Kapcsolatba velünk
Array ( [ID] => 1 [user_firstname] => Antoine [user_lastname] => Tardif [becenév] => Antoine Tardif [user_nicename] => admin [megjelenítési_név] => Antoine Tardif [felhasználói_e-mail] => [e-mail védett]
    [user_url] => [user_registered] => 2018-08-27 14:46:37 [user_description] => A unite.AI alapító partnere és a Forbes Technológiai Tanács, Antoine a futurista aki szenvedélyesen rajong az AI és a robotika jövőjéért. Ő az alapítója is Értékpapír.io, egy webhely, amely a bomlasztó technológiába való befektetésre összpontosít. [user_avatar] => mm
)

Best Of

A 10 legjobb AI marketingeszköz (2024. július)

korszerűsített on

A Unite.AI elkötelezett a szigorú szerkesztői szabványok mellett. Kompenzációt kaphatunk, ha rákattint az általunk ellenőrzött termékek linkjére. Kérjük, tekintse meg a mi kapcsolt vállalkozás közzététele.

A mesterséges intelligencia (AI) eszközei szinte minden ágazatot forradalmasítanak, beleértve a marketinget is. Számos, bármilyen méretű vállalat támaszkodik mesterséges intelligencia marketingeszközökre márkái és vállalkozásai népszerűsítéséhez. Bármely üzleti terv részét kell képezniük, legyen szó magánszemélyről vagy szervezetről, és megvan a lehetőségük arra, hogy marketingstratégiáját a következő szintre emeljék. 

Az AI marketingeszközök olyan szoftverek vagy platformok, amelyek segítenek az összegyűjtött és elemzett adatok alapján automatizált döntések meghozatalában, és sokkal könnyebbé tették a vásárlói magatartás előrejelzését. Legtöbbször emberi beavatkozásra nincs szükség. 

A mesterséges intelligencia hatalmas mennyiségű információt képes feldolgozni különböző forrásokból, például a közösségi médiából és az e-mailekből. Mindenki tudja, hogy az adatok kulcsfontosságúak a marketingben, és az AI egy lépéssel tovább viszi ezt, miközben rengeteg pénzt és időt takarít meg. A szervezeteknek többé nem kell személyzetre támaszkodniuk ezekhez a feladatokhoz, ami lehetővé teszi, hogy az üzlet más fontos területein is felhasználják őket.

Az AI marketingeszközök másik jelentős előnye, hogy lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy személyre szabják értékesítési és marketingstratégiáikat. Ezt prediktív analitikával lehet megtenni, amely mély betekintést nyújt a vásárlási szokásokba. Tudja, hogy az olyan cégek, mint a Google és a Netflix, mennyire foglalkoznak az ajánlásokkal? Ez az AI marketingeszközök munkája. 

Számos lenyűgöző lehetőség van a piacon, ezért vessünk egy pillantást a 10 legjobb AI marketingeszközre: 

1. UpGrow

UpGrow – A végső mesterséges intelligencia Instagram növekedési szolgáltatása 2024-ben (10X követőid száma)

Az UpGrow a mesterséges intelligenciát szervesen használja növelje Instagram követői számát, specifikus szűrőkre szabva megközelítését, például hely, életkor, nem, nyelv, érdeklődési körök és hashtagek. Az Instagram irányelveinek teljes mértékben megfelelõ UpGrow 2016 óta a játékot változtatja, és egy teljes közösségimédia-marketing csapat helyettesítését kínálja organikus követõk millióinak bevonásával.

Az UpGrow-t az különbözteti meg, hogy elkötelezett amellett, hogy kapcsolatba lépjen olyan követőivel, akik nem csak aktívak, hanem valóban szívesen foglalkoznak Instagram-tartalmaival, a bejegyzésektől a történetekig. Ez biztosítja, hogy más szolgáltatásokkal ellentétben, amelyek a nem hiteles fiókokkal növelhetik a számokat, az UpGrow révén minden követője valódi, aktívan részt vesz és valóban érdeklődik az Ön tartalmai iránt a kezdetektől fogva.

Néhány felajánlott célzási szűrő a következőket tartalmazza:

  • Helyi célzás: Fokozza jelenlétét egy adott földrajzi területen.
  • Életkor és nem kiválasztása: Lehetővé teszi az Ön követőinek kifinomultabb megközelítését, lehetővé téve az ideális közönségdemográfiai csoporthoz való közelebbi igazodást.
  • AI-vezérelt profiljavítás: Fejlett mesterséges intelligencia segítségével finomra hangolja Instagram-profilját, biztosítva, hogy az erőteljesen és jellegzetesen rezonáljon a kívánt közönséggel.

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg az UpGrow → oldalt

2. Zseni.AI

Bemutatkozik a Genius.AI – A végső értékesítési és marketing asszisztens

A Genius.AI egy fejlett mesterséges intelligencia-platform, amelyet kifejezetten az értékesítési és marketingtevékenységek fokozására terveztek azáltal, hogy segíti a vállalkozásokat közönségük növelésében, termékeik népszerűsítésében és az érdeklődés eladásokká alakításában. Átfogó eszközcsomagot biztosít, amely leegyszerűsíti és automatizálja a marketingfeladatokat, így elérhetővé teszi a különböző szintű szakértelemmel rendelkező felhasználók számára. A mesterséges intelligencia felhasználásával a Genius.AI korlátlan számú marketinganyagot készíthet, kezelheti a kifogásokat és irányíthatja az értékesítési beszélgetéseket, miközben megőrzi a felhasználó egyedi hangját és stílusát.

A platform a felhasználó termékeivel és a márka személyiségével kapcsolatos képzéssel kezdődik, biztosítva, hogy az összes generált tartalom összhangban legyen a felhasználó hangjával. Zökkenőmentesen integrálódik az olyan közösségi média platformokkal, mint a Facebook és az Instagram, lehetővé téve a kommunikáció kezelését és a potenciális ügyfelek ügyfelekké alakítását. Ezenkívül a Genius.AI tartalmaz egy mesterséges intelligencia által továbbfejlesztett CRM-et, amely megszervezi a feladatokat és a beszélgetéseket, megkönnyítve a nyomon követést és a jegyzetelést.

A Genius.AI-t úgy tervezték, hogy felhasználóbarát legyen, az egyszerűségre és a mobil elérhetőségre helyezve a hangsúlyt, így a felhasználók bárhonnan hatékonyan kezelhetik marketingtevékenységeiket. Több nyelvet is támogat, ami globális elérést és alkalmazkodóképességet tesz lehetővé. A platform rugalmasságát tovább növeli LLM-agnosztikus megközelítése, amely lehetővé teszi, hogy az adott feladathoz a legjobb nyelvi modelleket használja, biztosítva a kiváló minőségű kimeneteket.

Összességében a Genius.AI a közvetlen értékesítésre és a hálózati marketingre lett szabva, és olyan speciális funkciókat kínál, amelyek megkülönböztetik az általános AI-eszközöktől. Támogatja a felhasználókat a márkaépítésben, a leadek generálásában és az eladások növelésében, miközben minimalizálja a széleskörű marketing ismeretek vagy tapasztalatok szükségességét.

  • Fokozza az értékesítést és a marketinget személyre szabott AI-eszközökkel.
  • Egyszerű, mobilbarát kialakítás az egyszerű kezelés érdekében.
  • Integrálható a Facebook és az Instagram konverziókhoz.
  • AI által továbbfejlesztett CRM a feladatok és a nyomon követés megszervezéséhez.
  • A legjobb nyelvi modelleket használja a kiváló minőségű kimenetekhez.

Látogassa meg a Genius AI → oldalt

3. Jáspis

Ismerje meg Jaspert, a mesterséges intelligencia asszisztensét 👋 Írjon lenyűgöző tartalmat 10X gyorsabban az 1. számú mesterséges intelligencia tartalomplatform segítségével

Sokan a Jaspert ismerik a legjobb AI-író asszisztensnek, amely lenyűgöző funkcióival és minőségével vezeti a piacot. Először el kell látnia kezdőszavakkal, amelyeket Jasper elemzi, mielőtt kifejezéseket, bekezdéseket vagy dokumentumokat hoz létre a tárgy és a hangnem alapján. Kevesebb, mint 1,500 perc alatt képes egy 15 szavas cikket elkészíteni.

A platform több mint 50 AI tartalomgeneráló sablonnal rendelkezik, beleértve a blogbejegyzéseket, e-maileket, marketingszöveget, Facebook hirdetésgenerátort, Google hirdetésgenerátort, metacímet és leírást, sajtóközleményt és még sok mást.

Íme egy pillantás a Jasper legjobb tulajdonságaira:

  • Több mint 11,000 2,500 ingyenes betűtípus és XNUMX írásstílus-kategória
  • 25+ nyelvet támogat
  • Intuitív kezelőfelület
  • Hosszú formátumú írósegéd (1,000+ szó)
  • Azonosítsa a kulcsfontosságú elemeket a szövegben (névmások, igék, nevek stb.)

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg Jaspert →

4. MarketMuse

Mi az a MarketMuse?

A MarketMuse nagyszerű lehetőség azok számára, akik egy átfogóan hatékony AI marketingeszközt keresnek, különösen azért, mert az AI technológiát minden szolgáltatásában alkalmazza. Kifejezetten azoknak a vállalkozásoknak készült, amelyek a hosszú formátumú tartalmakat, például a céloldalakat, e-maileket, cikkeket vagy értékesítési példányokat szeretnék optimalizálni. 

Az eszköz úgy működik, hogy mélyreható mesterséges intelligencia-kutatást végez egy témában, mielőtt a kiválasztott téma alapján elkészítené az első vázlatot, amelyet aztán a felhasználók továbbfejleszthetnek. A MarketMuse KPI-ket és tartalmi összefoglalót, valamint beépített szerkesztőt is kínál. 

Íme a MarketMuse néhány fő funkciója: 

  • AI minden szolgáltatásában
  • Mélyreható AI-kutatást végez
  • Létrehoz egy első piszkozatot, amely azután módosítható
  • Beépített szerkesztő és tartalmi összefoglaló

Látogassa meg a MarketMuse oldalt →

5. GetResponse AI

AI e-mail generátor: lépésről lépésre bemutató oktatóanyag

A GetResponse AI e-mail generátor a kifinomult GPT-3.5 technológiát magában foglaló e-mail marketing innováció élvonalába tartozik. Ez az eszköz megváltoztatja a lenyűgöző e-mail-tartalom létrehozásával küzdő vállalkozások és marketingszakemberek számára. Az e-mail marketing alapvető kihívásaival foglalkozik, mint például a vonzó tárgysorok kialakítása és a meghatározott közönség számára rezonáló tartalom létrehozása.

Ami a GetResponse AI e-mail generátort különösen figyelemre méltóvá teszi, az az intelligens funkciói. AI-optimalizált tárgysorokat kínál, amelyek célja a nyitottság növelése azáltal, hogy azonnal leköti a címzett figyelmét. A generátor az iparág-specifikus tartalom létrehozásában is kiváló, biztosítva, hogy minden e-mail az Ön üzleti szektorának egyedi trendjeihez és kulcsszavaihoz legyen igazítva.

Az eszköz jelentősen leegyszerűsíti az e-mailek létrehozásának folyamatát. A felhasználók meghatározhatják e-mail céljaikat, kiválaszthatják az iparágat és a hangszínt, testreszabhatják az elrendezést, majd áttekinthetik és elküldhetik mesterséges intelligencia által készített e-maileiket. Ez az egyszerűsített folyamat nemcsak felhasználóbarát, hanem rendkívül hatékony is, értékes időt és erőforrásokat takarítva meg.

A GetResponse AI Email Generator kihasználásával a vállalkozások kihasználhatják az AI erejét e-mail marketingstratégiáik fejlesztésére. Ez nemcsak időmegtakarításhoz vezet, hanem vonzóbb, relevánsabb és hatékonyabb e-mail kampányok létrehozásához is, amelyek rezonálják a közönséget és növelik a konverziókat.

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg a GetResponse → oldalt

6. AdCreative AI

A generatív mesterséges intelligencia forradalmasítja a hirdetéseket: AdCreative.ai hivatalos promóciós videó 2023

Az AdCreative AI az egyetlen olyan konverzióközpontú generatív AI, amely kiváló minőségű, használatra kész hirdetési kreatívokat készít. Mindössze annyit kell tennie, hogy feltölti logóját, kiválasztja a színsémát, és a hatékony platform készen áll a 100 különböző kreatív hirdetés elindítására, amelyek közül választhat.

Fedezze fel, honnan szerzik versenytársai forgalmuk és eladásaik nagy részét, és figyelje a legjobban teljesítő hirdetéseiket az összes közösségi és vizuális platformon.

Határozza meg, hogy mely hirdetések teljesítenek a legjobban hirdetési fiókjaiban, tanulja meg, mikor kell több kreatívot bevezetni a hirdetések kimerülésének megelőzése érdekében, és ismerje meg, hogy hirdetései hogyan teljesítenek a résen lévő többi vállalat hirdetéseihez képest.

A legjobb az egészben, hogy szabadon létrehozhat annyi kreatívot, amennyit csak akar, függetlenül attól, hogy felhasználta-e az összes kreditet vagy sem. A jóváírásokat csak akkor használja fel, ha úgy dönt, hogy letölti a létrehozott kreatívokat.

Néhány szolgáltatás a következőkből áll:

  • Elemezze a versenytársak hirdetéseit, és növelje konverziós arányát.
  • Hozzon létre annyi hirdetést, amennyire szüksége van – csak azért fizessen, amit használ.
  • A legjobban teljesítő hirdetések azonosítása.
  • Ez a platform kínálja a legjobb hirdetéseket, amelyeket az összes platformon láttunk.

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg az AdCreative AI → oldalt

7. Létrehozni

AI létrehozása – Hozzon létre rövid videohirdetéseket másodpercek alatt, csupán egy termék URL-címével

A Creatify a mesterséges intelligencia eszközök robusztus készletét kínálja, amely a digitális marketing és az e-kereskedelmi hirdetések forradalmasítására szabott. A platform leegyszerűsíti a videohirdetések létrehozását azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a termék URL-jeit közvetlenül lebilincselő videókká alakítsák, amelyeket hiperrealisztikus hangjelzések egészítenek ki a tartalomgyártás ésszerűsítése és a kampányok eredményeinek emelése érdekében. A legfontosabb funkciók közé tartozik az URL-videó konverter, amely zökkenőmentesen állít elő személyre szabott videotartalmat a termék részleteinek és a médiának közvetlenül az URL-ekből történő elemzésével.

A több mint 70 élethű mesterséges intelligencia-avatar segítségével egyszerűvé teheti a hirdetések személyessé tételét. A felhasználók egyéni digitális ikerpárt is létrehozhatnak a videójukból, ami segít fenntartani a folyamatos digitális jelenlétet folyamatos filmezés nélkül. A Creatify mesterséges intelligencia-forgatókönyvírója segít lenyűgöző narratívák létrehozásában, amelyek lekötik és megtérítik a közönséget, több ezer sikeres közösségi médiahirdetésre oktatva.

A hallás javítása érdekében az AI Voice-Over funkció lehetővé teszi a 40 egyedi hangkarakter egyikének kiválasztását, hogy a márka üzenetét világosan és valósághűen közvetítse. Ezenkívül a platform 29 nyelvet támogat, lehetővé téve a márkák számára, hogy üzeneteiket hatékonyan a különböző globális közönségekhez igazítsák.

  • URL-videó: A termék URL-jeit automatikusan egyéni videohirdetésekké alakítja.
  • AI Avatarok: Több mint 70 élethű avatárt és egyedi digitális ikeralkotást biztosít.
  • Forgatókönyv írás: Az AI meggyőző marketingszkripteket állít elő a sikeres hirdetési adatokból.
  • Szinkronhang: 40 egyedi, mesterséges intelligencia által generált hangot kínál a valósághű narráció érdekében.
  • Többnyelvű: 29 nyelvet támogat a globális közönség kiszolgálása érdekében.

Látogassa meg a Creatify → lehetőséget

8. Semrush

Semrush áttekintése: A mindent egyben kereső SEO eszköztár marketingszakemberek számára

A Semrush egy teljes csomag, amely lehetővé teszi tartalommarketing kampányok, SEO, közösségi média marketing, elemzések, PPC és még sok más végrehajtását. Kiemelkedő funkciója a pozíciókövető, amellyel a vállalkozások nyomon követhetik, hogyan helyezkednek el más webhelyekkel szemben a kulcsszóhasználat terén. 

Az AI marketingeszköz tartalmaz egy Content Marketing Toolkit-et is, amely lehetővé teszi témakeresések végrehajtását, amely betekintést nyújt a felkapott dolgokba. Ezután ezen információk alapján tartalommarketing terveket készíthet. 

Íme a Semrush néhány legfontosabb funkciója: 

  • Pozíciókövetés, amely megmutatja a célzott kulcsszavak rangsorolását
  • On-site SEO
  • 7 eszköz a versenytársak elemzésére
  • Közösségi média menedzsment és tartalommarketing

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg a SEM Rush → oldalt

9. Plusz AI

Hozzon létre prezentációkat mesterséges intelligencia segítségével a Google Diákhoz készült Plus AI segítségével

Ezzel az eszközzel a felhasználók prezentációkat hozhatnak létre és diákat szerkeszthetnek a Google Diákban található Generatív AI használatával.

Az AI-alapú javaslatok megváltoztatják a játékot. Olyan, mintha egy személyes prezentációs asszisztens lenne. A folyamat rendkívül egyszerű, start egy felszólítással, hogy személyre szabható körvonalat hozzon létre, majd nézze meg, ahogy a mesterséges intelligencia néhány perc alatt diákká változtatja.

Ha ez elkészült, több lehetőség közül választhat, beleértve a tartalom átírását a hangszín megváltoztatásához, vagy a dia újrakeverését, hogy a tartalmat egy adott elrendezésbe alakítsa át.

A legjobb, Az AI plusz egy vázlatot generál, amelyet személyre szabhat magának a prezentációnak a létrehozása előtt. A további rugalmasság érdekében a diák létrehozásakor választhat egy vizuális témát. A diák létrehozása után ugyanúgy szerkesztheti őket, mint bármely más prezentációt a Google Diákban, exportálhatja őket PowerPointba, és folytathatja a szerkesztésüket a Plus AI segítségével.

A Plus AI legfontosabb jellemzői

  • A Generatív AI legújabb verziója hajtja végre
  • A Google Slides és a Powerpoint közötti integráció zökkenőmentes
  • Olyan prezentációt hoz létre, amely csak kisebb szerkesztést igényel, ha részletes utasításokkal használják
  • A diákon lévő tartalom átírásának lehetősége megváltoztatja a játékot

Használd a kedvezményes kódot: UNITEAI10 igényelni 10% kedvezmény.

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg a Plus AI → oldalt

10. pikkelysömör

Fedezze fel SEO potenciálját a Scalenut segítségével

A Scalenut lényegében egy minden egyben marketingeszköz, és méretezhető. Lehetővé teszi, hogy gyorsan megkapja a teljes kulcsszótervet a réséhez, és olyan tartalomkezelési stratégiát hozzon létre, amely uralja ezeket a kifejezéseket. A szoftver 4 részre oszlik:

Kutatás – Fedezze fel a betekintést, és építsen fel egy működő stratégiát azáltal, hogy megszerez minden olyan betekintést és szemantikai kulcskifejezést, amelyre szüksége van ahhoz, hogy felülmúlja versenytársait.

Teremt – Írjon SEO tartalmat, amely az NLP és az NLU (Natural Language Processing & Natural Language Understanding) legfejlettebb verzióinak használatával rangsorol. Valós idejű optimalizálást kínál a SERP statisztikák alapján, és olyan tartalmat kínál, amely képes szállítani.

Optimalizálja – Dinamikus SEO-pontszámmal valós idejű visszajelzést kaphat arról, hogy hol tart a tartalma. Javítson útközben, nincs több módosítás!

Marketing másolat – Írjon meggyőző másolatot, amely konverziót eredményez 40+ AI szövegíró sablonnal. Ez a következőket tartalmazza:

    • Termékleírás
    • Weboldal másolata
    • Copywriting Frameworks
    • E-mail szerzői jogvédelem

Igényeljen 20% kedvezményt a havi előfizetési díjból. Akciós kód: ÖRÖKKÉ 20 

Olvassa el az Áttekintés → lehetőséget

Látogassa meg a Scalenut → oldalt

Összegzésként

Összefoglalva, a mesterséges intelligencia (AI) marketingeszközei átalakítják a vállalkozások márkáik népszerűsítését és a célközönségükkel való kapcsolatfelvételt. A döntéshozatali folyamatok automatizálásával az alapján adatelemzés, ezek az eszközök előre jelezhetik a vásárlói magatartást, személyre szabhatják a marketingstratégiákat, és jelentősen csökkenthetik az emberi beavatkozás szükségességét. Ez nemcsak időt és erőforrásokat takarít meg, hanem a marketingkampányok hatékonyságát is növeli.

Az AI marketingeszközök hatalmas mennyiségű adatot gyűjtenek össze és dolgoznak fel különböző forrásokból, mély betekintést nyújtva a fogyasztói szokásokba és preferenciákba. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy célzott és személyre szabott marketingtevékenységeket hozzanak létre, hasonlóan a nagyvállalatok által használt ajánlási rendszerekhez. A marketing különböző aspektusainak automatizálásának és optimalizálásának képességével az AI-eszközök nélkülözhetetlenek minden olyan vállalkozás számára, amely versenyképes szeretne maradni a mai adatközpontú világban.

A tárgyalt lehetőségek – a közösségi média növekedését automatizáló platformoktól a lenyűgöző tartalmat generáló platformokig – számos lehetőséget kínálnak a különböző marketingigényeknek megfelelően. Ha ezeket az AI-eszközöket integrálják marketingstratégiáikba, a vállalkozások nagyobb hatékonyságot, pontosságot és sikereket érhetnek el promóciós erőfeszítéseik során.

Alex McFarland mesterséges intelligencia újságíró és író, aki a mesterséges intelligencia legújabb fejleményeit vizsgálja. Számos AI startup vállalkozással és publikációval működött együtt világszerte.

Az unite.AI alapító partnere és tagja Forbes Technológiai Tanács, Antoine a futurista aki szenvedélyesen rajong az AI és a robotika jövőjéért.

Ő az alapítója is Értékpapír.io, egy webhely, amely a bomlasztó technológiába való befektetésre összpontosít.