Kapcsolatba velünk

Best Of

9 legjobb AI üzleti terv generátor (2024. július)

korszerűsített on

A Unite.AI elkötelezett a szigorú szerkesztői szabványok mellett. Kompenzációt kaphatunk, ha rákattint az általunk ellenőrzött termékek linkjére. Kérjük, tekintse meg a mi kapcsolt vállalkozás közzététele.

A mai rohanó üzleti világban a jól kidolgozott üzleti terv elengedhetetlen a finanszírozás biztosításához, a döntéshozatal iránymutatásához és a siker irányának feltérképezéséhez. Egy átfogó és meggyőző üzleti terv elkészítése azonban ijesztő feladat lehet, különösen azon vállalkozók és kisvállalkozások tulajdonosai számára, akik esetleg nem rendelkeznek széleskörű tapasztalattal ezen a területen. Szerencsére az AI-eszközök térnyerése javította a kreatív folyamatot, elérhetőbbé, hatékonyabbá és eredményesebbé téve, mint valaha.

Feltérképezzük a legjobb mesterséges intelligencia-üzleti terv-generátorokat, amelyek segíthetnek Önnek egy nyertes tervet készíteni vállalkozása számára.

1. Upmetriák

Hogyan írjunk üzleti tervet? | Üzleti terv bemutató | Lépésről lépésre útmutató

Az Upmetrics egy mesterséges intelligencia által vezérelt üzleti terv eszköz, amely végigvezeti az egyéneket és a kisvállalkozásokat a csúcsminőségű üzleti terv megírásának folyamatán. Felhasználóbarát platformjával és lépésről lépésre szóló útmutatásaival az Upmetrics bárki számára megkönnyíti a professzionális minőségű terv elkészítését, függetlenül az üzleti tudás szintjétől.

Az eszköz a funkciók széles skáláját kínálja, beleértve a több mint 400 üzleti terv mintát, a mesterséges intelligencia által támogatott írást és a pénzügyi előrejelzést akár 7 évre is. Az Upmetrics egy mesterséges intelligencia által generált pitch deck funkciót is biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lenyűgöző prezentációt készítsenek kevesebb mint egy óra alatt. A platform rugalmassága és alkalmazkodóképessége alkalmassá teszi a különféle iparágakra, az induló technológiai vállalkozásoktól a kiskereskedelmi üzletekig és a szolgáltató vállalkozásokig.

Az Upmetrics főbb jellemzői:

  • 400+ üzleti terv minta
  • AI által generált üzleti tervek (teljesen AI által generált)
  • Pénzügyi előrejelzés 7 évig
  • A mesterséges intelligencia kevesebb mint egy óra alatt elkészítheti a pitch deck-et
  • Ingyenes útmutatók és oktatási források
  • Valós idejű felhőtárhely
  • Egyszerű együttműködési és megosztási lehetőség

Látogassa meg az Upmetrics → oldalt

2. Plusz AI

A Plus AI egy mesterséges intelligencia által vezérelt eszköz, amely professzionális, jól megtervezett prezentációk létrehozására specializálódott, így ideális választás üzleti tervek készítéséhez. A platform zökkenőmentesen integrálható a Google Diákkal, így a felhasználók hozzáférhetnek a beépített szerkesztési és együttműködési funkciókhoz.

A Plus AI segítségével a felhasználók átfogó üzleti tervvázlatot készíthetnek vállalkozásuk rövid leírása alapján, amelyet aztán könnyen szerkeszthetnek és átrendezhetnek sajátos igényeiknek megfelelően. Plusz az AI rugalmasságot kínál a diák egyenkénti létrehozásához vagy egy teljes prezentáció egyetlen lépésben történő létrehozásához, így sokoldalú eszközzé válik bármilyen méretű vállalkozás számára. A platform ingyenes próbaverziót is biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felfedezzék annak funkcióit, mielőtt elköteleznék magukat egy fizetett előfizetés mellett.

A Plus AI főbb jellemzői:

  • Közvetlen integráció a Google Diákkal az egyszerű szerkesztés és együttműködés érdekében
  • Testreszabható diák, amelyek az első vázlat elkészítése után szerkeszthetők, átdolgozhatók és tematikázhatók
  • Lehetőségek diaról diára vagy teljes prezentáció létrehozására
  • Ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre a felhasználók számára, akik kipróbálhatják a Plus AI-t, mielőtt elköteleznék magukat egy fizetős csomag mellett

Használd a kedvezményes kódot: UNITEAI10 igényelni 10% kedvezmény.

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg a Plus AI → oldalt

3. Storydoc

Storydoc

A Storydoc egy mesterséges intelligencia által vezérelt üzleti tervgenerátor, amely leegyszerűsíti az interaktív és meggyőző üzleti tervek létrehozását anélkül, hogy bármilyen tervezési készségre lenne szükség. A platform felhasználóbarát felületet kínál interaktív diák széles választékával az induló és új vállalkozások számára, amelyek könnyen testreszabhatók a felhasználó elképzeléseihez és követelményeihez.

A Storydoc AI Presentation Designer görgetőalapú, webbarát és mobilra optimalizált prezentációkat hoz létre teljesítményelemzéssel kiegészítve. A platform biztosítja a felhasználói adatok biztonságát és titkosságát is, betartva a szigorú biztonsági protokollokat és az iparág legjobb gyakorlatait. A Storydoc segítségével a felhasználók vonzó prezentációkat készíthetnek, amelyek felkeltik a befektetők és az érdekelt felek figyelmét.

A Storydoc főbb jellemzői:

  • AI Business Plan Presentation Designer görgetőalapú, webbarát és mobilra optimalizált prezentációkhoz
  • Biztonságos és megbízható platform, amely biztosítja a felhasználói adatok biztonságát és titkosságát
  • Interaktív diák, amelyek testreszabhatók a felhasználó prezentációs elképzeléseihez és követelményeihez igazodva
  • Mobilra optimalizált prezentációk, amelyek bármilyen eszközön jól mutatnak
  • Integráció a Calendly, Loom, YouTube, Typeform és más szolgáltatásokkal a további funkciók érdekében

Látogassa meg a Storydoc → oldalt

4. 15 perces terv

15 perces terv

A 15minuteplan.ai egy mesterséges intelligencia által működtetett generátor, amely leegyszerűsíti a létrehozási folyamatot, és lehetővé teszi a vállalkozók és a kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára, hogy hatékony dokumentumokat készítsenek mindössze 15 perc alatt. Az üzleti tervezés univerzálisan elérhetővé tételére kialakított platform az üzleti vagy írási tapasztalat minden szintjén lévő felhasználókat szolgálja ki.

Fejlett mesterséges intelligencia-algoritmusaival a 15minuteplan átfogó, naprakész terveket készít a legújabb piaci trendek és legjobb gyakorlatok alapján. A platform egyedi „Talk To Plan” funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy konkrét változtatásokat vagy kiegészítéseket diktáljanak, amelyeket aztán az AI zökkenőmentesen integrál. Ezenkívül a 15minuteplan számos nyelvet támogat, így világszerte elérhetővé teszi a felhasználók számára.

A 15 perces terv főbb jellemzői:

  • AI létrehozása a legújabb piaci trendek és a legjobb üzleti gyakorlatok alapján
  • A Talk To Plan funkció a változtatások és kiegészítések egyszerű diktálása érdekében
  • Többnyelvű támogatás több mint 10 nyelvhez, és folyamatosan újabbak kerülnek hozzáadásra
  • Felhasználóbarát felület az alapvető üzleti információk beviteléhez
  • Letölthető Word dokumentum az egyszerű megosztáshoz és módosításhoz

Látogassa meg a 15minuteplant →

5. Az AI fogalma

Az AI fogalma

A Notion AI egy mesterséges intelligencia által vezérelt eszköz a Notion-ban, amely leegyszerűsíti az átfogó üzleti tervek elkészítését, hangsúlyozva az üzleti stratégiai tervezés szervezett és strukturált megközelítését. A platform az üzleti tervezési folyamat egyszerűsítésére tervezett funkciók széles skáláját kínálja, beleértve az AI-vezérelt tartalomgenerálást, átírást, rövidítést, bővítést és hangszín beállítást.

A Notion AI zökkenőmentesen integrálódik a Notion platformmal, így a felhasználók hozzáférhetnek olyan funkciókhoz, mint például az adatbázisok létrehozása, szervezése és kezelése, valamint az együttműködési és megosztási lehetőségek. A Notion AI segítségével a felhasználók személyre szabott tartalmakat hozhatnak létre, amelyek összhangban állnak üzleti céljaikkal és hangjukkal, miközben jelentősen csökkentik a munkaterhüket olyan lenyűgöző narratívák kidolgozása során, amelyek biztosítják a befektetők és az érdekelt felek részvételét.

A Notion AI főbb jellemzői:

  • AI-vezérelt tartalomgenerálás, átírás, rövidítés, bővítés és hangszín beállítás
  • Integráció a Notion-szal az adatbázisok létrehozásához, szervezéséhez és kezeléséhez
  • Együttműködési és megosztási funkciók csapattagok és érdekelt felek meghívásához
  • Valós idejű felhőtárhely a biztonságos és hozzáférhető adatokért
  • Egyszerűsített üzleti tervezési folyamat lenyűgöző narratívák készítéséhez

Látogasson el a Notion AI → oldalra

6. Gyönyörű AI

Gyönyörű AI

A Beautiful AI egy mesterséges intelligencia által támogatott prezentációs szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pillanatok alatt lenyűgöző üzleti prezentációkat és terveket készítsenek anélkül, hogy bármilyen tervezési készségre lenne szükségük. Ezzel a platformmal a felhasználóknak egyszerűen csak szöveget kell hozzáadniuk, és a Beautiful AI a tartalmat elegáns prezentációs diákká alakítja, így nincs szükség manuális képméretezésre vagy tartalomelhelyezésre.

Az üzleti terv sablonja bejelentkezéssel érhető el, és a felhasználóknak meg kell adniuk néhány fontos adatot a vállalkozásukról. A gyönyörű mesterséges intelligencia funkciók széles skáláját kínálja, beleértve a 65+ intelligens diasablont, a márkakonzisztenciát biztosító egyéni prezentációs témákat és több száz testreszabható kezdősablont, amelyek biztosítják, hogy a felhasználóknak soha ne kelljen a nulláról kezdeni a bemutatót vagy az üzleti tervet.

A Beautiful AI főbb jellemzői:

  • 65+ intelligens diasablon előre megtervezett diagalériákkal
  • Márkakonzisztencia egyéni prezentációs témákkal
  • Több száz testreszabható kezdősablon
  • Designerbot az első piszkozatok létrehozásához a felhasználói igények alapján
  • A tartalom könnyed átalakítása elegáns prezentációs diákká

Látogassa meg a Beautiful AI-t →

7. Wordkraft AI

A Wordkraft AI egy mesterséges intelligencia által vezérelt webalkalmazás, amely optimalizált, hiteles és kiváló minőségű tartalmat állít elő különféle igényekhez. A nagy teljesítményű GPT-3.5 nyelvi modellt használva a Wordkraft AI speciális követelményekhez szabott tartalmak létrehozására specializálódott, beleértve a professzionális és jól szervezett üzleti terveket. Ez az eszköz segít a felhasználóknak olyan stratégiai dokumentumok hatékony fejlesztésében, amelyek megfelelnek egyedi üzleti céljaiknak.

A platform egy sablont kínál, amely segítségével vázlatot hozhat létre az üzlet alapvető részleteinek megadásával. A Wordkraft mesterséges intelligencia képességei segítik a felhasználókat az üzleti céljaiknak és hangjuknak megfelelő tartalom létrehozásában, miközben támogatják az együttműködést és a megosztási funkciókat. A valós idejű felhőtárhelynek és a Wordkraft platformmal való zökkenőmentes integrációnak köszönhetően a Wordkraft AI értékes eszköz az üzleti tervezéshez és a prezentációkhoz.

A Wordkraft AI főbb jellemzői:

  • AI-vezérelt tartalomgenerálás, átírás, rövidítés, bővítés és hangszín beállítás
  • Integráció a Wordkrafttal az adatbázisok létrehozásához, szervezéséhez és kezeléséhez
  • Együttműködési és megosztási funkciók csapattagok és érdekelt felek meghívásához
  • Valós idejű felhőtárhely a biztonságos és hozzáférhető adatokért
  • Sablon piszkozatok létrehozásához az alapvető üzleti adatok megadásával

Látogassa meg a Wordkraft AI → webhelyet

8. Kis AI

A Bit AI egy mesterséges intelligencia által vezérelt platform, amelynek célja az interaktív és együttműködésen alapuló stratégiai dokumentumok létrehozásának javítása. Hatékony wikiket és mesterséges intelligencia íróeszközöket tartalmaz, amelyek segítenek a jól strukturált és vonzó tartalmak elkészítésében. A Bit AI segítségével a felhasználók tetszetős és informatív dokumentumokat készíthetnek, amelyek hatékonyan kommunikálják stratégiai elképzeléseiket.

A platform támogatja a valós idejű együttműködést, így a csapattagok zökkenőmentesen dolgozhatnak együtt a dokumentumokon, és hatékonyan építhetik be a visszajelzéseket. A Bit AI azt is biztosítja, hogy a dokumentumok teljes mértékben érzékenyek legyenek, és alkalmazkodjanak a különböző eszközökhöz az optimális hozzáférhetőség és olvashatóság érdekében. Ezen túlmenően, a felhasználóknak lehetőségük van privát dokumentumok létrehozására, ezzel is javítva az adatok védelmét és biztonságát.

A Bit AI főbb jellemzői:

  • Interaktív és együttműködő üzleti tervek a csapatmunka és a kreativitás elősegítésére
  • AI-író funkciók a tiszta és koherens tartalom létrehozásához
  • Valós idejű együttműködés a zökkenőmentes csapatmunkához és a visszajelzések integrációjához
  • Teljesen érzékeny dokumentumok, amelyek alkalmazkodnak a különböző eszközökhöz
  • Privát dokumentummegosztás az adatok védelme és biztonsága érdekében

Látogassa meg a Bit AI → oldalt

9. Egyszerűsített

A Simplified egy mindent az egyben mesterséges intelligencia által vezérelt platform, amely átfogó megoldást kínál a marketingtevékenységek kezelésére és lebilincselő tartalom készítésére, valamint egyedülálló funkciót az üzleti terv létrehozásához. A platform mesterséges intelligenciaterv-generátora célja, hogy segítse a vállalkozókat és a kisvállalkozások tulajdonosait a professzionális és részletes stratégiai dokumentumok gyors elkészítésében.

Fejlett mesterséges intelligencia képességeivel a Simplified pontos növekedési előrejelzéseket és befektetési stratégiákat biztosít, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak vállalkozásaik során. A platform testreszabási lehetőségeket kínál annak biztosítására, hogy a végső kimenet összhangban legyen a felhasználó elképzeléseivel és céljaival. Ezenkívül támogatja az együttműködést, lehetővé téve a csapattagoknak, hogy hatékonyan hozzájáruljanak a dokumentum elkészítéséhez. Az integrált marketingeszközök tovább erősítik a Simplified-t, mint sokoldalú megoldást mind a stratégiai tervezés, mind a marketing igények kielégítésére.

Az egyszerűsített főbb jellemzői:

  • Hatékony üzleti tervezés professzionális és átfogó, mindössze néhány kattintással elkészíthető tervvel
  • Az AI-képességek által biztosított pontos növekedési előrejelzések és befektetési stratégiák
  • Testreszabási lehetőségek az üzleti terv és a felhasználó jövőképének és céljainak összehangolásához
  • Együttműködési funkciók a csapattagokkal való átfogó és pontos terv elkészítéséhez
  • Integrált marketingeszközök az összefüggő és hatékony marketingstratégia érdekében

Látogassa meg az Egyszerűsített → lehetőséget

A legjobb üzleti tervek készítése mesterséges intelligencia segítségével

A mesterséges intelligencia által vezérelt üzleti tervgenerátorok térnyerése megváltoztatta a vállalkozók és a kisvállalkozások tulajdonosainak megközelítését a vállalkozásaik sikerének megtervezésének kulcsfontosságú feladatához. Az ebben a blogbejegyzésben tárgyalt 10 legjobb mesterséges intelligencia-generátor kihasználásával a felhasználók egyszerűsíthetik a létrehozási folyamatot, professzionális minőségű terveket készíthetnek, valamint értékes betekintést és előrejelzéseket kaphatnak.

Az Upmetrics felhasználóbarát platformjától és lépésenkénti útmutatásaitól a Simplified minden az egyben üzleti tervezési és marketing megoldásáig ezek a mesterséges intelligencia által vezérelt eszközök kielégítik a különböző iparágakban működő vállalkozások sokféle igényeit. A mesterséges intelligencia erejének kihasználásával a vállalkozók időt, erőfeszítést és erőforrásokat takaríthatnak meg, miközben lenyűgöző és meggyőző terveket készíthetnek, amelyek vonzzák a befektetőket és irányítják döntéshozatali folyamataikat.

Alex McFarland mesterséges intelligencia újságíró és író, aki a mesterséges intelligencia legújabb fejleményeit vizsgálja. Számos AI startup vállalkozással és publikációval működött együtt világszerte.

Legutóbbi bejegyzések