Συνδεθείτε μαζί μας

Η Ομάδα

Το Unite.ai σχεδιάστηκε για να προσφέρει λεπτομερείς αναλύσεις και νέα σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στη μηχανική μάθηση και την τεχνολογία AI. Θέλουμε επίσης να είμαστε μια πλατφόρμα για να αναδείξουμε νέες και επερχόμενες εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης που δυστυχώς δεν λαμβάνουν την αναγνώριση που τους αξίζει από τα κύρια μέσα ενημέρωσης.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε στην ΕΝΩΣΗ της κοινότητας AI, προσφέρουμε επίσης πρόσβαση στην κορυφή Γεγονότα AI, Μαθήματα AI, να Ενημερωτικά δελτία AI.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στην καρδιά του Σαν Φρανσίσκο.

44 Montgomery St
Σαν Φρανσίσκο 94104

φωνή: 1-415-854-5209 ή επικοινωνηστε μαζί μας

Antoine αργά
Ιδρυτής / Διευθύνων Σύμβουλος
Ο Antoine είναι ένας κατά συρροή επιχειρηματίας. Είναι παθιασμένος με την τεχνητή νοημοσύνη και πιστεύει ότι τελικά θα είναι τόσο ενοχλητικό για την κοινωνία όσο ο ηλεκτρισμός. Γεια σας πιάνεται συχνά να θυμώνει για ενοχλητική τεχνολογία και AGI.
Ρεβέκκα Stoner
Ιδρυτής/COO
Η Rebecca δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και είναι επενδυτική αναλύτρια και επιχειρηματίας. Ορισμένες πρώτες επενδύσεις περιλαμβάνουν το Spotify και το Lyft.
alex McFarland
Ερευνητής/Δημοσιογράφος
Ο Alex είναι συγγραφέας τεχνολογίας που καλύπτει τις νεότερες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη. Έχει συνεργαστεί με πολλές επιτυχημένες startups και εκδόσεις AI σε όλο τον κόσμο.
Χαζίκα Sajid
Ερευνητής/Δημοσιογράφος
Ο Haziqa είναι Επιστήμονας Δεδομένων με μεγάλη εμπειρία στη συγγραφή τεχνικού περιεχομένου για εταιρείες AI και SaaS.
Aayush Μιτάλ
Ερευνητής/Δημοσιογράφος
Έχω περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια βυθίζοντας τον εαυτό μου στον συναρπαστικό κόσμο της Μηχανικής Μάθησης και της Βαθιάς Μάθησης. Το πάθος και η εξειδίκευσή μου με οδήγησαν να συνεισφέρω σε περισσότερα από 50 διαφορετικά έργα μηχανικής λογισμικού, με ιδιαίτερη έμφαση στην AI/ML. Η συνεχής περιέργειά μου με έχει τραβήξει επίσης προς την Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας, έναν τομέα που ανυπομονώ να εξερευνήσω περαιτέρω.
Kunal Kejriwal
Ερευνητής/Δημοσιογράφος
«Μηχανικός στο επάγγελμα, συγγραφέας από καρδιάς». Ο Kunal είναι ένας τεχνικός συγγραφέας με βαθιά αγάπη και κατανόηση της τεχνητής νοημοσύνης και της ML, αφοσιωμένος στην απλοποίηση σύνθετων εννοιών σε αυτούς τους τομείς μέσω της συναρπαστικής και ενημερωτικής τεκμηρίωσής του.
Janine Heinrichs
Ειδικός κριτικής
Η Janine Heinrichs είναι Δημιουργός και Σχεδιαστής Περιεχομένου που βοηθά τα δημιουργικά να βελτιώσουν τη ροή εργασίας τους με τα καλύτερα εργαλεία σχεδίασης, πόρους και έμπνευση.
Δρ. Tehseen Ζία
Ερευνητής/Δημοσιογράφος
Ο Δρ. Tehseen Zia είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο COMSATS του Ισλαμαμπάντ, κάτοχος διδακτορικού τίτλου στην τεχνητή νοημοσύνη από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, στην Αυστρία. Ειδικεύεται στην τεχνητή νοημοσύνη, τη μηχανική μάθηση, την επιστήμη δεδομένων και την όραση υπολογιστών.
Ο γιατρός Άσαντ Αμπάς
Ερευνητής/Δημοσιογράφος
Ο Δρ. Assad Abbas, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο COMSATS του Ισλαμαμπάντ, Πακιστάν, απέκτησε το διδακτορικό του. από το North Dakota State University, ΗΠΑ. Η έρευνά του επικεντρώνεται σε προηγμένες τεχνολογίες, όπως το cloud, το fog και το edge computing, τα big data analytics και την AI.