Kapcsolatba velünk
Array ( [ID] => 1 [user_firstname] => Antoine [user_lastname] => Tardif [becenév] => Antoine Tardif [user_nicename] => admin [megjelenítési_név] => Antoine Tardif [felhasználói_e-mail] => [e-mail védett]
    [user_url] => [user_registered] => 2018-08-27 14:46:37 [user_description] => A unite.AI alapító partnere és a Forbes Technológiai Tanács, Antoine a futurista aki szenvedélyesen rajong az AI és a robotika jövőjéért. Ő az alapítója is Értékpapír.io, egy webhely, amely a bomlasztó technológiába való befektetésre összpontosít. [user_avatar] => mm
)

Best Of

A 10 legjobb egyéni mesterséges intelligencia chatbot üzleti webhelyekhez (2024. július)

korszerűsített on

A Unite.AI elkötelezett a szigorú szerkesztői szabványok mellett. Kompenzációt kaphatunk, ha rákattint az általunk ellenőrzött termékek linkjére. Kérjük, tekintse meg a mi kapcsolt vállalkozás közzététele.

AI Chatbotok

Az egyéni mesterséges intelligencia chatbotok, különösen a GPT-4 által működtetettek, forradalmasítják a vállalkozások közönségükkel való kapcsolattartását. Ezek nem a szokásos chatbotok, amelyek merev szkriptekre korlátozódnak. Köszönet A GPT-4 élvonalbeli természetes nyelvi feldolgozása, olyan szintű folyékonyan és megértéssel beszélgetnek, amely szorosan utánozza az emberi interakciót, új mércét állítva fel az ügyfelek és az alkalmazottak tapasztalatai terén.

Ezeknek a chatbotoknak az igazi varázsa abban rejlik, hogy képesek lenni speciális üzleti adatokra képzett, lehetővé téve számukra, hogy nem csak pontos válaszokat adjanak, hanem nagymértékben testreszabottak is. Ez a képesség biztosítja, hogy minden interakció tükrözze a vállalat egyedi hangját, termékeit és szolgáltatásait. Legyen szó részletes termékinformációk előhívásáról, navigálásról az ügyfélszolgálati kérdésekben vagy személyre szabott ajánlásokról, ezek a chatbotok mindezt figyelemreméltó pontossággal képesek megtenni.

Az ügyfelekkel szembeni szerepeken túl ezek a GPT-4 továbbfejlesztett chatbotok számos célt szolgálnak a szervezeten belül. Automatizálhatják a rutinfeladatokat, támogatást nyújthatnak a belső csapatoknak, sőt az adatelemzésben is segítenek, értékes emberi erőforrásokat szabadítva fel a stratégiaibb kezdeményezésekre való összpontosításhoz. Azáltal, hogy zökkenőmentesen integrálódnak a vállalkozások meglévő adatbázisaiba és rendszereibe, ezek a chatbotok információkincshez férhetnek hozzá, így nélkülözhetetlen eszközzé válnak azoknak a vállalatoknak, amelyek szeretnének továbbfejleszteni digitális stratégiájukat és előmozdítani az értelmes, hatékony interakciókat minden érintkezési ponton.

Íme egy pillantás a A 10 legjobb AI chatbot platform a piacon:

1. Algomo

AI Agents & Chatbot a Shopify számára

Az Algomo egy mesterséges intelligencia által vezérelt platform, amely automatizálás és intelligens interakció révén javítja az ügyfélszolgálatot. Tartalmaz egy mesterséges intelligencia chatbotot, amely képes azonnal megoldani az ismétlődő ügyfelek kérdéseinek akár 85%-át, jelentősen csökkentve ezzel az emberi támogatási csapatok munkaterhelését. A platform két üzemmódban működik: teljesen automatizált a rutin lekérdezésekhez és másodpilóta módban, ahol javaslatokkal és válaszok megfogalmazásával segíti az emberi ügynököket.

Az Algomo mesterséges intelligencia-ügynökeit emberszerű megértéssel és döntéshozatali képességekkel tervezték, lehetővé téve számukra az összetett ügyfél-interakciók nagy pontosságú kezelését. Ezek az ágensek ügyesen elemzik a szándékokat és személyre szabott megoldásokat kínálnak, utánozva az emberi problémamegoldó viselkedést.

A rendszer zökkenőmentesen integrálható olyan meglévő eszközökkel, mint a Shopify, a HubSpot, a Slack és a Google Analytics, megkönnyítve az ügyfélszolgálat egységes megközelítését a különböző kommunikációs csatornákon. Az Algomo több mint 100 nyelvet támogat, biztosítva a személyre szabott interakciókat világszerte.

Ezenkívül az Algomo különféle forrásokból származó valós idejű adatokat hasznosít, hogy időben és releváns ügyféltámogatást nyújtson, így alkalmassá teszi az olyan iparágakra, mint az utazás, a vendéglátás, az e-kereskedelem és a SaaS. A platform hatékonyságát bizonyítja, hogy olyan jelentős szervezetek is elfogadták, mint a NatWest és az Innovate UK, ami tükrözi a platform megbízhatóságát és hatékonyságát az ügyfélélmény és a működési termelékenység javításában.

  • Az Algomo egy mesterséges intelligencia chatbottal rendelkezik, amely képes automatikusan megoldani a rutin ügyfélkérdések 85%-át, jelentősen könnyítve ezzel a támogató csapatok terhelését.
  • Másodpilóta módot kínál, ahol a mesterséges intelligencia segíti az emberi ügynököket válaszok javaslatával és megfogalmazásával az interakció minőségének javítása érdekében.
  • Emberszerű érvelési és döntéshozatali képességekkel rendelkező mesterséges intelligencia-ügynököket alkalmaz a személyre szabott és pontos ügyfélszolgálat érdekében.
  • Zökkenőmentesen integrálható olyan nagy platformokkal, mint a Shopify, a HubSpot, a Slack és a Google Analytics, és több mint 100 nyelvet támogat a globális eléréshez.
  • Olyan prominens szervezetek használják, mint a NatWest és az Innovate UK, bemutatva hatékonyságát különböző iparágakban, beleértve az utazást, a vendéglátást, az e-kereskedelmet és a SaaS-t.

Látogassa meg Algomo →

2. Csevegés

Hogyan készítsd el az első AI chatbotodat kevesebb mint 10 perc alatt

A Chatling kihasználja a Generatív AI előnyeit, és olyan AI chatbotokat kínál, amelyek (automatikusan) betaníthatók a webhely tartalmára, dokumentumaira, tudásbázisára és egyéb erőforrásaira.

A folyamat pontosan olyan, mint amilyennek képzeli, adja meg azokat az erőforrásokat, amelyekre a chatbotot ki kell képezni. Megadhat egy webhely vagy webhelytérkép URL-címét a csevegőbot számára a tartalom feltérképezéséhez és feldolgozásához, vagy manuálisan beírhatja a szöveget, a GYIK-et és egyebeket. Annyi adatforrást adhat hozzá, amennyi szükséges. A chatbot felemészti az összes erőforrást és képezi magát.

Az adatok feldolgozása után testreszabhatja a chatbot minden aspektusát, hogy illeszkedjen a márkához, és konfigurálja az igényeinek megfelelően.

A chatbot kiképzett, és perceken belül készen áll arra, hogy csevegjen az ügyfelekkel. Azonnal, kódolás nélkül adja hozzá webhelyéhez.

A legjobb az egészben, hogy megtekintheti az összes beszélgetést, amelyet ügyfelei a chatbottal folytatnak, és betekintést nyerhet abba, hogy mit keresnek ügyfelei, és hogyan teljesít a chatbot. Finomhangolhatja a chatbot válaszait is, hogy javítsa a pontosságát.

  • A Chatling a Generatív mesterséges intelligencia segítségével tanítja a chatbotokat az Ön tartalmaira a személyre szabott interakciók érdekében.
  • Adjon meg bármilyen tartalomforrást (URL-eket, szövegeket), amelyekből a chatbot tanulhat.
  • Szabja testre a chatbot megjelenését és funkcionalitását, hogy megfeleljen márkájának.
  • Gyors üzembe helyezés percek alatt kész chatbotokkal, kódolás nélkül.
  • Betekintést nyerhet az ügyfelek beszélgetéseibe, és beállíthatja a chatbot pontosságát.

Látogassa meg a Chatling → oldalt

3. chatbázis

Chatbase demó a termékvadászathoz

Csak töltse fel dokumentumait, vagy adjon hozzá egy linket a webhelyére, és szerezzen be egy ChatGPT-szerű chatbotot az adatok számára. Ezután adja hozzá widgetként a webhelyéhez, vagy csevegjen vele az API-n keresztül.

A WordPress-webhelyeknek rendkívül egyszerű dolguk lesz a beépülő modulok integrációjával, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáadjon egy Chatbase chatbotot webhelyéhez.

A platform Generative AI-t, valamint természetes nyelvi feldolgozás (NLP) és gépi tanulási algoritmusok kombinációját használja. Ezek a technológiák lehetővé teszik a Chatbase számára, hogy megértse és értelmezze a felhasználói lekérdezéseket, pontos válaszokat adjon, és az idő múlásával folyamatosan javítsa teljesítményét. Ez egy hatékony eszköz az intelligens chatbotok létrehozásához.

A Chatbase több okból is nagyszerű lehetőség. Először is, lehetővé teszi a ChatGPT képzését saját adatain, ami azt jelenti, hogy irányíthatja chatbotja tudását és válaszait. Másodszor, a Chatbase felhasználóbarát felületet kínál chatbotok létrehozásához és kezeléséhez, így azok számára is elérhető, akik nem rendelkeznek széleskörű műszaki ismeretekkel.

Ezenkívül a Chatbase testreszabási és integrációs lehetőségeket kínál más platformokkal, például a WordPress, a Zapier és a Slack. Összességében a Chatbase hatékony és rugalmas megoldást kínál chatbotok létrehozására, amelyek fokozhatják a felhasználók elkötelezettségét és automatizált támogatást nyújtanak.

  • Pontos beszélgetéselemzés és a felhasználói szándékok megértése
  • Felhasználói bemenetek és válaszok gyűjteménye a beszélgetésfolyamat elemzéséhez
  • Képes felhasználói attribútumok, például e-mail címek és telefonszámok gyűjtésére és tárolására
  • Integráció Zapier, Slack és WordPress rendszerekkel a meglévő munkafolyamatokba való zökkenőmentes integráció érdekében
  • Jövőbeni integráció a WhatsApp, Messenger és Shopify szolgáltatással a kiterjesztett elérhetőség érdekében
  • Természetes nyelvi feldolgozás (NLP) és gépi tanulási algoritmusok alkalmazása az intelligens chatbot-képességekhez
  • Felhasználóbarát felület a chatbotok egyszerű létrehozásához és kezeléséhez
  • Testreszabási lehetőségek a chatbot egyedi igényekre szabásához
  • Folyamatos fejlesztés a gépi tanulás révén a jobb teljesítmény érdekében az idő múlásával.

Látogassa meg a Chatbase-t →

 4. CustomGPT

A CustomGPT forradalmasítja a vállalkozásoknak az ügyfelekkel való kapcsolattartását, és növeli az alkalmazottak termelékenységét a legmodernebb GPT-4-alapú platformján keresztül. A biztonságos, az adatvédelem elsődleges szempontjait szolgáló és kód nélküli megoldást kínáló CustomGPT lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy saját mesterséges intelligencia-csevegőbotot hozzanak létre konkrét üzleti tartalmaikkal, pontos és releváns válaszokat biztosítva tények kitalálása nélkül.

Ez az innovatív eszköz beágyazható közvetlenül a vállalkozás webhelyébe, elősegítve az ügyfelek elkötelezettségét és az értékesítést, vagy belsőleg beépíthető az alkalmazottak feladatainak egyszerűsítésére, jelentős időt takarítva meg és javítja a hatékonyságot.

A CustomGPT.ai rugalmasságának köszönhetően a vállalkozások a tartalomtípusok széles skáláját képesek befogadni, a nyilvános anyagoktól, például a webhelyek tartalmától és a helpdesk információitól a magándokumentumokig és az ügyféladatokig, mindezt egy biztonságos és privát kereten belül, amely garantálja, hogy nincs mesterséges intelligencia. a modellek a felhasználó adataira vannak kiképezve.

A platformot az egyszerű integrációra tervezték, és nem igényel kódolási ismereteket az induláshoz, köszönhetően a kód nélküli vizuális építőnek. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsan telepítsék egyéni GPT chatbotjukat, akár webhelybeágyazott widgetek, akár LiveChat vagy API-integráció révén.

  • Lehetővé teszi a GPT-4 alapú chatbotokat az üzleti tartalomhoz szabva.
  • Biztonságos, kód nélküli platform az egyszerű integrációért és a pontos válaszokért.
  • Széles tartalomintegráció a személyre szabott interakciók érdekében.
  • Nincs mesterséges intelligencia képzés a felhasználói adatokkal kapcsolatban, biztosítva az adatvédelmet és a válaszok pontosságát.
  • Leegyszerűsíti az AI chatbotok beágyazását az ügyfelek és az alkalmazottak fokozottabb elkötelezettsége érdekében.

Látogassa meg a CustomGPT → lehetőséget

5. Tidio Lyro

Miért használja a Tidio-t? Webhelylátogatóit ügyfelekké varázsolom

A Tidio egy egyszerűsített megoldást kínál a vállalkozásoknak arra, hogy chatbotot adhassanak webhelyükhöz. Azonnal cseveghet az ügyfelekkel, és valós időben megoldhatja problémáikat. Ezenkívül megkönnyíti a jutalmak, például a böngészési előzményeken alapuló egyéni kedvezmények felajánlását. Az AI termékajánlatokat is készíthet a viselkedésük alapján.

  • Használja a Lyro-t – egy társalgási mesterséges intelligenciát –, hogy személyre szabott segítséget nyújtson
  • A Lyro másodpercek alatt tanul a GYIK-ből, és összetett válaszokat fogalmaz meg ügyfelei problémáinak megoldására
  • Az AI a tudásbázis határain belül marad, és bármikor frissítheti az információit
  • A Lyro könnyen megvalósítható, és nem igényel képzést
  • Használjon játszótéri környezetet, így láthatja, hogyan válaszol a Lyro az ügyfelek kérdéseire, és ennek megfelelően módosíthatja a GYIK-et
  • Az AI-t kevesebb mint 3 perc alatt aktiválhatja, és a nap 24 órájában támogatja ügyfeleit
  • Ön és közönsége 50 ingyenes mesterségesintelligencia-vezérelt beszélgetéssel próbálhatja ki ezt

Látogassa meg a Tidio → oldalt

6. Botsonic

Hozd létre egyéni, adatokkal betanított ChatGPT AI chatbotodat a Botsonic segítségével

A Botsonic egy élvonalbeli megoldás, amelyet az ügyfélszolgálat átalakítására terveztek a generatív mesterséges intelligencia modellek, például a GPT-4 erejének kiaknázásával. Lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy mesterséges intelligenciával működő chatbotokat telepítsenek saját adataikra, így biztosítva, hogy a válaszok biztonságosak, pontosak és a sajátos igényeikhez igazodjanak. A Botsonic chatbotjai a támogatási kérések 80%-át képesek azonnal megoldani, jelentősen csökkentve az emberi beavatkozást igénylő jegyek mennyiségét.

Az e-kereskedelmi platformok számára a Botsonic személyre szabott termékajánlatokat kínál, csökkenti a kosarak elhagyását, megkönnyíti a fizetést és a szállítmányok nyomon követését, valamint személyre szabott ajánlatokat és promóciókat kínál. Hatékonyan kezeli a készletlekérdezéseket is.

A potenciális ügyfelek generálása terén a Botsonic azzal jeleskedik, hogy összegyűjti a kapcsolatfelvételi adatokat, bevonja a potenciális ügyfeleket, megkönnyíti a továbbértékesítést és a keresztértékesítést, valamint azonnali nyomon követéssel gondoskodik a potenciális ügyfelekről.

A Botsonic több platformon is zavartalan ügyfélszolgálatot biztosít, beleértve a beágyazható widgeteket, a WhatsApp-ot, a Slack-et, a Telegramot és még sok mást.

  • GPT-4 AI-t alkalmaz, hogy a támogatási lekérdezések 80%-át azonnal megoldja, több platformon.
  • Integrálódik különböző tartalomforrásokkal a pontos és biztonságos ügyfélkapcsolatok érdekében.
  • Személyre szabott ajánlásokkal és egyszerűsített fizetésekkel javítja az e-kereskedelmet.
  • Szigorú biztosítékokat vezet be a megbízható, célzott ügyfélszolgálat érdekében.
  • Megfelel a GDPR és a SOC 2 Type II előírásainak a robusztus adatvédelem és -kezelés érdekében.

Látogassa meg a Botsonicot →

7. Botsify

A Botsify az egyik legjobb, teljesen felügyelt mesterséges intelligencia chatbot-platform a piacon, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy több csatornán is fokozzák jelenlétüket. A platform segítségével chatbotot hozhat létre WordPress, WhatsApp, Telegram és számos más platform számára.

A Botsify egyik fő jellemzője, hogy lehetővé teszi a lekérdezések átvitelét a botok és az emberi ügyfélszolgálati képviselők között, ami segít garantálni a jobb élményt.

A Botsify-t már sok nagy név használja, mint például a Spotify, a Toyota és az Egészségügyi Világszervezet.

Íme a Botsify néhány fő funkciója:

  • Több mint 190 nyelv érhető el
  • Lehetővé teszi a chatbotokat több csatornán
  • Tárolhat felhasználói adatokat
  • Analitikai és jelentéskészítési lehetőségek
  • 100+ integráció

Látogassa meg a Botsify → oldalt

8. EBI.AI 

Az EBI.AI egy fejlett társalgási AI-platformot fejlesztett ki, ahol az AI-asszisztensek sokféle feladatot hajthatnak végre. A platform mindent megad, ami a társalgási mesterséges intelligencia beállításához szükséges, például élő csevegés és más rendszerekkel való integráció.

A platform szakértői csapatot is biztosít a beszélgetéstervezés, a nyelvészet és a pszichológia területén, és áttekinthetik az AI-asszisztens ügyfelekkel folytatott minden beszélgetését.

Íme az EBI.AI néhány fő funkciója:

  • Élő chat
  • Többrendszerű integráció
  • Nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárda
  • Banki szintű biztonság

Az EBI.AI nagyszerű választás azok számára, akik sokféle feladathoz AI-asszisztenseket szeretnének fejleszteni.

Látogassa meg az EBI.AI → oldalt

9. Giosg

A Giosg egy másik legjobb lehetőség, amely nagyobb forgalom konvertálását célozza leadgeneráló robotokkal. Négyszer hatékonyabb, mint bármely statikus leadgeneráló forma, és több mint 4 cég használja. Beszélgetéses marketing, értékesítési és támogatási megoldások segítségével köti össze a legértékesebb potenciális ügyfeleket online.

A platform egy élő chat szoftvert is kínál, amely lehetővé teszi a válaszok tudásbázisának egyszerű létrehozását és kezelését. Használhatja például az ügyféladatokat és a korábbi interakciókat új kifejezések hozzáadásához.

Íme a Giosg néhány fő funkciója:

  • Részletes vizuális jelentések
  • Integráció CRM-mel és marketingautomatizálási szoftverekkel
  • Képek, videók, GIF-ek és hangulatjelek AI chatbotokhoz
  • Ólomrögzítési űrlapok és előugró ablakok

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a platform könnyen használható és nem igényel semmilyen kódolási tapasztalatot, így különösen hasznos a gördülékeny megvalósítást keresők számára.

Látogassa meg a Giosg → oldalt

10. ProProfs Chat

Egy másik lehetőség, amelyhez nincs szükség kódolási készségekre, a ProProfs Chat élő csevegőszoftvert biztosít a hét minden napján, 24 órában történő automatizáláshoz. Kifejezetten olyan vállalkozások számára készült, amelyeknek valós idejű értékesítési és támogatási megoldásokra van szükségük webhelyeikhez. A ProProfs Chat segítségével egyéni chatbotokat építhet, amelyek potenciális ügyfeleket konvertálnak, növelik az eladásokat és automatizálják az értékesítést.

Íme a ProProfs Chat néhány fő funkciója:

  • Nincs szükség kódolásra
  • Előugró ablakok, személyre szabott üdvözletek és termékbemutatók
  • Megelőzi az ügyfelek kérdéseit, és válaszokat ad
  • Egyszerű integráció más alkalmazásokkal
  • Adatelemzési képességek

A ProProfs átfogó ügyfélszolgálati megoldást kínál a vállalkozások számára, és költséghatékony megoldás.

Látogassa meg a Proprofs Chat → lehetőséget

Összegzésként

Az egyedi mesterséges intelligencia chatbotok, amelyeket olyan fejlesztések hajtanak végre, mint például a GPT-4, új mércét állítanak fel a digitális interakciókban azáltal, hogy olyan fokú folyékonyságot és kontextus megértést kínálnak, amely tükrözi az emberi kommunikációt. Ezek a chatbotok kitűnnek az ügyfelek interakcióinak személyre szabásában azáltal, hogy speciális üzleti adatokra tanítják őket, lehetővé téve számukra, hogy tükrözzék a vállalat egyedi hangját, és pontosan kezeljék a részletes megkereséseket.

Az ügyfélszolgálaton túl ezek az AI-eszközök fontos szerepet játszanak a rutinfeladatok automatizálásában, a belső csapatok támogatásában és adatelemzés erőfeszítések. Zökkenőmentesen integrálódnak a meglévő üzleti rendszerekbe, így rengeteg adathoz férnek hozzá, hogy a vállalat digitális stratégiájának központi elemévé váljanak. Ez a stratégiai megvalósítás nemcsak optimalizálja az ügyfelekkel folytatott interakciókat a különböző érintkezési pontokon, hanem jelentősen növeli az általános üzleti hatékonyságot és termelékenységet is.

Alex McFarland mesterséges intelligencia újságíró és író, aki a mesterséges intelligencia legújabb fejleményeit vizsgálja. Számos AI startup vállalkozással és publikációval működött együtt világszerte.

Az unite.AI alapító partnere és tagja Forbes Technológiai Tanács, Antoine a futurista aki szenvedélyesen rajong az AI és a robotika jövőjéért.

Ő az alapítója is Értékpapír.io, egy webhely, amely a bomlasztó technológiába való befektetésre összpontosít.