Kapcsolatba velünk

Írásgenerátorok

Tartalom a Scale Review-nál: A legemberibb AI-író?

korszerűsített on

A Unite.AI elkötelezett a szigorú szerkesztői szabványok mellett. Kompenzációt kaphatunk, ha rákattint az általunk ellenőrzött termékek linkjére. Kérjük, tekintse meg a mi kapcsolt vállalkozás közzététele.

Tartalom a Scale Review-nál.

Mint valaki, aki azért ír, hogy rangsorolja a tartalmat keresők, Mindig olyan tartalomíró eszközöket keresek, amelyek segítenek egyszerűsítse a munkafolyamatomat. Hiszen annál több személyre szabta a tartalmat, annál jobb a rangsorolás az olyan népszerű keresőmotorokon, mint a Google. Ha gyorsabban tudom személyre szabni a tartalmamat, az kevesebb időt jelent a szerkesztéssel, és több időt jelent a potenciális ügyfelek megkeresésére.

Nemrég találkoztam Tartalom méretben, egy viszonylag új AI írásgenerátor. Felkeltette a figyelmemet az az állítás, hogy a mesterséges intelligencia íróeszközei közül a legemberibb tartalmat generálja. Kipróbáltam belőlük a magam részét, így nem tudtam ellenállni, hogy próbára tegyem a Content at Scale-t azzal, hogy feltettem a végső kérdést: ez a legemberibb AI-író generátor?

Ebben a léptékű tartalom áttekintésben megvitatom, mi ez, kinek a legjobb, és milyen főbb jellemzői vannak. Innentől megmutatom, hogyan generáltam percek alatt egy cikket a Content at Scale segítségével. Azt is megmutatom, mennyire hatékony a Plágium-ellenőrző és AI detektor automatikusan felismerik a plágiumot és a tartalom humanizálását.

A cikket az általam kipróbált legjobb Content at Scale alternatívákkal fejezem be. A végére tudni fogja, melyik AI írószoftver a legmegfelelőbb az Ön számára! Lássuk.

Ítélet

Tartalom méretben jeleskedik a legemberibb tartalom létrehozásában a mesterséges intelligencia-író generátorok között azáltal, hogy egyedülállóan rögzíti az iparági ismereteket és a hangot hatékonyan több mint 3 LLM-vel (AI írási platform). Kiválóan alkalmas a tartalom SEO-hoz való optimalizálására is, és leegyszerűsíti a tartalomkészítést olyan robusztus funkciókkal, mint a RankWell® kulcsszóelemzéshez, egyedi hangkonzisztencia és mélyreható kutatási képességek.

Érvek és ellenérvek

  • Az AI és az NLP (Natural Language Processing) segítségével gyorsabban írhat emberszerű, SEO-optimalizált tartalmat, mintha manuálisan tenné.
  • Több mint 3 LLM (AI írási platform) egyedülálló kombinációját használja, amelyek célja, hogy az iparági tudást és hangszínt minden embernél hatékonyabban rögzítse.
  • A mélyreható kutatási képességek elemzik a Google csúcsát a legújabb trendek, hírek és történetek érdekében.
  • A RankWell®-t használja élő kulcsszóadatokhoz, aktuális klaszterezéshez, jelentéskészítéshez és auditáláshoz.
  • Elemezze a keresési mennyiséget, a rangsorolás nehézségét, a kattintásonkénti költséget és a trendelemzést a legjobb kifejezések megcélzásához.
  • Egyedülálló hangfunkció a konzisztens hangszínért, és úgy szól, mint Ön.
  • Rengeteg hasznos funkció, például plágium-ellenőrző és mesterséges intelligencia-érzékelő, amelyek leegyszerűsítik a tartalomkészítés folyamatát.
  • Mivel az általa előállított tartalom annyira emberi hangzású, nem kell sokat szerkeszteni a közzététel előtt.
  • Hozzáférés a blogbejegyzésekhez, videókhoz és forrásokhoz, hogy magabiztosan fedezze fel az AI-tartalom világát.
  • WordPress és Shopify integráció.
  • A platform és az eszközök könnyen használhatók.
  • Az eszközök száma néhány ember számára elsöprőnek tűnhet.
  • Nincs ingyenes próbaverzió vagy csomag, és a Content at Scale ára drága lehet.
  • A létrehozott tartalomból még mindig hiányzik az emberi író személyes érintése.
  • A tartalom létrehozása más mesterséges intelligencia-íróeszközökhöz képest kicsit tovább tart.

Mi az a méretarányos tartalom?

A Scale 3.0-s verziójának tartalma MOST ITT

Tartalom méretben, egy mesterséges intelligencia által vezérelt platform több mint 2.5 50 ügyféllel és XNUMX millió havonta generált szóval, eredeti, emberszerű, hosszú formátumú tartalom létrehozásával javítja a keresőmotorok rangsorát. RankWell® technológiája automatizálja a teljes SEO-folyamatot, eszközöket biztosítva kulcsszókutatáshoz, tartalomtervezéshez és optimalizálási auditokhoz.

A tartalom méretarányos használatának többféle módja van:

  • Tartalom generálása az AIMEE segítségével, a AI chatbot.
  • SEO-optimalizált, emberi hangzású blogbejegyzések írása.
  • Kulcsszókutatást végez.
  • Alacsony beosztású bejegyzések optimalizálása.
  • Témajelentések készítése a legmagasabb rangú tartalom alapján.
  • Tartalomvázlatok kidolgozása.
  • AI-észlelési vizsgálat végrehajtása.

Ezek a hihetetlenül felhasználóbarát eszközök teljes körű megoldást kínálnak az emberszerű, SEO-optimalizált írott tartalmak méretezésére. Számos mód van arra is, hogy percek alatt tartalmat generáljon a Content at Scale segítségével:

  • Kulcsszó
  • Cikk URL-je
  • YouTube Video
  • Podcast epizód
  • Egyedi hangfájl
  • dokumentum

Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan hozzon létre jól kutatott tartalmat, amely megfelel a különböző kiindulási pozícióknak. Legyen szó kulcsszóról, cikk URL-jéről, YouTube-videójáról, podcast-epizódjáról, hangfájljáról vagy dokumentumáról, a Content at Scale percek alatt átfogó, kiváló minőségű blogbejegyzéssé alakíthatja!

Felhasználóbarát felületével és hatékony eszközeivel a Content at Scale leegyszerűsíti a SEO-optimalizált tartalom létrehozását. Segít bárkinek gyorsan javítani a keresőmotorok rangsorában, és növelni a forgalom növekedését.

A Content at Scale fejlett keresőoptimalizálási szerkesztővel is rendelkezik, amely végigvezeti Önt az optimalizáláson, így biztosítva, hogy tartalma jó minőségű legyen, és jó pozícióban legyen a keresőmotorokban. Kereshet kulcsszavakat, megtervezheti a tartalmat, és ütemezheti, mikor indul!

Kinek a legjobb a Scale tartalma?

A Scale tartalma sok embert szolgál jól, beleértve a szabadúszó írókat, marketingcsapatokat, ügynökségek tulajdonosait, bloggereket és nagy webhelyeket üzemeltetőket:

  • A marketingcsapatok a Content at Scale segítségével kiváló minőségű, mélyrehatóan kutatott blogbejegyzéseket hozhatnak létre, amelyek bizalmat és elköteleződést építenek az olvasókkal. A jól kutatott tartalom jelentősen növeli a potenciális ügyfelek számát és a bevételi lehetőségeket. A prémium tartalom percek alatti előállításának képességével a marketingcsapatok hatékonyan méretezhetik tartalommal kapcsolatos erőfeszítéseiket, jelentős erőforrás-befektetés nélkül.
  • Az ügynökségek tulajdonosai ésszerűsíthetik a műveleteket és hatékonyan méretezhetik a Content at Scale segítségével, és a hagyományos írócsapatokat mesterségesintelligencia-vezérelt technológiára váltják fel. Ez az eszköz akár 85%-kal csökkenti a költségeket, fenntartja a kiváló minőségű, SEO-optimalizált tartalmat, bizalmat épít az ügyfelekkel, bővíti az ügyfélbázist, és növeli a növekedést anélkül, hogy növelné a létszámot vagy több eszközre támaszkodna. A Projekt eszköz és a Tartalomütemező megkönnyíti a több tartalomgyártási feladat kezelését.
  • A bloggerek a Content at Scale mesterséges intelligencia íróeszközeit használhatják a bejegyzések optimalizálására az olvasók elköteleződése és a keresőmotorok jobb helyezése érdekében. A platform emberszerű tartalmat generál, hogy fenntartsa az olvasók érdeklődését, segítse a bloggereket a tekintély megszerzésében és javítsa a láthatóságot saját résén belül. Az AI-detektor segítségével a bloggerek azonnal átalakíthatják a robotikus hangzású tartalmat természetesebb hangvételűvé. Ezenkívül ellenőrizhetik optimalizálási pontszámukat a szerkesztőben, hogy növeljék esélyüket a jó helyezésre a keresőmotorokon.
  • A nagy webhely-megjelenítők a nagyszabású tartalmat kihasználhatják a hirdetési bevételek vagy a társult vállalkozások eladásainak növelése érdekében azáltal, hogy gyorsan generálnak kiváló minőségű SEO-tartalmat. A SEO-optimalizált tartalom nagyarányú generálása erőfeszítés nélküli rangsorolást és jelentős forgalomnövekedést eredményezhet, miközben csökkenti a költségeket a hagyományos tartalomügynökségekhez képest. A webhely-megjelenítők könnyedén megtervezhetik és ütemezhetik a bejegyzéseket, hogy a webhelyeiken folyamatosan jó minőségű tartalom álljon rendelkezésre.

Főbb jellemzők

Annak érdekében, hogy jobban megértsük, mire képes a Content at Scale, íme a legfontosabb jellemzők:

  • AIMEE: Személyre szabott mesterséges intelligencia chatbot, amely a feladatok automatizálásával, egyszerűsítésével és egyszerűsítésével növeli a termelékenységet, lehetővé téve a kreativitás felkeltését és a tartalom széles skálájának könnyű létrehozását az AI segítségével.
  • Blogbejegyzésíró: Egy fejlett mesterséges intelligencia keresőoptimalizáló eszköz, amely képes emberszerű, jó minőségű tartalom generálására, biztosítva, hogy az megfeleljen egy professzionális író által írt darab szakértelmének és olvashatóságának.
  • Projektek oldala: Szervezheti és kezelheti a tartalmakat úgy, hogy külön tereket hoz létre a különböző kampányok vagy témák számára. Ez leegyszerűsíti a tartalomgyártást, és biztosítja a hatékony szervezést és együttműködést.
  • Kulcsszókutatás: A bejegyzések létrehozása előtt elemezze és azonosítsa a leghatékonyabb kulcsszavakat, biztosítva, hogy a tartalom a kezdetektől a keresőmotorok láthatósága és teljesítménye szempontjából optimalizálva legyen.
  • Optimalizálási audit: Tekintse át és javítsa alacsony rangú bejegyzéseit, azonosítsa a fejlesztésre szoruló területeket, és segít javítani a teljesítményüket és a keresőmotorok helyezéseit.
  • Új témajelentés: Elemezze egy adott témakör legmagasabb rangú tartalmát, betekintést és adatokat biztosítva optimalizált, versenyképes blogbejegyzések létrehozásához, amelyek előkelő helyet foglalnak el a keresőmotorok eredményei között.
  • Új tartalom rövid: Készítsen tartalomvázlatokat, hogy strukturált kereteket hozzon létre az átfogó és jól szervezett írott tartalom fejlesztéséhez.
  • AI Detection Scan: Automatikusan azonosítja és kiküszöböli a robotikus hangzású tartalmat, hogy az összes generált szöveg megőrizze természetes és emberszerű hangját.
  • Plágium-ellenőrző: Ez az eszköz mesterséges intelligencia segítségével észleli az egyező tartalmat statikus adatbázisok helyett valós idejű webes feltérképezéssel. Megbízható plágiumellenőrzést kínál azáltal, hogy dinamikusan szkenneli az online forrásokat, amint azok frissítésre kerülnek.
  • AI ügynökök: Speciális eszközök, amelyeket konkrét feladatok kezelésére és a lekérdezésekre való pontos válaszadásra terveztek, az egyéni igények pontos és hatékony kielégítésére szabva.
  • Irányítópult elemzése: Szerezzen értékes betekintést, például a létrehozott bejegyzések számát, a generált szavakat, a megtakarított időt és pénzt stb.

Hogyan használjunk nagyszabású tartalmat blogbejegyzések írásához

Így készítettem el a Content at Scale segítségével emberszerű, plágiummentes blogbejegyzést percek alatt!

  1. Hozzon létre egy fiókot
  2. Írjon prémium blogbejegyzést
  3. Hozzon létre egy új projektet
  4. Kulcsszó hozzáadása a rangsoroláshoz
  5. További részletek hozzáadása
  6. A cikk létrehozása
  7. Ellenőrizze a plágiumot
  8. Ellenőrizze az AI-tartalmat

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot

Válassza a Kezdő lépések lehetőséget a Content at Scale kezdőlapján.

Úgy kezdtem, hogy elmentem a Tartalom a Scale honlapján és válassza a „Kezdés” lehetőséget.

2. lépés: Írjon prémium blogbejegyzést

A „+” ikon kiválasztásával kezdheti meg a tartalom írását a Méret szerinti tartalommal.

Fiók létrehozása után a Content at Scale az irányítópultra vitt! A bal felső sarokban lévő „+” ikonra kattintva elkezdtem írni a blogbejegyzésemet.

A Prémium blogbejegyzés írása választása, amikor tartalommal hoz létre méretet.

A „+” gombra kattintva új ablak nyílt meg, ahol elkezdhettem az alkotást! Néhány különböző művelet közül választhattam:

  • Kérdezzen vagy alkosson az AIMEE segítségével: Az AIMEE segítségével ösztönözze kreativitását, és készítsen különféle tartalmakat mesterséges intelligencia segítségével.
  • Új projekt: Kezdjen el egy új projektet a tartalom rendszerezéséhez.
  • Optimalizálási audit: Végezzen optimalizálási auditot a gyengén teljesítő bejegyzések javítása érdekében.
  • Új tartalmi összefoglaló: Hozzon létre pontos tartalomvázlatokat.
  • Írjon prémium blogbejegyzést: Készítsen kiváló minőségű blogbejegyzést fejlett AI SEO írási képességekkel.
  • Kulcsszókutatás: A bejegyzések létrehozása előtt vizsgálja meg a kulcsszavakat.
  • Új témajelentés: Tekintse át egy téma vezető tartalmát.
  • AI-észlelési vizsgálat: Indítson vizsgálatot a robotikusnak hangzó tartalom azonosításához.

A folytatáshoz a „Prémium blogbejegyzés írása” lehetőséget választottam.

3. lépés: Hozzon létre egy új projektet

Új projekt létrehozása méretarányos tartalom használatával kiválasztása.

Innen az „Új projekt létrehozása” lehetőséget választottam. A projektek kapcsolódó cikkeket és tartalmakat szerveznek, amelyek fenntartják a márkahangot.

Válassza a Projekt létrehozása lehetőséget, ha új projektet hoz létre tartalommal méretben.

Az „Új projekt létrehozása” kiválasztásával megnyílt néhány szövegmező, ahol beírhattam a cégem vagy webhelyem nevét, a projekt URL-jét, a célközönséget, a helyet és a nyelvet.

Miután kitöltöttem a mezőket, a „Projekt létrehozása” lehetőséget választottam.

4. lépés: Adjon hozzá egy kulcsszót a rangsoroláshoz

Mértékletes tartalom elmondása Szeretnék cikket generálni egy kulcsszóból a szerkesztőben.

A projekt létrehozása a Content at Scale szerkesztőhöz vezetett. Megkérdezték, hogy miből szeretném elkészíteni a cikkemet:

  • Kulcsszó
  • Cikk URL-je
  • YouTube Video
  • Podcast epizód
  • Hangfájl
  • dokumentum

A „Kulcsszó” lehetőséget választottam.

Scale tartalom megadása kulcsszóként egy cikk írásához.

A „Kulcsszó” kiválasztása után egy jobb oldali panel megkérdezte, hogy milyen kulcsszavakra szeretnék rangsorolni. Beírtam a „content at scale review”, de lehetőség volt CSV-fájl feltöltésére is tömeges létrehozáshoz.

5. lépés: További részletek hozzáadása

A További beállítások kiválasztásával további részleteket adhat hozzá a generált tartalomhoz.

A „További beállítások” kiválasztásával részleteket adhattam hozzá a jobb kimeneti minőség érdekében:

  • Szószám tartomány: Adja meg a cikk szószámát (a mesterséges intelligencia határozza meg, 1,000 szó alatt, 1,000-2,000 szó, 2,000+ szó).
  • Aktuális tapasztalat: A Google EEAT algoritmusához igazodó tartalom létrehozásához vegyen fel bármilyen szerzőt vagy vállalati tapasztalatot ebben a témában.
  • Belső jegyzetek.
  • Címkék.
  • Megbízottak.

A „További lehetőségek” részt megtartottam, de nyugodtan töltsd ki az igényeid szerint!

6. lépés: A cikk létrehozása

A Cikk írása most gomb kiválasztásával olyan cikket generálhat, amelynek tartalma méretarányos.

Miután megadtam a Content at Scale kulcsszót, a „Cikk írása most” lehetőséget választottam. Ha még nem áll készen a cikk megírására, nyomja meg a felfelé mutató nyilat a cikk későbbre ütemezéséhez, vagy mentse el a tartalomtervezőbe.

Content at Scale cikk írása mesterséges intelligenciával.

A Content at Scale azonnal elkezdte írni a cikkemet! Megkértek, hogy néhány perc múlva nézzek vissza.

A cikk szerkesztéséhez kattintson a cikk címére.

Néhány perccel később a cikkem állapota „Várólistában”-ról „Straight Outta AI”-ra változott, vagyis a tartalomgenerálás befejeződött! A cikkem címére kattintottam, hogy megnézzem, hogyan jött ki.

A Content at Scale segítségével létrehozott cikk.

A Content at Scale nagyszerű munkát végzett a tartalom gyors létrehozásával!

Lenyűgözött, hogy mennyire személyre szabottan hangzik, amit igyekszem a lehető legtöbbet megtenni a tartalom írásakor, hogy a lehető legjobb esélyt adjam a Google-on való helyezésre. Megmondom őszintén, hogy az általam kipróbált mesterséges intelligencia-író generátorok közül a Content at Scale segítségével generált tartalom hangzik a leginkább személyre szabottan.

A Content at Scale emellett automatikusan hozzáadott egy tartalomjegyzéket, valamint az előnyök és hátrányok listáját egy diagramon, így az információ rendszerezettebbé és bemutathatóbbá válik. A tartalomjegyzék és a diagramok időt takarítottak meg attól, hogy ezeket a dolgokat magamnak kellett hozzáadnom!

Végül nagyra értékeltem a Content at Scale által nyújtott optimalizálási áttekintést. Szerkesztés nélkül az optimalizálási pontszámom 71 lett!

A Content at Scale beépített tartalomfejlesztési eszközeinek hangsúlyozása.

Az Optimalizálás áttekintése panelen belül a Tartalom méretarányban is sok eszközt adott a tartalom javításához:

  • Tartalom rövid
  • Rangsor Tartalom
  • Plágium-ellenőrző
  • AIMEE Chat
  • AI ügynökök
  • Média
  • AI Chat története
  • Prémium blogbejegyzés
  • SEO – Kulcsszavak
  • SEO – NLP-k
  • Optimalizálási audit
  • AI detektor
  • Ellenőrzőlista
  • Megjegyzések
  • Export

7. lépés: Ellenőrizze a plágiumot

Plagizálás keresése a tartalommal méretben.

Meg akartam nézni, hogy a tartalom nem tartalmaz-e plágiumot, ezért a „Plagizálás” lehetőséget választottam. A jobb oldali panelen megnyílt a plágium-ellenőrző eszköz. A „Plagizálás keresése” lehetőséget választottam.

A Scale tartalom arról tájékoztat, hogy az általa generált tartalom 0% plágiumot tartalmaz.

Másodperceken belül a Content at Scale közölte velem, hogy a generált tartalom nem tartalmaz plágiumot!

8. lépés: Ellenőrizze az AI-tartalmat

Az AI tartalom ellenőrzése az AI Detector eszközzel a Méret szerinti tartalom segítségével.

Egy másik eszköz, amelyre kíváncsi voltam, a Content at Scale AI Detector volt. Kiválasztottam az AI-detektort az eszközök listájából, és rákattintottam az „AI-tartalom ellenőrzése” gombra.

A Content at Scale mesterséges intelligencia-érzékelő eszközének használata az emberi valószínűség ellenőrzésére.

A Content at Scale azonnal tájékoztatott, hogy az általa generált tartalom emberré vált! A tartalomban azonban néhány mondat nem volt emberi hangzású, és piros és narancssárga színnel lett kiemelve. A „Rewrite & Humanize” lehetőséget választottam, hogy automatikusan személyre szabhassam a tartalmat.

Így hangzott a bemutatkozásom korábban, amikor valószínűleg mesterséges intelligencia által generáltnak jelölték:

„Bloggerként mindig olyan eszközöket és stratégiákat keresek, amelyek segítségével hatékonyan hozhatok létre lenyűgöző tartalmat. Ez az utazás a közelmúltban vezetett ahhoz, hogy kipróbáljam a Content at Scale-t, egy mesterséges intelligencia által vezérelt platformot, amely nagy felhajtást kelt a tartalomkészítés világában. Ebben a tartalom nagyarányú áttekintésében elmélyülök a funkcióiban, az árazásban, és megosztom személyes tapasztalataimat, valamint tippeket adok a benne rejlő lehetőségek maximalizálására.

És így hangzott a bemutatkozásom az „Újraírás és humanizálás” eszköz használata után:

„Bloggerként mindig olyan eszközöket és stratégiákat keresek, amelyek segítségével hatékonyan hozhatok létre lenyűgöző tartalmat. Az a küldetésem, hogy kiváló minőségű tartalmat készítsek, így akadtam rá a Content at Scale-ra – a mesterséges intelligencia által hajtott platformra, amely hullámokat vet. Ebben a tartalom nagyarányú áttekintésében elmélyülök a funkcióiban, az árazásban, és megosztom személyes tapasztalataimat, valamint tippeket adok a benne rejlő lehetőségek maximalizálására.

A cikk bevezetője sokkal emberibbnek tűnik a Content at Scale Rewrite & Humanize eszközének használata után. Az eszköz sokkal több névmást adott hozzá, így személyre szabottabban hangzik.

Egy cikk emberszerűbb változata, amelyet a „Content at Scale” funkcióval hoztak létre az AI Detector segítségével.

Az AI Detector futtatása után szinte az összes cikket zölddel kiemeltem! Nem hittem el, hogy egy gombnyomással szinte minden tartalmamat emberszerűvé tudom tenni. Nem volt más hátra, mint Word-dokumentumként kezelni, és apróbb finomításokat és szerkesztéseket végezni, hogy pontosan úgy szóljon, ahogy szerettem volna.

A Scale beépített AI Detector tartalma játékmódot kínál a bloggereknek és cikkíróknak, akik hosszú formátumú, emberi hangzású tartalmat szeretnének készíteni.

A 3 legjobb tartalom a méretarányos alternatívákon

A Content at Scale a legjobb mesterséges intelligencia íróeszköz, amely a leginkább emberszerű tartalmat generál. Azonban nem ez az egyetlen mesterséges intelligencia íróeszköz. Érdemes körülnézni, és megnézni, milyen egyéb eszközök felelnének meg jobban az Ön igényeinek.

Íróként és SEO-szakértőként széles körben használtam ezeket az eszközöket. Íme néhány lehetőség, amit ajánlok, érdemes megnézni!

Jáspis

Ismerje meg Jaspert, a mesterséges intelligencia asszisztensét 👋 Írjon lenyűgöző tartalmat 10X gyorsabban az 1. számú mesterséges intelligencia tartalomplatform segítségével

A Jasper és a Content at Scale kihasználja az AI-t a tartalomkészítés egyszerűsítésére, miközben különböző igényeket is kielégít. Míg az alkotók használhatják a Jaspert tartalmak létrehozására és fejlesztésére, nyilvánvaló, hogy a Jasper a marketingesek és a vállalkozások számára készült. Eközben a Content at Scale mindent megad az egyéneknek és a csapatoknak, hogy jó helyezést érjenek el a keresőmotorokban.

Jasper néhány kulcsfontosságú jellemzője magában foglalja az egész létrehozásának képességét marketing kampányok, add márkahangok, chat with AI ötletek generálásához és AI képeket generál. A Jasper kiválóan alkalmas a tartalom gyors generálására, mivel számos sablont kínál, így ideális marketingszakemberek és cégtulajdonosok számára, akiknek gyorsan van szükségük eredeti tartalomra.

Eközben a Content at Scale gyorsan generál SEO-optimalizált tartalmat a RankWell® technológiájával. Kulcsszókutatási, tartalomtervezési és optimalizálási eszközei a nagy webhelytulajdonosok hasznára válnak, akik a tartalomtermelést és a forgalom növekedését kívánják növelni.

A Jasper a legjobb választás, ha marketingszakértő vagy üzlettulajdonos, akit érdekel, hogy azonnali marketingkampányokat hozzon létre egységes márkahanggal. Ha hosszú formátumú tartalmat hoz létre, és a legjobb esélyt szeretné biztosítani a rangsorolásra, válassza a Méret szerinti tartalom lehetőséget!

Olvassa el a Jasper-összehasonlító cikkeimet: Jasper vs. AI másolása & Jasper vs. Scalenut.

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg Jaspert →

Szörfös SEO

Surfer AI✨ Magyarázat. Hozzon létre SEO optimalizált cikkeket egyetlen kattintással

A Surfer SEO és a Content at Scale hasonló funkciókat kínáló AI-íróeszközök.

Egyrészt a Surfer SEO kiemelkedő a SEO tartalom strukturálásában és optimalizálásában az Outline Builder, a Topic Discovery és a valós idejű tartalomoptimalizálási mutatói révén. Ezenkívül van egy mesterséges intelligencia íróeszköze, amely kiváló minőségű cikkeket készít, miközben beépített plágiumot és mesterséges intelligencia eszközöket tartalmaz a tartalom humanizálására.

Eközben a Content at Scale a RankWell® technológia segítségével kiváló minőségű, emberszerű, hosszú formátumú tartalom gyors létrehozására összpontosít. Automatizálja a teljes SEO folyamatot, a kulcsszókutatástól és a tartalomtervezéstől az optimalizálási auditokig. A Content at Scale segítségével hosszú formátumú tartalmat hozhat létre kulcsszavakkal, cikk URL-ekkel, YouTube-videókkal, podcast-epizódokkal, hangfájlokkal és dokumentumokkal.

A Surfer SEO és a Content at Scale hasonló eszközöket kínál, ami megnehezíti annak meghatározását, hogy a jellemzőik alapján melyik a megfelelő. Ha azonban más médiaformákat, például YouTube-videókat, podcast-epizódokat, hangfájlokat stb. szeretne SEO-optimalizált cikkekké alakítani, a Content at Scale a legjobb választás. A nagy webhelytulajdonosok és azok számára is kiváló, akik méretezhető, jó minőségű tartalmat szeretnének előállítani.

A Surfer SEO kiváló lehetőség a hihetetlenül felhasználóbarát felülete miatt. Ideális azok számára, akiknek átfogó SEO optimalizáló eszközre van szükségük, amely a tartalom strukturálására és tervezésére összpontosít. Ráadásul van benne a 7-nap ingyenes hogy anyagi kötelezettség nélkül próbálja ki a dolgokat!

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg a Surfer SEO → oldalt

pikkelysömör

Fedezze fel SEO potenciálját a Scalenut segítségével

A Scalenut a leggyakrabban használt mesterséges intelligencia íróeszköz, mert felhasználóbarát, és lépésről lépésre képes percek alatt teljes cikkeket generálni. Funkciói közül a Cruise Mode a kedvencem. Ez a funkció lehetővé teszi több mint 1,500 szócikk létrehozását öt percen belül!

A Cruise mód használata egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a Scalenut elsődleges és másodlagos kulcsszavait, kontextusát és címét. Innentől kezdve a Scalenut a lehető legjobb vázlatot hozza létre a kulcsszavaiért folyó verseny alapján.

Szerkessze a vázlatot tetszés szerint, és a Scalenut minden címsor alatt tartalmat generál! Innentől kezdve teljes mértékben szerkesztheti a tartalmat, és mesterséges intelligencia-eszközöket használhat az íráshoz, valamint SEO-pontszámot a tartalom optimalizálása érdekében.

A Cruise Mode mellett a Scalenut más ötlet- és kulcsszókutató eszközökkel is rendelkezik, beleértve a kulcsszótervezőt, a linkkezelőt, a forgalomelemzőt és még sok mást. A Scalenut több mint 40 marketingsablonnal rendelkezik a tartalom létrehozásához és optimalizálásához többféle formátumban és célra.

Bár mindkét platform hosszú formátumú tartalmat készít, a Content at Scale jobban képes emberibbnek hangzó tartalmat létrehozni. A RankWell® technológiája automatizálja a keresőoptimalizálási folyamatot, és eszközöket kínál kulcsszókutatáshoz, tartalomtervezéshez és optimalizálási auditokhoz.

Nem hibázhatsz egyik platformmal sem. Azonban a nagy webhelytulajdonosok, akik gyors, jó minőségű tartalomgyártást szeretnének jelentős költségmegtakarítás mellett, a tartalom méretét kell használniuk. Eközben azoknak, akiknek átfogó marketingeszközre van szükségük fejlett optimalizálási és szövegírási funkciókkal, a Scalenut-ot kell választaniuk.

Olvassa el összehasonlító cikkemet: Scalenut vs. Jáspis.

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg a Scalenut → oldalt

A Scale AI Review tartalma: a megfelelő eszköz az Ön számára?

A Content at Scale a leginkább emberszerű tartalmat hozza létre az AI írásgenerátorok között. Gyorsan generál SEO-optimalizált hosszú formátumú tartalmat, így ideális a méretezhető, jó minőségű tartalomgyártást kereső nagy webhelytulajdonosok számára. RankWell® technológiája és átfogó kulcsszókutatási, tartalomtervező és optimalizáló eszközei kiváló választássá teszik a forgalom és a keresőmotorok rangsorolásának növelésére.

Azonban fontolja meg ezeket az alternatívákat:

  1. Jáspis tökéletes marketingesek és cégtulajdonosok számára, akik egységes márkahanggal marketingkampányokat készítenek. A Jasper mesterséges intelligencia által vezérelt ötletgenerálást, márkahang-integrációt és számos sablont kínál a gyors tartalomkészítéshez.
  2. Szörfös SEO ideális azok számára, akiknek átfogó SEO eszközre van szükségük felhasználóbarát felülettel. Az Outline Builder, a Topic Discovery és a valós idejű metrikák révén kiválóan strukturálja és optimalizálja a tartalmat.
  3. pikkelysömör: A legjobb a gyors tartalomkészítés lépésről lépésre történő megközelítéséhez. A Scalenut Cruise Mode több mint 1,500 szócikket generál percek alatt, kiterjedt marketingsablonokat és eszközöket kínálva ötleteléshez és kulcsszókutatáshoz.

Válassza a Tartalom méretben lehetőséget a nagyszabású, jó minőségű tartalomgyártáshoz. Egyéb igények esetén a Jasper, a Surfer SEO és a Scalenut egyedi erősségeket kínál, amelyeket figyelembe kell venni az Ön konkrét céljai alapján.

Köszönjük, hogy elolvasta Content at Scale áttekintésemet! Remélem hasznosnak találtad. Minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy lebontsam a funkcióit, és hogyan használjam fel, hogy betekintést nyújtsak a kulisszák mögé. Próbálja ki a Tartalom méretét nézd meg magad, hogy tetszik!

Látogassa meg a Tartalom oldalt a Scale → oldalon

Gyakran ismételt kérdések

Valóban működik a Content at Scale?

Igen, a Content at Scale valóban működik. Arra használtam, hogy percek alatt emberszerű blogbejegyzéseket írjak. Hosszú formájú, emberi hangzású, mesterséges intelligencia segítségével írt tartalmat állít elő, és optimalizálási mutatókat ad, így a tartalomnak a legjobb esélye van a keresőmotorok rangsorolására. A Content at Scale szolgáltatással egyszerűen állíthat elő kiváló minőségű, hiteles tartalmat sok finomítás nélkül.

Miért olyan drága a Scale tartalom?

A Content at Scale három LLM (AI írási platform) jellegzetes kombinációját használja, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy az Ön iparági tudását és hangját minden embernél hatékonyabban rögzítsék. Ennek eredményeként Ön a leginkább személyre szabott tartalmat állít elő, ami növeli az olvasók elköteleződését, időt takarít meg a szerkesztéssel, és előrébb helyezi a tartalmat a keresőmotorokban. Mindezekkel a csúcsminőségű funkciókkal és kiváló eredményekkel a tartalom méretarányos költségeit az alapján határozzák meg, hogy a felhasználók mekkora értéket kapnak a minőség és a sebesség kombinációjából.

Mennyire jó a Content at Scale AI detektor?

A Content at Scale AI detektor megbízhatóságával és pontosságával tűnik ki az AI-tartalom észlelésekor. Piros, sárga vagy zöld színnel kiemeli a tartalmat, így könnyen felismerhetővé válik a személyre szabottabb területek. Miután azonosította, használhatja az „Újraírás és humanizálás” eszközt, hogy a mesterséges intelligencia azonnal emberibb hangzásúvá tegye a tartalmat!

Mi a különbség a Content at Scale és a Surfer AI között?

A Scale és a Surfer AI tartalmai mesterséges intelligencia-eszközök, amelyeket arra terveztek, hogy segítsék az írást, de mindegyiknek megvan a maga egyedi módja a dolgoknak. A Content at Scale segítségével a fő cél nagy mennyiségű minőségi tartalom létrehozása. Másrészt a Surfer AI némi előnyt jelent a tartalom strukturálásában, miközben biztosítja, hogy a tartalom jól szerepeljen a keresőmotorok rangsorában.

A Turnitin képes érzékelni a tartalmat méretarányosan?

A Turnitin, amelyet sokan használnak a másolt munka ellenőrzésére, kihagyhatja a Content at Scale segítségével generált tartalmat. A Content at Scale a természetes nyelvi feldolgozásnak nevezett intelligens technológiát alkalmazva olyan tartalmat állít elő, amely úgy tűnik, mintha egy személy írta volna, ami megnehezíti a különbséget az emberek által írt és a mesterséges intelligencia által előállított között. Azonban adja hozzá stílusát a tartalomhoz, hogy a Turnitin a legkisebb eséllyel észlelje a tartalom mértékét.

Hogyan tehetem, hogy az esszém ne legyen AI kimutatható?

Annak elkerülése érdekében, hogy az AI-detektorok megjelöljék az esszét, használja a Méret szerinti tartalmat a leginkább emberszerű tartalom létrehozásához. Innentől hintsen bele néhány személyes finomítást.

Hogyan lehet becsapni az AI tartalomérzékelőket?

Használja a Scale tartalmat a leginkább emberszerű tartalom létrehozásához. Generatív mesterséges intelligencia technológiájával és bárki számára könnyen használható felhasználói felületével ez az eszköz segít minőségi tartalom egyszerű létrehozásában, a szabályok megszegése nélkül. Ezután saját kezűleg is szerkesztheti a még személyre szabottabb.

Janine Heinrichs tartalomkészítő és tervező, aki a legjobb tervezési eszközökkel, erőforrásokkal és inspirációval segíti a kreatívokat a munkafolyamat egyszerűsítésében. Keresse meg a címen janinedesignsdaily.com.