Kapcsolatba velünk

Best Of

A 10 legjobb CRM szoftverplatform (2024. július)

korszerűsített on

A Unite.AI elkötelezett a szigorú szerkesztői szabványok mellett. Kompenzációt kaphatunk, ha rákattint az általunk ellenőrzött termékek linkjére. Kérjük, tekintse meg a mi kapcsolt vállalkozás közzététele.

Az üzleti élet dinamikus világában a Customer Relationship Management (CRM) szoftver nélkülözhetetlen eszközzé vált az ügyfelekkel való interakcióik, értékesítési folyamataik és marketingstratégiáik racionalizálására törekvő vállalatok számára. Ahogy haladunk 2024-ben, a CRM-környezet folyamatosan fejlődik, és a különféle üzleti igényekre szabott megoldások sorát kínálja. A kis startupoktól a nagyvállalatokig a megfelelő CRM-platform megváltoztathatja a játékot, betekintést, hatékonyságot és versenyelőnyt biztosít.

Ebben az útmutatóban a piac legjobb CRM-szoftverplatformjainak némelyikével foglalkozunk. Akár az ügyfelek elköteleződését szeretné fokozni, akár automatizálni szeretné az értékesítési folyamatokat, vagy gyakorlati betekintést szeretne nyerni adataiból, listánk segít megtalálni a tökéletes CRM-eszközt, amely illeszkedik üzleti céljaihoz.

1. Kapszula

Hogyan kezelheti projektjeit a kapszulában

A Capsule CRM a kis- és középvállalkozások vezető választásaként jelenik meg, amely az egyszerűsített, de hatékony CRM-élmény biztosítására összpontosít. A platformot úgy alakították ki, hogy egyensúlyba hozza az alapvető CRM-funkciókat a felhasználóbarátsággal, így ideális azoknak a vállalatoknak, amelyek ügyfeleik elköteleződését és értékesítési folyamataikat kívánják racionalizálni anélkül, hogy túlságosan összetett rendszerekben elakadnának.

A Capsule CRM kínálatának középpontjában egy intuitív kapcsolatkezelő rendszer áll, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára az ügyfelek, potenciális ügyfelek, szállítók és ügyfelek adatainak aprólékos nyomon követését és rendszerezését. Ezt a rendszert egy központosított dokumentumkezelési funkció egészíti ki, amely leegyszerűsíti a szerződések, ajánlatok és számlák kezelését. A Capsule erőssége abban rejlik, hogy képes a CRM különböző aspektusait egy összefüggő és felhasználóbarát felületbe integrálni.

Ezenkívül a Capsule CRM kiválóan alkalmas az értékesítési folyamat vizuális megjelenítésére, lehetővé téve a vállalkozások számára az értékesítési lehetőségek hatékony nyomon követését és kezelését. Ez a vizualizáció kritikus fontosságú az értékesítési ciklus különböző szakaszainak, az ügyletek potenciális értékének és a lezárásuk valószínűségének megértéséhez. A platform robusztus feladatkezelést és naptárintegrációt is kínál, zökkenőmentes ütemezést és feladatkövetést biztosítva.

A Capsule CRM főbb jellemzői:

  • Kapcsolattartás: Átfogó rendszer a részletes elérhetőségi adatok tárolására és megosztására.
  • Dokumentum kezelés: A legfontosabb üzleti dokumentumok központosított kezelése.
  • Értékesítési folyamat megjelenítése: Az értékesítési ciklus egyértelmű áttekintése az előrehaladás nyomon követéséhez és a lehetőségek kezeléséhez.
  • Feladat és naptár integráció: A feladatok és ütemezések hatékony kezelése és szinkronizálása.
  • Testreszabás és integrációk: A CRM személyre szabása az üzleti igényekhez, és több mint 50 külső eszközzel való integráció.

A Capsule CRM nemcsak átfogó szolgáltatásairól ismert, hanem hozzáférhetőségéről és egyszerű használatáról is, így a CRM-szoftverrel kezdő vállalkozások számára a legjobb választás. Ingyenes kezdő csomaggal és számos fizetős lehetőséggel rugalmasságot kínál a különböző üzleti méretekhez és költségvetésekhez.

Látogassa meg a Kapszula → oldalt

2. HubSpot

HubSpot CRM oktatóanyag kezdőknek

Az ügyfélkapcsolat-kezelés területén a HubSpot kiemelkedő választási lehetőségként jelenik meg azon vállalkozások számára, amelyek agilitással és precizitással kívánnak skálázni. A felhasználóbarát kezelőfelületéről híres HubSpot jól kiegyensúlyozott egyszerűséggel és számos szolgáltatással rendelkezik. Ez ideális megoldássá teszi az intuitív, de hatékony CRM-eszközt kereső vállalkozások számára. Az évek során végbement fejlődésnek köszönhetően a HubSpot számos értékesítési kiegészítővel, integrációval és opcionális Hubbal bővült, amelyek magukban foglalják a szolgáltatást, a marketinget és egyebeket, így sokoldalú és dinamikus platformmá vált.

A HubSpot tervezési filozófiája a könnyű kezelhetőségre összpontosít, ami a következetesen felhasználóbarát felületen is megnyilvánul. Ez a megközelítés a CRM minden aspektusára kiterjed, az egyszerű navigációtól a kapcsolatok és tevékenységek hatékony kezeléséig. A platform kialakítása lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy pillantással hozzáférjenek mindenhez, amire szükségük van – legyen szó kapcsolattartási adatokról, ajánlatokról vagy ütemezett tevékenységekről. Ez az egyszerűsített kezelőfelület különösen előnyös azoknak a vállalkozásoknak, amelyek olyan CRM-megoldást igényelnek, amelyet a különböző fokú műszaki szakértelemmel rendelkező csapattagok gyorsan átvehetnek.

A HubSpot másik fontos szempontja a különféle üzleti méretekhez és típusokhoz való alkalmazkodóképessége. Az ingyenes verzió áldás az induló vállalkozások és a kisvállalkozások számára, korlátlan számú felhasználó és akár egymillió kapcsolattartó számára kínál támogatást. A fejlettebb igényekhez a vállalkozások választhatják a Sales Hub kiegészítőt, amely kifinomult értékesítési eszközöket nyit meg. Ez a méretezhetőség a HubSpot egyik fő erőssége, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egy robusztus, költségmentes opcióval induljanak, és bővítsék a platform képességeit, ahogy igényeik nőnek és fejlődnek.

A HubSpot főbb jellemzői:

  • Központi adatbázis: Racionalizálja az ügyféladatok összevonását, javítva a csapatok közötti együttműködést.
  • Deal Pipeline Management: Az ügyletek átfogó nyomon követését és kezelését kínálja az értékesítési ciklus során.
  • Feladatkezelés: Megkönnyíti a feladatok hatékony szervezését és irányítását az értékesítés, a marketing és az ügyfélszolgálat területén.
  • E-mail és hívás integráció: Leegyszerűsíti az e-mailek és hívások naplózását, a nyomon követések ütemezését és az ügyfelek elkötelezettségének felügyeletét.
  • Jelentéskészítés és elemzés: Személyre szabható jelentések és irányítópultok révén áttekinthető adatokat szolgáltat, segítve a stratégiai döntéshozatalt.

A HubSpot hatékony szövetségese azoknak a vállalkozásoknak, amelyek célja az ügyfélkapcsolat-kezelés optimalizálása. Az egyszerűség, az átfogó funkciók és a skálázhatóság keveréke a növekedés különböző szakaszaiban lévő vállalatok előnyben részesített választásává teszi, amelyek minimális komplexitás mellett kívánják növelni CRM hatékonyságukat.

Látogassa meg a HubSpotot →

3. Pipedrive

0 és 2.5 millió dollár között – Tiffany elkerülte a bonyolult CRM-drámát a Pipedrive segítségével

A Pipedrive kiemelkedik a felhőalapú CRM-térben, hiszen 2010-es megalakulása óta gyorsan teret nyert. Mára több mint 100,000 XNUMX vállalkozásból álló globális felhasználói bázissal büszkélkedhet, ami bizonyítja hatékonyságát és vonzerejét. Az „értékesítők által, az értékesítők számára” tervezett Pipedrive-ot különösen arra törekszik, hogy az értékesítési folyamatot a lehető legintuitívabbá és leghatékonyabbá tegye. Felhasználóbarát kialakítása és praktikus megközelítése különösen a kis- és középvállalkozások számára kedvelt választássá teszi.

A platform kiválóan teljesít az értékesítési folyamatok létrehozásában és kezelésében, ami minden értékesítési stratégia kritikus eleme. A Pipedrive segítségével egyszerű az egyéni értékesítési folyamat felállítása, akár meglévő sablon használatával, akár a semmiből történő létrehozásával. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a folyamat szakaszait az értékesítési folyamatukhoz igazítsák. Ezenkívül az ügyletek táblázatokból vagy más CRM-rendszerekből történő importálása javítja az alkalmazkodóképességet és a könnyű használatot.

A Pipedrive mesterséges intelligencia-integrációja kiemeli a CRM-piacon. A mesterséges intelligencia által vezérelt értékesítési asszisztens kiemelkedő jelentőségű, gyakorlati javaslatokat ad, és automatizálja a rutinfeladatokat. Ez a funkció elemzi az értékesítési műveleteket, és betekintést nyújt az értékesítési munkafolyamat optimalizálásához, például az e-mailek megnyitásának nyomon követését és a közösségi megbeszélések kezelését. Ez nemcsak az ügyletek hatékonyabb lezárását segíti elő, hanem azt is biztosítja, hogy az értékesítési csapatok koncentráltak és proaktívak maradjanak.

A Pipedrive főbb jellemzői:

  • Értékesítési csővezeték menedzsment: Lehetővé teszi az ügyletek hatékony nyomon követését, a haladás nyomon követését és a lehetséges szűk keresztmetszetek meghatározását.
  • Kapcsolattartás: Részletes információkat tárol az ügyfelekről, a potenciális ügyfelekről, a szállítókról és az ügyfelekről, elősegítve a jobb kapcsolatkezelést.
  • Feladatkezelés: Egyszerűsíti a feladatok kiosztását és nyomon követését az értékesítés, a marketing és az ügyfélszolgálat területén.
  • E-mail integráció: Lehetővé teszi az e-mailek zökkenőmentes naplózását, a nyomon követések ütemezését és az elköteleződés nyomon követését.
  • Jelentéskészítés és elemzés: Értékes betekintést nyújt a részletes irányítópultok és egyéni jelentések révén.

A Pipedrive vonzereje a felhasználóbarátság, a hatékony értékesítési menedzsment eszközök és az AI innovatív használatának kombinációjában rejlik. A különféle üzleti igényekhez való alkalmazkodás képessége, valamint a szolgáltatások átfogó készlete lenyűgöző választássá teszi azokat a vállalkozásokat, amelyek értékesítési folyamataikat optimalizálják és általános CRM-hatékonyságot kívánnak javítani.

Látogassa meg a Pipedrive → oldalt

4. közel

CRM bemutató bezárása

A Close CRM forradalmasítja az értékesítési folyamatot azáltal, hogy egy intuitív és alkalmazkodó platformba egyesíti az elérést, az elkötelezettséget és az automatizálást. A kritikus értékesítési eszközök, például az e-mail, hívás és közvetlen üzenetküldés egyetlen, letisztult felületen belüli egyesítése révén ez az all-in-one CRM-megoldás lehetővé teszi a csapatok számára, hogy hatékonyabban és eredményesebben értékesítsenek.

Rugalmas kialakítása alkalmazkodik bármely csapat egyedi igényeihez, az agilis induló vállalkozásoktól a már működő vállalkozásokig, megkönnyítve a potenciális ügyfelekkel és ügyfelekkel való dinamikusabb interakciót. A Close CRM javítja az általános értékesítési műveleteket azáltal, hogy csökkenti a komplexitást, gyorsabb kommunikációs ciklusokat tesz lehetővé, és automatizálja az ismétlődő feladatokat, ami felszabadítja az értékesítési képviselőket az ügyletek lezárására és az értelmes kapcsolatok ápolására. Ezt a hatékony eszközt nemcsak az értékesítés hatékonyságának javítására tervezték, hanem az értékesítési teljesítmény és az ügyfélkezelés jelentős javulását is elősegíti a különböző iparágakban.

Főbb jellemzők és előnyök:

  • Gyors beállítás: A felhasználók gyorsan importálhatnak potenciális ügyfeleket és névjegyeket, vagy migrálhatnak más CRM-ekből egy egyszerű CSV-importáló eszközzel és egy ingyenes, egykattintásos migrációs lehetőséggel.
  • Integrált értékesítési eszközök: A Close CRM zökkenőmentesen integrálható az e-mailekkel, naptárakba, és beépített hívás-, SMS- és Zoom-integrációt is tartalmaz, lehetővé téve a csapatok számára a fontossági sorrend meghatározását és a potenciális ügyfelek könnyű összekapcsolását.
  • Az Outreach automatizálása: A munkafolyamatok és az automatikus nyomon követési emlékeztetők révén a Close CRM jelentősen megnöveli a válaszadási arányt, és gyakran néhány héten belül megtérül a befektetés.

Örökbefogadás és tanulás: A Close CRM-et a gyors bevezetésre tervezték, lehetővé téve a cégtulajdonosok és az értékesítési csapatok számára a munkafolyamatok és a kulcsfontosságú teljesítménymutatók elemzését a bevétel gyors növekedése érdekében.

A Close CRM-ben megbíznak a világ leggyorsabban skálázható csapatai, és úgy van kialakítva, hogy támogassa az üzlettulajdonosokat, értékesítési vezetőket, értékesítési képviselőket és értékesítési csapatokat abban, hogy gyorsabban zárjanak le több ügyletet.

Látogassa meg a Bezárás → lehetőséget

5. népi

Ismerje meg az egykattintásos gazdagítás használatát és kihasználását – 1. tipp: Hogyan találhat e-maileket a névjegyei között

A Folk CRM egy all-in-one megoldásként jelenik meg, amely újradefiniálja az ügyfélkapcsolat-kezelést az átfogó és integrált megközelítést kereső vállalkozások számára. A platformot az interakciók és a műveletek egyszerűsítésére tervezték, és számos funkciót kínál, amelyek magukban foglalják a kapcsolattartást, a folyamatkezelést, az e-mail kampányokat és az elemzést.

A Folk funkcióinak központi eleme a Contact Sync funkció, amely leegyszerűsíti a több forrásból származó névjegyek egyetlen összefüggő platformra való központosítását. Ez a hatékony szinkronizálási folyamat biztosítja, hogy a különböző csatornákról származó kapcsolatok és interakciók könnyen elérhetőek és kezelhetők legyenek. Ezzel párhuzamosan a Pipeline Management eszköz is, amely az együttműködés megkönnyítésével és az értékesítési folyamatok kezelésének strukturált megközelítésével javítja az ügyletkötési folyamatot.

A Folk jelentősen leegyszerűsíti az e-mail kampányokat. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabott e-maileket küldjenek nagy léptékben, AI által generált tartalommal, valamint robusztus nyomkövetési és nyomon követési funkciókkal. A Folk kiemelkedő összetevője a folkX Chrome-bővítmény, amely lehetővé teszi a kapcsolati profilok zökkenőmentes importálását az internetről, leegyszerűsítve a névjegyadatbázisok létrehozásának és karbantartásának folyamatát.

A Folk sokoldalúságát tovább növeli, hogy képes integrálni különféle platformokkal, beleértve a közösségi médiát, a kommunikációs eszközöket és az automatizálási szoftvereket. Ez rugalmas eszközzé teszi, amely képes alkalmazkodni a különféle CRM-követelményekhez. A platform intuitív kialakítása és könnyű kezelhetősége figyelemre méltó, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan megismerkedjenek a különféle funkcióival és funkcióival.

A Folk CRM főbb jellemzői:

  • Névjegyszinkronizálás: Központosítja a névjegyeket több forrásból az egyszerűsített kezelés érdekében.
  • Csővezeték menedzsment: Elősegíti a hatékony együttműködést és az értékesítési csővezetékek kezelését.
  • E-mail kampányok: Lehetővé teszi személyre szabott, mesterséges intelligencia által támogatott e-mailek küldését a nyomkövetési lehetőségekkel.
  • folkX Chrome bővítmény: Leegyszerűsíti a névjegyprofilok importálását az internetről.
  • Közelgő elemzések és jelentések: Átfogó betekintést ígér az adatokkal alátámasztott döntéshozatalhoz.

A Folk CRM egyre népszerűbb és elismert a modern vállalatok körében a CRM holisztikus megközelítése miatt. A könnyű használhatóságra összpontosítva, valamint az e-mail kampányokhoz és a kapcsolattartáshoz szükséges fejlett funkciókkal párosulva értékes eszközként pozicionálja a CRM-stratégiáik fejlesztésére törekvő vállalkozások számára.

Látogassa meg a Folkot →

6. Keap

Mi az a Keap? Egyszerű értékesítési és marketing automatizálási szoftver + CRM

A Keap, a kisvállalkozások számára készült felhőalapú platform, amely integrálja a CRM-et és a marketingautomatizálást a műveletek egyszerűsítése és a növekedés elősegítése érdekében. Felhasználóbarát kezelőfelülete olyan funkciókkal kombinálva, mint a CRM, a marketing automatizálás, az értékesítés automatizálás és az elemzés, a Keap értékes eszközzé teszi a kisvállalkozások kiszámítható növekedését.

A platform leegyszerűsíti az új potenciális ügyfelek és ügyfélrekordok kezelését, miközben automatizálja a kulcsfontosságú értékesítési folyamatokat. A Keap erőssége személyre szabott automatizálásában és testreszabható kampányaiban rejlik, amelyek a kisvállalkozások egyedi igényeihez igazodnak. Az e-mail és a szöveges marketinget a Keap összeállított sablonjai teszik hatékonyabbá, a platform Business Line funkciója pedig segít a munka és a személyes kommunikáció elkülönítésében ugyanazon az eszközön.

A Keap főbb jellemzői:

  • CRM kisvállalkozásoknak: Egyszerűsíti a potenciális ügyfelek gyűjtését és az ügyfélrekordok kezelését.
  • Kisvállalkozások automatizálása: Személyre szabott automatizálást kínál, hogy időt takarítson meg a márkahang feláldozása nélkül.
  • E-mail és szöveges marketing: Sablonokat használ a hatékony szegmentált marketingkampányokhoz.
  • Üzleti vonal: Külön kezeli a munkával kapcsolatos hívásokat és szöveges üzeneteket okostelefonokon.
  • Jelentéskészítés és elemzés: Betekintést nyújt az irányítópultok és egyéni jelentések segítségével.

Az egyszerűségre és a könnyű használhatóságra összpontosítva a Keap népszerű választás a kisvállalkozások körében. A platform kiterjedt integrációkat kínál több mint 2,500 egyéb eszközzel, javítva a funkcionalitását.

Látogassa meg a Keap → oldalt

7. Salesflare

A Salesflare használatának megkezdése – Egyéni irányítópultok és jelentések

A Salesflare CRM ideális kis- és közepes méretű B2B vállalkozások számára, automatizálva az értékesítési folyamatokat a kézi bevitel csökkentése érdekében. Automatikusan frissíti a címjegyzéket, és nyomon követi a névjegyekkel való minden interakciót, az e-mailekből, a közösségi médiából és a naptárakból származó adatok felhasználásával átfogó ügyfél-idővonalakat hoz létre. A Salesflare emlékeztetői és betekintései segítenek az ügyletek nyomon követésében, mindezt egy felhasználóbarát felületen belül.

Több mint 5000 termelékenységi eszközzel, például a Google Workspace és a Slack integrálható, így zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen munkafolyamatba, legyen az asztali vagy mobileszköz. A rutinfeladatok automatizálásával és a kapcsolati adatok gazdagításával a Salesflare lehetővé teszi az értékesítési csapatok számára, hogy az ügyfelekkel való kapcsolattartásra, az értékesítési folyamat egyszerűsítésére, valamint a hatékonyság és az eredmények javítására összpontosítsanak.

A Salesflare főbb jellemzői:

  • Automatizált CRM: Frissíti a címjegyzéket, és automatikusan nyomon követi az összes interakciót.
  • Ügyletkezelés: Emlékeztetőket küld, és betekintést nyújt az elveszett ügyletek megelőzése érdekében.
  • Széleskörű integráció: Több mint 5000 eszközzel működik, mint például a Google Workspace és a Slack.
  • Intuitív használat: Könnyen navigálható felület az értékesítési csatorna hatékony kezeléséhez.
  • Az elköteleződés fókusza: Időt szabadít fel az ügyfelek és a potenciális vezetők jelentőségteljes bevonására.

Látogasson el a Salesflare → oldalra

8. Salesforce Értékesítési felhő

A Salesforce Sales Cloud magyarázata 100 másodpercben

A Salesforce Sales Cloud a legjobb választás a CRM-alkalmazásaikban széleskörű testreszabást kereső vállalkozások számára. A rugalmasságáról ismert Salesforce testreszabási lehetőségek széles skáláját, valamint belső és harmadik féltől származó alkalmazások hatalmas ökoszisztémáját kínálja az AppExchange-on keresztül, lehetővé téve a magasan testreszabott CRM-élmény létrehozását.

A platform Flow Builderje egy kiemelkedő funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi folyamatkezelési automatizálásokat hozzanak létre. Ez az eszköz lehetővé teszi a különböző rekordok, például névjegyek által kiváltott konkrét műveletek tervezését, és finomhangolható feltételekkel, például bizonyos kritériumok alapján utólagos e-mailek küldésével. Ezenkívül a Salesforce részletesen szabályozza az oldalak elérését és a mezőszerkesztést, kiszolgálja a különböző alkalmazotti szerepköröket, és fenntartja az adatok integritását és biztonságát. Ez a részletezési szint kiterjed a mezők egyéni súgószövegének létrehozására, az üzleti gyakorlat megerősítésére és útmutatás nyújtására, különösen a csapat újabb tagjainak.

A Salesforce testreszabása kiterjed az oldalelrendezésekre is, ahol a felhasználók szerkeszthetik a részleteket, például a mezőket és azok elrendezését. A platform olyan eszközöket is kínál, mint a Schema Builder az adatfolyamok és a különböző objektumok közötti kapcsolatok vizuális megjelenítéséhez, például kapcsolattartók és leadek között. Az AppExchange tovább fejleszti a Salesforce képességeit, integrációs lehetőségek széles skáláját kínálva ingyenes és fizetős alkalmazásokkal, a Salesforce különféle kiadásaihoz szabva.

A Salesforce Sales Cloud főbb jellemzői:

  • Testreszabható folyamatkezelés: Hozzon létre személyre szabott automatizálást a Flow Builder segítségével.
  • Granulált hozzáférés-vezérlés: Kezelheti, hogy ki tekinthet meg és szerkeszthet bizonyos mezőket és oldalakat.
  • Széleskörű testreszabási lehetőségek: Testreszabhatja az oldalelrendezéseket, a mezőket és egyebeket a személyre szabott CRM-élmény érdekében.
  • AppExchange integrációk: Hozzáférés a harmadik féltől származó alkalmazások széles skálájához a kibővített funkcionalitás érdekében.
  • Átfogó jelentés: Részletes jelentéseket készíthet az értékesítési és ügyféladatok különféle vonatkozásairól.

A Salesforce Sales Cloud a testreszabási és integrációs képességekre helyezi a hangsúlyt, és hatékony eszközzé teszi azokat a vállalkozásokat, amelyek speciális igényeikre szabott CRM-megoldást igényelnek. Speciális funkciói és a külső felektől származó alkalmazások sokaságával való integrálhatósága rendkívül alkalmazkodó és méretezhető CRM-platformként pozicionálják.

Látogassa meg a Salesforce → oldalt

9. Formaloo CRM

Hogyan készítsünk egyedi CRM-et

A Formaloo forradalmasítja a CRM környezetet kód nélküli együttműködési platformjával, amelyet kifejezetten nem műszaki csapatok számára terveztek. Ez az innovatív megközelítés az ügyfél-elkötelező szoftverhez, amely bármilyen méretű vállalkozás számára lehetővé teszi egyedi alkalmazások, például űrlapok, felmérések, ügyfélportálok és CRM-ek létrehozását anélkül, hogy programozási ismeretekre lenne szüksége. Fogd és vidd funkciója kiemelkedik kulcsfontosságú funkcióként, így a felhasználók széles köre számára elérhetővé és felhasználóbaráttá teszi.

A platform építőelemek gazdag skáláját kínálja, beleértve az űrlapokat, táblázatokat, listákat, diagramokat és jelentéseket. Ezek az elemek zökkenőmentesen kombinálhatók robusztus alkalmazások létrehozásához, amelyek egyedi üzleti igényekhez vannak szabva. Ezek az egyéni alkalmazások ezután megoszthatók a szervezeten belül, vagy közzétehetők kívülről webhelyeken és közösségi média platformokon. Ez a sokoldalúság ideális választássá teszi a Formaloo-t azon vállalkozások számára, amelyek fokozni kívánják ügyfeleik elköteleződését és egyszerűsítik belső folyamataikat.

A Formaloo megközelítése a CRM-hez egyedi a testreszabási képességeiben. A platform lehetővé teszi a csapatok számára, hogy egyedi felületeket tervezzenek üzleti adataik számára, elősegítve a személyre szabottabb és hatékonyabb ügyfélkezelési élményt. A csapatok együttműködését is megkönnyíti, olyan munkaterületekkel, amelyek csoportokba, részlegekbe, ügyfelekbe és projektekbe szervezhetők, fokozva a különböző csapattagok együttműködési erőfeszítéseit.

A Formaloo CRM főbb jellemzői:

  • Fogd és vidd építőelemek: Könnyen használható interfész számos összetevővel összetett alkalmazások létrehozásához.
  • Relációs adatbázisok: Lehetővé teszi kifinomult adatbázisok létrehozását a hatékony adattárolás és -kezelés érdekében.
  • Alkalmazás testreszabása: Személyre szabott felületek az üzleti adatokhoz, kódolás nélkül.
  • Csapat együttműködés: Szervezzen munkaterületeket a különböző csapatok és osztályok közötti hatékony együttműködés érdekében.
  • Biztonságos adathozzáférés: Ellenőrzött hozzáférést biztosít az adatokhoz, megőrzi a magánéletet és a bizalmas adatokat.

A Formaloo egyszerűsége és hozzáférhetősége kiemelkedő választássá teszi, különösen a korlátozott technikai tudással rendelkező csapatok számára. Világszerte több mint 25,000 XNUMX vállalkozás használja, ami bizonyítja hatékonyságát és vonzerejét a különböző iparágakban. A testreszabásra és a könnyű használatra fektetve a hangsúlyt a Formaloo újradefiniálja, hogyan viszonyulnak a vállalkozások a CRM-hez és az ügyfelek bevonásával kapcsolatos szoftverfejlesztéshez.

Látogassa meg a Formaloot →

10. Ontraport

Mi az Ontraport? Tekintse meg a platformot, hogy megtudja, hogyan működik.

Az Ontraport egy átfogó felhő alapú platform, amely egyesíti az ügyfélkapcsolat-kezelést és a marketing automatizálást. Az üzleti növekedés elősegítését célzó Ontraport arról ismert, hogy képes kezelni az ügyfelekkel folytatott interakciókat és hatékonyan racionalizálni az értékesítési folyamatokat. Egyesíti a CRM-et, a marketingautomatizálást, az értékesítés automatizálását, a fizetéseket és az elemzést egy összefüggő csomagban, amely testreszabható kampányairól, személyre szabott automatizálásairól és felhasználóbarát felületéről híres.

A platform kiválóan teljesít a kisvállalkozások CRM-jében, mivel hatékonyan gyűjti össze az új leadeket és rendszerezi az ügyfélnyilvántartásokat. Megkönnyíti az ügyfelek zökkenőmentes haladását az értékesítési folyamaton keresztül. Az Ontraport marketingautomatizálása időt takarít meg a rutinfeladatokkal, miközben biztosítja a kommunikáció személyre szabott és hiteles hangnemét. E-mailes és szöveges marketingeszközei, amelyek összeválogatott sablonokat és szegmentálási képességeket tartalmaznak, lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy hatásos tájékoztató kampányokat hajtsanak végre.

Az Ontraport kiterjeszti funkcióit az e-kereskedelemre, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy digitális és fizikai termékeket is értékesítsenek egy intuitív megrendelőlap-rendszeren keresztül. A platform jelentéskészítési és elemzési funkciói betekintést nyújtó adatokkal segítik a stratégiai döntéshozatalt. A testreszabás kulcsfontosságú szempont, mivel az adatmezők módosításával, címkék hozzáadásával és egyedi értékesítési folyamatok létrehozásával a rendszer az üzleti igényekhez igazítható.

Az Ontraport főbb jellemzői:

  • CRM kisvállalkozásoknak: Egyszerűsíti a potenciális ügyfelek gyűjtését és az ügyfélrekordok kezelését.
  • Marketing automatizálás: Időtakarékos, személyre szabott automatizálási munkafolyamatokat kínál.
  • E-mail és szöveges marketing: Eszközöket biztosít célzott e-mail és SMS kampányok létrehozásához és küldéséhez.
  • E-kereskedelmi lehetőségek: Megkönnyíti a digitális és fizikai termékek online értékesítését.
  • Jelentéskészítés és elemzés: Használható betekintést nyújt a részletes jelentéseken és irányítópulton keresztül.

Az Ontraport kiemelkedik egyszerűségével és számos funkciójával, így vonzó választás a kisvállalkozások számára. A platform sokoldalúságát tovább növeli a több mint 2,500 előre beépített integráció.

Látogassa meg az Ontraportot →

Navigálás a legjobb CRM-platformok között az üzleti növekedés érdekében

Az ügyfélkapcsolat-kezelés folyamatosan változó környezetében a megfelelő CRM-platform kiválasztása kulcsfontosságú döntés lehet a hatékonyság növelésére és a növekedés ösztönzésére törekvő vállalkozások számára. A Capsule felhasználóbarát felületétől és a HubSpot kiterjedt testreszabásától kezdve a Salesforce fejlett integrációs képességeiig és a Dióhéj értékesítés-központú megközelítéséig minden általunk feltárt platform egyedülálló erősségeket kínál.

Legyen szó a Pipedrive mesterséges intelligencia által vezérelt meglátásairól, a Formaloo kód nélküli rugalmasságáról, a Keap átfogó megközelítéséről, az Ontraport minden az egyben funkcionalitásáról, a Nutshell értékesítésközpontú szolgáltatásairól vagy az Apptivo sokoldalú üzleti megoldásairól, ezek a CRM-eszközök az üzleti igények és méretek széles skáláját szolgálják ki.

A kulcs abban rejlik, hogy azonosítsa vállalkozása speciális követelményeit, és válassza ki a céljaihoz és folyamataihoz igazodó CRM-et. A megfelelő CRM-mel a vállalkozások egyszerűsíthetik működésüket, javíthatják az ügyfelekkel való interakciót, és végső soron megnyithatják az utat a fenntartható növekedés és siker felé.

Alex McFarland mesterséges intelligencia újságíró és író, aki a mesterséges intelligencia legújabb fejleményeit vizsgálja. Számos AI startup vállalkozással és publikációval működött együtt világszerte.