju tirdzniecības ainavu, izmantojot skaitļošanas jaudu, lai veiktu uzdevumus, kas atkārto cilvēka loģiku un zināšanas augsti attīstītā līmenī. AI un mašīnmācīšanās (ML) rada mazāk kļūdu, pateicoties automatizētajiem procesiem un noteikumiem, kas novērš cilvēka skaitļošanas kļūdas, vienlaikus samazinot nepieciešamību cilvēkiem pavadīt stundas, veicot uzdevumus. 

Daudzas AI tehnoloģijas var apstrādāt neticami daudz datu un datu kopu, kas ir viegli pieejamas. Pēc tam šīs datu kopas tiek piemērotas reāllaika datiem, tādējādi nodrošinot precīzas prognozes un tirdzniecību. 

Viens no galvenajiem veidiem, kā AI maina akciju tirdzniecības pasauli, ir robotu ieviešana tajā. Šīs iekārtas pieņem lēmumus ātrāk un ar daudz mazāk kļūdu, kas nozīmē, ka tās nodrošina lielāku rentabilitāti. 

Tirgū ir daudz lielisku iespēju, tāpēc apskatīsim 10 labākos AI akciju tirdzniecības botus: 

1. Tirdzniecības Idejas

Mūsu labāko AI akciju tirdzniecības robotu saraksta augšgalā ir Trade Ideas, kas ir iespaidīga akciju tirdzniecības programmatūra, ko atbalsta neticami talantīga komanda, kurā ietilpst finanšu tehnoloģiju uzņēmēji un izstrādātāji. Tehnoloģiju no paša sākuma ir izveidojusi paša uzņēmuma ASV izstrādātāju komanda, un viņu serveris savienojas tieši ar biržām. Sistēma novēro katru atzīmi un reāllaikā mēra uzvedību salīdzinājumā ar pagātni. AI akciju tirdzniecības bota iestatījums sastāv no vairākiem desmitiem ieguldījumu algoritmu, kas nodrošina lietotājiem tirdzniecības uzlabošanu.

Tirdzniecības idejas bija paredzētas investoriem visos pieredzes līmeņos. Iesācēji var ātri mācīties un sākt ar simulētām apmācībām un prakses sesijām, savukārt vidēja līmeņa tirgotāji var izmantot savu pieredzi, izmantojot iepriekš izveidotās AI tirdzniecības pārvaldības tehnoloģijas. Ekspertiem Trade Ideas ļauj pilnībā pielāgot savas tirdzniecības stratēģijas un izmantot AI, lai tās uzlabotu. 

Uzņēmuma AI-Holly robots sniedz ieteiktos ienākšanas signālus, kas ir statistiski svērti, un ir ieteikti izejas signāli, kuru pamatā ir atšķirīga riska pārvaldība dienas tirdzniecības pārvaldībai. 

Trade Ideas piedāvā arī savus pilnos piedāvājumu logus, kas ļauj viegli saprast akciju cenu, izvelkot logu ar visiem pamatdatiem, kas veicina akciju, kā arī pielāgotus izkārtojumus, kas ļauj pielāgot kanālus vai izvēlēties iepriekš konfigurēts izkārtojums. 

Šeit ir dažas no galvenajām tirdzniecības ideju iezīmēm: 

  • Mākslīgā intelekta algoritmi 
  • Simulēta apmācība 
  • Ieteicamie ieejas un izejas signāli
  • Pilns citāts Windows
  • Pielāgots izkārtojums 

Izmantojiet atlaides kodu: SAVIENOTIES25 par 25% atlaidi visām tirdzniecības maksām.

Apmeklējiet Tirdzniecības idejas →

2. tendence zirneklis

TrendSpider sistēmas ceļvedis

TrendSpider nodrošina uzlabotu automātisko tehnisko analīzi ar savu unikālo mašīnmācīšanās algoritmu un akciju tirgus platformu. Krājumu analīzes programmatūra ir paredzēta ikvienam, sākot no dienas tirgotājiem līdz vispārējiem investoriem. 

TrendSpider patentētais algoritms skenē vēsturiskos tirgus datus, lai atrastu tendences forex tirgū. Pēc šo tendenču noteikšanas tā nosūta tās tirgotājiem, kuri izmanto informāciju, lai veiktu efektīvus un ienesīgus darījumus. 

Runājot par TrendSpider tirdzniecības robotiem, tie var palīdzēt pārvērst jūsu stratēģiju par pilnībā automatizētu, pozīciju apzinošu robotu, kas var veikt praktiski jebkuru uzdevumu. Pirms platformas kā tirdzniecības robota palaišanas jūs vispirms noskaņojat un pilnveidojat savu stratēģiju, izmantojot platformas stratēģijas testeri. 

Tirdzniecības roboti ļauj automātiski aktivizēt notikumu, kad ir izpildīti noteikti nosacījumi no jūsu stratēģijas. Tas nozīmē, ka tirdzniecības robotu var izveidot, lai to ievietotu privātā Discord serverī, vai arī tas varētu aktivizēt pasūtījumu maršrutēšanas sistēmu, lai veiktu darījumus starpniecības vai biržas kontā. 

Tirdzniecības roboti ir ļoti pielāgojami un elastīgi, kas nozīmē, ka tie var atbilst jūsu precīzai stratēģijai. Tie darbojas jebkurā laika posmā, sākot no 15 minūtēm un vairāk, nekad nebeidzas, un tos darbina uz mākoņiem balstīta sistēma. 

Papildus tirdzniecības robotprogrammatūrai TrendSpider universālā platforma piedāvā arī skenēšanu un pārbaudi, lai iegūtu labākus tirdzniecības iestatījumus, viedās diagrammas, kas ietaupa laiku, dinamiskus cenu brīdinājumus, kas uzlabo jūsu tirdzniecības laiku, un daudz ko citu. 

Šeit ir dažas no galvenajām TrendSpider funkcijām:

  • Tirdzniecības boti
  • Dinamiskie brīdinājumi par cenām
  • Aktīvu ieskati
  • Backtesting 
  • Lietus pilienu diagrammas

Apmeklējiet TrendSpider →

3. Signm

Signm piedāvā ātru tirgus tendenču analīzi, izmantojot AI darbinātus rīkus, lai sniegtu investoriem priekšrocības, izmantojot finanšu ziņas un sociālo analīzi. Tā katru dienu nepārtraukti uzrauga vairāk nekā 2 miljonus viedokļu par akciju tirgu, nodrošinot, ka lietotāji vienmēr ir informēti par dominējošajām diskusijām.

Platforma katru dienu analizē vairāk nekā 1,500 ziņu rakstus no 50 vadošajiem finanšu ziņu avotiem, iekļaujot dažādas perspektīvas no tādām lielākajām tirdzniecības vietām kā CNN, Forbes un The Motley Fool. Vienlaikus tā katru dienu pārbauda vairāk nekā 2 miljonus sociālo mediju ziņu no tādām platformām kā Twitter un Reddit, sniedzot praktisku ieskatu, fiksējot tirgus pulsu.

Turklāt dienests identificē noskaņojuma maiņas, atklājot sabiedrības viedokli par dažādiem uzņēmumiem. Tas palīdz lietotājiem pamanīt agrīnās tendences tirgus sarunās, izmantojot gadu desmitiem ilgušo pieredzi mākslīgā intelekta, mašīnmācīšanās un kvantitatīvās finansēšanas jomā. Tas atvieglo apzinātu lēmumu pieņemšanu, līdzīgi kā Volstrītas investoru izmantotās stratēģijas.

Izmantojot AI, pakalpojums atklāj slēptās investīciju iespējas, prognozē tirgus kustības un palīdz lietotājiem pieņemt labākus lēmumus, lai nodrošinātu konkurētspēju. Tas mēra noskaņojumu, sākot no lācīgas līdz bullish, sniedzot ieskatu tirgus uztverē. Raksti un sociālo mediju ziņas tiek analizētas un novērtētas pēc atbilstības, nodrošinot, ka tiek izcelta tikai atbilstošā informācija.

Platforma izmanto uzlabotus mašīnmācīšanās algoritmus, kas apmācīti finanšu tirgu saturā, lai aprēķinātu noskaņojuma rādītājus. Šie rādītāji, kas svārstās no -3 līdz 3, ir balstīti uz pozitīvu un negatīvu vārdu un frāžu identificēšanu.

Šeit ir dažas no galvenajām Signm funkcijām:

  • Katru dienu analizē vairāk nekā 1,500 ziņu rakstus no labākajiem finanšu avotiem
  • Pārbauda vairāk nekā 2 miljonus ikdienas sociālo mediju ziņu no tādām platformām kā Twitter un Reddit
  • Identificē noskaņojuma izmaiņas un sabiedrības viedokli par uzņēmumiem
  • Atklāj agrīnas tendences tirgus sarunās
  • Apzinātu lēmumu pieņemšanai izmanto AI, mašīnmācīšanos un kvantitatīvo finansējumu
  • Atklāj slēptās investīciju iespējas un prognozē tirgus kustības
  • Noskaņojuma rādītāji, kas aprēķināti, izmantojot mašīnmācīšanās algoritmus, kas apmācīti finanšu saturā
  • AI apkopotie dati, ko cilvēku eksperti ir pārskatījuši, lai nodrošinātu precizitāti
  • Ietver pārbaudītāju un skatīšanās sarakstu ieguldījumu izsekošanai
  • Piedāvā visaptverošu analīzi un pētījumus par vairāk nekā 1,000 uzņēmumiem

Apmeklējiet Signm →

4. Signālu kaudze

Signālu steka apskats

SignalStack ir ātrs, vienkāršs un vienkāršs veids, kā pārvērst jebkuru brīdinājumu no jebkuras tirdzniecības platformas par izpildītu rīkojumu jebkurā brokeru kontā. Automātiski.

SignalStack izlīdzina spēles noteikumus, ļaujot jums automatizēt pasūtījumus tāpat kā riska ieguldījumu fondi.

Šī ir uzņēmuma līmeņa platforma, kas izstrādāta tā, lai tā būtu ļoti pieejama un uzticama. Tas ir paredzēts, lai apstrādātu ienākošos signālus no jebkuras ārējās sistēmas un pārvērstu tos reālos pasūtījumos brokeru kontā. Šī ir tehnoloģija, kas iepriekš nebija pieejama mazumtirgotājiem.

Šeit ir dažas funkcijas:

  • Veiciet tirgus un limita pasūtījumus automātiski, pielāgojot uz SignalStack nosūtīto lietderīgo slodzi.
  • Saglabā detalizētus žurnālus par visām mijiedarbībām ar ārējiem brokeriem un var nosūtīt jums automatizētus brīdinājumus par visiem izņēmumiem.
  • Kodēšana nav nepieciešama
  • Pārvērtiet signālus pasūtījumos milisekundēs, lai samazinātu izslīdēšanu

Apmeklējiet Signal Stack →

5. Akciju varonis

Netālu no saraksta augšgala atrodas Stock Hero – daudzpusīga platforma, kas piedāvā simulētu papīra apmaiņu, lai bezriska veidā pārbaudītu savu stratēģiju. Kad esat apmierināts ar rezultātiem, varat viegli izvietot savu robotprogrammatūru reālajā pasaulē.

Ja nav nepieciešama kodēšana, jūs varat viegli izveidot, pārbaudīt un izvietot robotprogrammatūras dažu minūšu laikā. Piedāvātās iespējas ietver:

  • Savienojiet API atslēgas, lai tirgotos vairākās biržās.
  • Pieejams ar tīmekļa saskarni vai iOS vai Android lietotni.
  • Ir pieejama atpakaļpārbaude, ko parasti var veikt 6 dažādos laika periodos: 1 diena, 1 nedēļa, 1 mēnesis, 3 mēneši, 6 mēneši, 1 gads.
  • StockHero izmanto svečturu datus, kas iegūti no attiecīgajām brokeru aģentūrām. Tirdzniecības signāli tiek novērtēti ar katra svečtura atvērto vērtību, ko nosaka frekvence.

Tā kā platforma izmanto mākonī balstīta akciju tirdzniecības robotu platforma, kas palielina ātrumu un samazina iespējamo kavēšanos ar darījumiem, kas ir jutīgi pret laiku.

Vissvarīgākais ir StockHero's Bots Marketplace — revolucionārs tirgus, kura mērķis ir atvieglot lietotājiem, kas jauni automatizētās tirdzniecības pasaulē un/vai StockHero, nekavējoties izmantot labi veikto akciju tirdzniecības robotu priekšrocības. Šos botus veido pieredzējuši tirgotāji.

Apmeklējiet Stock Hero →

6. Tikerons

Attēls: Tickeron

Vēl viena populārākā AI akciju tirdzniecības bota iespēja ir Tickeron, kas ir uzlabota platforma, kas piedāvā plašu AI tirdzniecības iespēju klāstu. Platformas AI roboti ļauj skatīt pirktos un pārdotos darījumus ar potenciālu peļņu un apturēt zaudējumus reāllaikā. 

AI roboti skenē akcijas un ETF katru minūti un parāda tos pielāgojamā laukā. Jūs varat pielāgot atlasi no dotā saraksta, un AI robots skenē sarakstā esošos rādītājus, lai atrastu tirdzniecības iespējas, pamatojoties uz reāllaika modeļiem. AI roboti pārvalda arī automatizētas tirdzniecības telpas, kurās AI veic darījumus, pamatojoties uz vairākiem neironu tīkliem. 

Tickeron piedāvā daudzas lieliskas funkcijas, piemēram, AI tendenču prognozēšanu. Platformas AI tendenču prognozēšanas dzinējs balstās uz vēsturiskiem cenu datiem, lai prognozētu mainīgās tirgus tendences, un tajā ir iekļauts ticamības līmenis, lai jūs varētu redzēt katras prognozētās tendences veiksmes izredzes. 

Platforma arī ļauj lietotājiem pielāgot uzticamības līmeņus. Katrs lietotājs var iestatīt minimālo ticamības līmeni AI atzītajām tendencēm un modeļiem, kas ļauj personām, kuras vairāk izvairās no riska, izmantot pārbaudītākas metodes. 

Šeit ir dažas no galvenajām Tickeron funkcijām: 

  • AI tendenču prognozēšana
  • AI aktīvie portfeļi
  • Pielāgota modeļa meklēšanas kritēriji
  • AI roboti 
  • Pielāgojami pārliecības līmeņi

Apmeklējiet Tickeron →

7. Skenēt

Scanz ir “viss vienā” tirgus skenēšanas platforma, kas paredzēta dienas tirgotājiem un mainīgajiem tirgotājiem. Tā ir jaudīga platforma, kas lietotājiem ļauj dažu sekunžu laikā skenēt visu akciju tirgu.

Platformas mērķis ir reāllaikā nosūtīt pastāvīgu straumi ar bezgalīgām tirdzniecības iespējām.

Lietotāji var viegli skenēt vairāk nekā 100 cenu, apjoma, tehnisko un fundamentālo mainīgo kombināciju, vai, lai iegūtu vairāk roku, varat vienkārši izvēlēties Scanz tirdzniecības komandas izstrādāto skenēšanu.

Programmatūra ir izstrādāta, lai identificētu un uzkluptu aktīvās akcijas, kas veic kustības pirmspārdošanas laikā no 5:00 līdz 8:00 EST.

Ziņu skeneris, kas izveidots ziņu tirgotājiem, kuri ir gatavi nospiest mēlīti, nodrošina ātrāko, vismodernāko ziņu plūsmu ar īpaši jaudīgu filtrēšanas un šķirošanas funkcionalitāti.

Tos nodrošina vairāk nekā 100 ziņu avoti, preses relīžu vadi, finanšu emuāri un pilnīgi SEC dokumenti, un tie nodrošina, ka jūs nekad nepalaižat garām reāllaika, tirgu mainošu notikumu.

Daži no akciju paziņojumiem, ko varat saņemt:

  • Akcijas rada jaunus maksimumus vai kritumus
  • Izkāpšana no cenu vai apjoma diapazona
  • Viena veida bloķēt tirdzniecības signālus
  • Likviditātes vai tehniskie filtri

Informatīvais logs piedāvā visu nepieciešamo informāciju, diagrammas, 2. līmeni, laiku un pārdošanu, pamatinformāciju, jaunumus un daudz ko citu.

Pats labākais, ka tas viegli integrējas ar vairākiem brokeriem, tostarp Interactive Brokers vai TD Ameritrade.

Apmeklējiet Scanz →

8. Obligāta izpilde

Attēls: Imperative Execution

Imperative Execution apkopo informāciju par finanšu apmaiņu, īpaši saistībā ar ASV akcijām. Organizācija ir Intelligent Cross US equities ATS mātesuzņēmums, kas bija pirmā vieta, kur tika izmantots mākslīgais intelekts, lai optimizētu tirdzniecības rezultātus. 

Platforma optimizē cenu noteikšanu un samazina ietekmi uz tirgu, lai uzlabotu tirgus efektivitāti. IntelligenceCross rīks saskaņo pasūtījumus diskrētos laikos un mikrosekundēs pēc to saņemšanas, kas palīdz maksimāli palielināt cenas noteikšanu. 

Imperative Execution ir arī ASPEN (Adverse Selection Protection Engine) sistēma, kas darbojas kā cenu/piedāvājumu grāmata. Ir arī IQX datu plūsma, kas sniedz padziļinātu priekšstatu par visām Aspen izpildēm. 

Šeit ir dažas no galvenajām imperatīvās izpildes iezīmēm:

  • IntelligenceCross 
  • ASPEN sistēma
  • Automatizēta pasūtījumu vadība
  • Gandrīz nepārtraukta pasūtījumu saskaņošana

Apmeklējiet Imperative Execution →

9. Kavout

Attēls: Kavout

Noslēdzot mūsu labāko AI akciju tirdzniecības robotprogrammatūru sarakstu, ir Kavout, kas ir novatoriska AI ieguldījumu platforma. Platformas pamatā ir “Kai”, kas ir AI iekārta, kas analizē miljoniem datu punktu un ierakstu un akciju kotējumus. AI analizē arī ziņas, emuārus un sociālo mediju kanālus, lai nodrošinātu visprecīzāko skatījumu. 

Programmatūra palaiž datus, izmantojot dažādus finanšu un inženierijas modeļus, kas ietver klasifikāciju, regresiju un daudz ko citu. Programmatūra apkopo rezultātus prognozētā akciju un dažādu citu aktīvu klasifikācijā. 

Dažas no Kavout papildu funkcijām ietver papīra tirdzniecības portfeli, kas ļauj pārbaudīt ieguldījumu stratēģijas pirms reālās naudas izmantošanas. Platformas tirgus analīzes rīks filtrē labākās akcijas un nodrošina kalendāru akciju darbības izsekošanai. 

Šeit ir dažas no galvenajām Kavout funkcijām: 

  • "Kai" mašīnmācības process
  • Analizē miljoniem datu punktu
  • Papīra tirdzniecības portfelis
  • Tirgus analīzes rīks

Apmeklējiet Kavout →

Kopsavilkums

Noslēgumā jāsaka, ka mākslīgais intelekts (AI) būtiski pārveido akciju tirdzniecības ainavu, uzlabojot tirdzniecības procesu efektivitāti un precizitāti. AI vadītas tehnoloģijas un mašīna mācīšanās (ML) algoritmi var analizēt milzīgus datu apjomus, veicot precīzas prognozes un veicot darījumus ar minimālām kļūdām. Šī automatizācija samazina vajadzību pēc cilvēka iejaukšanās, tādējādi samazinot kļūdu iespējamību un atbrīvojot tirgotājiem vērtīgo laiku.

Viena no visdziļākajām mākslīgā intelekta ietekmēm akciju tirdzniecībā ir tirdzniecības robotprogrammatūras ieviešana. Šie robotprogrammatūras var apstrādāt informāciju un pieņemt tirdzniecības lēmumus daudz ātrāk nekā cilvēki, kā rezultātā bieži vien palielinās rentabilitāte. Viņi var noteikt tendences, paredzēt tirgus kustības un veikt darījumus reāllaikā, nodrošinot, ka tirgotāji var gūt labumu no iespējām, kad tās rodas.

Tā kā ir pieejami dažādi AI akciju tirdzniecības boti, katrs piedāvā unikālas funkcijas un iespējas, tirgotāji var atrast savām īpašajām vajadzībām pielāgotus rīkus. Šie robotprogrammatūras ne tikai uzlabo darījumu precizitāti un ātrumu, bet arī piedāvā uzlabotas funkcijas, piemēram, tendenču prognozēšanu, noskaņojuma analīzi un automatizētu pasūtījumu izpildi, padarot tos par nenovērtējamiem līdzekļiem mūsdienu tirdzniecības stratēģijās.

Tā kā AI turpina attīstīties, tā integrācija akciju tirdzniecībā ir paredzēta, lai vēl vairāk uzlabotu tirdzniecības darbību efektivitāti, precizitāti un rentabilitāti, paverot ceļu sarežģītākiem un efektīvākiem tirdzniecības risinājumiem.

Alekss Makfārlends ir AI žurnālists un rakstnieks, kurš pēta jaunākos sasniegumus mākslīgā intelekta jomā. Viņš ir sadarbojies ar daudziem AI jaunizveidotiem uzņēmumiem un publikācijām visā pasaulē.