Συνδεθείτε μαζί μας

Γεννήτριες γραφής

Περιεχόμενο στο Scale Review: Ο πιο ανθρώπινος συγγραφέας AI;

Ενημερώθηκε on

Το Unite.AI δεσμεύεται σε αυστηρά πρότυπα σύνταξης. Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους προς προϊόντα που εξετάζουμε. Παρακαλούμε δείτε μας θυγατρική εταιρεία.

Περιεχόμενο σε αναθεώρηση κλίμακας.

Ως κάποιος που γράφει για να ταξινομήσει το περιεχόμενο μηχανές αναζήτησης, πάντα ψάχνω για εργαλεία συγγραφής περιεχομένου που θα βοηθήσουν βελτιστοποιήστε τη ροή εργασίας μου. Άλλωστε, τόσο περισσότερο εξατομικεύτηκε το περιεχόμενο, τόσο το καλύτερο για κατάταξη σε δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Εάν μπορώ να εξατομικεύσω το περιεχόμενό μου γρηγορότερα, αυτό σημαίνει λιγότερο χρόνο για την επεξεργασία και περισσότερο χρόνο για να απευθυνθώ σε πιθανούς πελάτες για ευκαιρίες.

Πρόσφατα συναντήθηκα Περιεχόμενο σε κλίμακα, ένα σχετικά νέο Γεννήτρια γραφής AI. Ο ισχυρισμός του ότι παράγει το πιο ανθρώπινο περιεχόμενο μεταξύ των εργαλείων γραφής AI τράβηξε την προσοχή μου. Δοκίμασα το μερίδιό μου από αυτά, οπότε δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο να δοκιμάσω το Περιεχόμενο σε Κλίμακα θέτοντας την απόλυτη ερώτηση: Είναι η πιο ανθρώπινη γεννήτρια γραφής τεχνητής νοημοσύνης;

Σε αυτήν την αναθεώρηση Περιεχομένου σε κλίμακα, θα συζητήσω τι είναι, για ποιον είναι καλύτερο και τα βασικά χαρακτηριστικά του. Από εκεί, θα σας δείξω πώς δημιούργησα ένα άρθρο με περιεχόμενο σε κλίμακα μέσα σε λίγα λεπτά. Θα σας δείξω επίσης πόσο αποτελεσματικό είναι ο Έλεγχος Λογοκλοπής και Ανιχνευτής AI εντοπίζουν αυτόματα τη λογοκλοπή και τον εξανθρωπισμό του περιεχομένου.

Θα ολοκληρώσω το άρθρο με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις περιεχομένου σε κλίμακα που έχω δοκιμάσει. Στο τέλος, θα ξέρετε ποιο λογισμικό γραφής AI είναι καλύτερο για εσάς! Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Ετυμηγορία

Περιεχόμενο σε κλίμακα υπερέχει στη δημιουργία του πιο ανθρώπινου περιεχομένου μεταξύ των παραγωγών γραφής τεχνητής νοημοσύνης, αποτυπώνοντας μοναδικά τη γνώση και τον τόνο του κλάδου αποτελεσματικά με πάνω από 3 LLMs (πλατφόρμες γραφής AI). Είναι επίσης εξαιρετικό στη βελτιστοποίηση περιεχομένου για SEO και απλοποιεί τη δημιουργία περιεχομένου με ισχυρά χαρακτηριστικά όπως το RankWell® για ανάλυση λέξεων-κλειδιών, μοναδική φωνητική συνέπεια και δυνατότητες βαθιάς έρευνας.

Υπέρ και κατά

  • Χρησιμοποιήστε AI και NLP (Natural Language Processing) για να γράψετε περιεχόμενο που μοιάζει με ανθρώπινο, βελτιστοποιημένο για SEO γρηγορότερα από το να το κάνετε χειροκίνητα.
  • Χρησιμοποιεί έναν μοναδικό συνδυασμό περισσότερων από 3 LLM (πλατφόρμες γραφής AI) που έχουν σχεδιαστεί για να αποτυπώνουν τις γνώσεις και τον τόνο του κλάδου σας πιο αποτελεσματικά από ό,τι θα μπορούσε οποιοσδήποτε άνθρωπος.
  • Οι δυνατότητες βαθιάς έρευνας αναλύουν τι βρίσκεται στην κορυφή της Google για τις πιο πρόσφατες τάσεις, ειδήσεις και ιστορίες.
  • Χρησιμοποιεί το RankWell® για ζωντανά δεδομένα λέξεων-κλειδιών, τοπική ομαδοποίηση, αναφορά και έλεγχο.
  • Αναλύστε τον όγκο αναζήτησης, τη δυσκολία κατάταξης, το κόστος ανά κλικ και την ανάλυση τάσεων για να στοχεύσετε τους καλύτερους όρους.
  • Μοναδική λειτουργία φωνής για έναν τόνο φωνής που παραμένει συνεπής και ακούγεται ακριβώς όπως εσείς.
  • Πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως ο Έλεγχος Λογοκλοπής και ο Ανιχνευτής AI που απλοποιούν τη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου.
  • Δεδομένου ότι το περιεχόμενο που παράγει μοιάζει τόσο πολύ με άνθρωπο, δεν χρειάζεται πολλή επεξεργασία πριν από τη δημοσίευση.
  • Αποκτήστε πρόσβαση σε αναρτήσεις ιστολογίου, βίντεο και πόρους για να εξερευνήσετε με σιγουριά τον κόσμο του περιεχομένου AI.
  • Ενσωματώσεις WordPress και Shopify.
  • Η πλατφόρμα και τα εργαλεία είναι εύκολα στη χρήση.
  • Ο αριθμός των εργαλείων μπορεί να φαίνεται υπερβολικός για μερικούς ανθρώπους.
  • Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή ή πρόγραμμα και η τιμή για το Περιεχόμενο σε κλίμακα μπορεί να είναι ακριβή.
  • Το περιεχόμενο που δημιουργείται μπορεί να μην έχει την προσωπική επαφή που έχει ένας άνθρωπος συγγραφέας.
  • Χρειάζεται λίγο περισσότερος χρόνος για τη δημιουργία περιεχομένου σε σύγκριση με άλλα εργαλεία γραφής AI.

Τι είναι το περιεχόμενο σε κλίμακα;

Το περιεχόμενο σε Scale Version 3.0 είναι ΤΩΡΑ ΕΔΩ

Περιεχόμενο σε κλίμακα, μια πλατφόρμα βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη με περισσότερους από 2.5 χιλιάδες πελάτες και 50 εκατομμύρια λέξεις που δημιουργούνται μηνιαίως, βελτιώνει τις ταξινομήσεις στις μηχανές αναζήτησης δημιουργώντας πρωτότυπο περιεχόμενο μεγάλης μορφής που μοιάζει με άνθρωπο. Η τεχνολογία RankWell® αυτοματοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία SEO, παρέχοντας εργαλεία για έρευνα λέξεων-κλειδιών, προγραμματισμό περιεχομένου και ελέγχους βελτιστοποίησης.

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι χρήσης περιεχομένου σε κλίμακα:

  • Δημιουργία περιεχομένου με το AIMEE, το AI chatbot.
  • Γράψτε αναρτήσεις ιστολογίου βελτιστοποιημένες για SEO που ακούγονται σαν ανθρώπινο.
  • Κάνοντας έρευνα λέξεων-κλειδιών.
  • Βελτιστοποίηση αναρτήσεων χαμηλής κατάταξης.
  • Δημιουργία αναφορών θεμάτων με βάση περιεχόμενο κορυφαίας κατάταξης.
  • Ανάπτυξη περιγραμμάτων περιεχομένου.
  • Εκτέλεση σάρωσης ανίχνευσης AI.

Αυτά τα απίστευτα φιλικά προς το χρήστη εργαλεία προσφέρουν μια λύση όλα σε ένα για την κλιμάκωση του ανθρώπινου, βελτιστοποιημένου για SEO γραπτού περιεχομένου. Υπάρχουν επίσης πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο χρησιμοποιώντας Περιεχόμενο σε κλίμακα σε λίγα λεπτά:

  • Λέξη-κλειδί
  • URL άρθρου
  • Βίντεο από το YouTube
  • Επεισόδιο Podcast
  • Προσαρμοσμένο αρχείο ήχου
  • Έγγραφο

Αυτή η ευελιξία σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε καλά ερευνημένο περιεχόμενο γρήγορα και αποτελεσματικά, καλύπτοντας διαφορετικές θέσεις εκκίνησης. Είτε έχετε μια λέξη-κλειδί, μια διεύθυνση URL άρθρου, ένα βίντεο YouTube, ένα επεισόδιο podcast, ένα αρχείο ήχου ή ένα έγγραφο, το Content in Scale μπορεί να το μετατρέψει σε μια ολοκληρωμένη, υψηλής ποιότητας ανάρτηση ιστολογίου μέσα σε λίγα λεπτά!

Με τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και τα ισχυρά εργαλεία, το Content at Scale απλοποιεί τη δημιουργία περιεχομένου βελτιστοποιημένου για SEO. Βοηθά οποιονδήποτε να βελτιώσει γρήγορα την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησής του και να αυξήσει την επισκεψιμότητα.

Το Content at Scale διαθέτει επίσης ένα προηγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας SEO που σας καθοδηγεί στη βελτιστοποίηση για να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας είναι υψηλής ποιότητας και σε καλή θέση για υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να ερευνήσετε λέξεις-κλειδιά, να σχεδιάσετε το περιεχόμενό σας και να προγραμματίσετε πότε θα κυκλοφορήσει!

Σε ποιον απευθύνεται καλύτερα το περιεχόμενο σε κλίμακα;

Το περιεχόμενο στο Scale εξυπηρετεί καλά πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων ανεξάρτητων συγγραφέων, ομάδων μάρκετινγκ, ιδιοκτητών πρακτορείων, bloggers και όσων διαχειρίζονται μεγάλους ιστότοπους:

  • Οι ομάδες μάρκετινγκ μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Περιεχόμενο σε Κλίμακα για να δημιουργήσουν αναρτήσεις ιστολογίου υψηλής ποιότητας, σε βάθος έρευνας που χτίζουν εμπιστοσύνη και αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες. Το καλά ερευνημένο περιεχόμενο θα ενισχύσει σημαντικά τη δημιουργία δυνητικών πελατών και τις ευκαιρίες εσόδων. Με τη δυνατότητα παραγωγής περιεχομένου υψηλής ποιότητας σε λίγα λεπτά, οι ομάδες μάρκετινγκ μπορούν να κλιμακώσουν αποτελεσματικά τις προσπάθειές τους για περιεχόμενο χωρίς εκτεταμένες επενδύσεις πόρων.
  • Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων μπορούν να εξορθολογίσουν τις λειτουργίες και να κλιμακωθούν αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας Περιεχόμενο σε κλίμακα, αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές ομάδες γραφής με τεχνολογία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Αυτό το εργαλείο μειώνει το κόστος έως και 85%, διατηρεί περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, βελτιστοποιημένο για SEO, οικοδομεί εμπιστοσύνη με τους πελάτες, διευρύνει τη βάση πελατών και προωθεί την ανάπτυξη χωρίς να αυξάνει το προσωπικό ή να βασίζεται σε πολλά εργαλεία. Το εργαλείο Project και το Content Scheduler διευκολύνουν τη διαχείριση πολλαπλών εργασιών παραγωγής περιεχομένου.
  • Οι μπλόγκερ μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Περιεχόμενο στα εργαλεία γραφής τεχνητής νοημοσύνης της Scale για να βελτιστοποιήσουν τις αναρτήσεις για την αφοσίωση των αναγνωστών και τη βελτιωμένη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Η πλατφόρμα δημιουργεί περιεχόμενο παρόμοιο με τον άνθρωπο για να διατηρήσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών, βοηθώντας τους μπλόγκερ να εδραιώσουν την εξουσία και να ενισχύσουν την ορατότητα εντός της θέσης τους. Χρησιμοποιώντας τον ανιχνευτή τεχνητής νοημοσύνης, οι bloggers μπορούν να μετατρέψουν αμέσως περιεχόμενο με ρομποτικό ήχο σε πιο φυσικό τόνο. Επιπλέον, μπορούν να ελέγξουν τη βαθμολογία βελτιστοποίησής τους στο πρόγραμμα επεξεργασίας για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
  • Οι εκδότες μεγάλου ιστότοπου μπορούν να αξιοποιήσουν το Περιεχόμενο σε κλίμακα για να αυξήσουν τα έσοδα από διαφημίσεις ή να συνεργαστούν με πωλήσεις δημιουργώντας γρήγορα περιεχόμενο SEO υψηλής ποιότητας. Η δημιουργία περιεχομένου βελτιστοποιημένου για SEO σε κλίμακα μπορεί να οδηγήσει σε αβίαστη κατάταξη και σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές εταιρείες περιεχομένου. Οι εκδότες ιστοτόπων μπορούν επίσης εύκολα να προγραμματίσουν και να προγραμματίσουν αναρτήσεις για μια συνεπή ροή περιεχομένου υψηλής ποιότητας στους ιστότοπούς τους.

Βασικά χαρακτηριστικά

Για να κατανοήσετε πλήρως τι μπορεί να κάνει το Περιεχόμενο σε κλίμακα, ακολουθούν τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του:

  • AIMEE: Ένα εξατομικευμένο chatbot AI που ενισχύει την παραγωγικότητα αυτοματοποιώντας, βελτιστοποιώντας και απλοποιώντας τις εργασίες, επιτρέποντάς σας να πυροδοτήσετε τη δημιουργικότητα και να δημιουργήσετε ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου χωρίς κόπο με το AI.
  • Blog Post Writer: Ένα προηγμένο εργαλείο SEO τεχνητής νοημοσύνης, ικανό να δημιουργεί περιεχόμενο που μοιάζει με άνθρωπο, υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι ταιριάζει με την τεχνογνωσία και την αναγνωσιμότητα ενός κομματιού γραμμένου από επαγγελματία συγγραφέα.
  • Σελίδα έργων: Οργανώστε και διαχειριστείτε το περιεχόμενό τους δημιουργώντας ειδικούς χώρους για διαφορετικές καμπάνιες ή θέματα. Αυτό εξορθολογίζει την παραγωγή περιεχομένου και εξασφαλίζει αποτελεσματική οργάνωση και συνεργασία.
  • Έρευνα λέξεων-κλειδιών: Αναλύστε και εντοπίστε τις πιο αποτελεσματικές λέξεις-κλειδιά πριν δημιουργήσετε αναρτήσεις, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο είναι βελτιστοποιημένο για προβολή και απόδοση στις μηχανές αναζήτησης από την αρχή.
  • Έλεγχος βελτιστοποίησης: Ελέγξτε και βελτιώστε τις αναρτήσεις χαμηλής κατάταξης, εντοπίζοντας τομείς προς βελτίωση και συμβάλλοντας στη βελτίωση της απόδοσής τους και της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.
  • Νέα αναφορά θέματος: Αναλύστε περιεχόμενο κορυφαίας κατάταξης για ένα δεδομένο θέμα, παρέχοντας πληροφορίες και δεδομένα για τη δημιουργία βελτιστοποιημένων, ανταγωνιστικών αναρτήσεων ιστολογίου που κατατάσσονται σε υψηλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
  • Σύντομη περιγραφή νέου περιεχομένου: Δημιουργήστε περιγράμματα περιεχομένου για τη δημιουργία δομημένων πλαισίων για την ανάπτυξη ολοκληρωμένου και καλά οργανωμένου γραπτού περιεχομένου.
  • Σάρωση ανίχνευσης AI: Αυτόματη αναγνώριση και εξάλειψη περιεχομένου με ρομποτικό ήχο, έτσι ώστε όλο το κείμενο που δημιουργείται να διατηρεί έναν φυσικό και ανθρώπινο τόνο.
  • Έλεγχος λογοκλοπής: Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να ανιχνεύσει αντίστοιχο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας ανίχνευση ιστού σε πραγματικό χρόνο αντί για στατικές βάσεις δεδομένων. Προσφέρει αξιόπιστους ελέγχους λογοκλοπής σαρώνοντας δυναμικά τις διαδικτυακές πηγές καθώς αυτές ενημερώνονται.
  • Πράκτορες AI: Εξειδικευμένα εργαλεία σχεδιασμένα να διαχειρίζονται συγκεκριμένες εργασίες και να ανταποκρίνονται με ακρίβεια σε ερωτήματα, προσαρμοσμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές απαιτήσεις με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.
  • Αναλυτικά στοιχεία πίνακα ελέγχου: Λάβετε πολύτιμες πληροφορίες, όπως ο αριθμός των αναρτήσεων που δημιουργήθηκαν, οι λέξεις που δημιουργήθηκαν, ο χρόνος και τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν και πολλά άλλα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο σε κλίμακα για να γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου

Δείτε πώς χρησιμοποίησα το Περιεχόμενο σε κλίμακα για να δημιουργήσω μια ανάρτηση ιστολογίου που μοιάζει με ανθρώπινη, χωρίς λογοκλοπή μέσα σε λίγα λεπτά!

  1. Δημιουργία λογαριασμού
  2. Γράψτε μια ανάρτηση ιστολογίου Premium
  3. Δημιουργήστε ένα νέο έργο
  4. Προσθέστε μια λέξη-κλειδί στην κατάταξη για
  5. Προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες
  6. Δημιουργήστε το άρθρο
  7. Ελέγξτε για λογοκλοπή
  8. Ελέγξτε για Περιεχόμενο AI

Βήμα 1: Δημιουργία λογαριασμού

Επιλέγοντας Έναρξη στην αρχική σελίδα Περιεχόμενο σε κλίμακα.

Ξεκίνησα πηγαίνοντας στο Περιεχόμενο στην αρχική σελίδα του Scale και επιλέγοντας «Έναρξη».

Βήμα 2: Γράψτε μια ανάρτηση ιστολογίου Premium

Επιλέγοντας το εικονίδιο "+" για να ξεκινήσετε τη σύνταξη περιεχομένου με περιεχόμενο σε κλίμακα.

Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, το Content at Scale με πήγε στον πίνακα ελέγχου! Έκανα κλικ στο εικονίδιο "+" επάνω αριστερά για να αρχίσω να γράφω την ανάρτησή μου στο blog.

Επιλέγοντας τη σύνταξη μιας ανάρτησης ιστολογίου Premium κατά τη δημιουργία με περιεχόμενο σε κλίμακα.

Επιλέγοντας «+» άνοιξε ένα νέο παράθυρο όπου μπορούσα να ξεκινήσω τη δημιουργία! Υπήρχαν μερικές διαφορετικές ενέργειες από τις οποίες μπορούσα να διαλέξω:

  • Ρωτήστε ή δημιουργήστε με το AIMEE: Χρησιμοποιήστε το AIMEE για να εμπνεύσετε τη δημιουργικότητά σας και να δημιουργήσετε ποικίλο περιεχόμενο χρησιμοποιώντας AI.
  • Νέο έργο: Ξεκινήστε ένα νέο έργο για να οργανώσετε το περιεχόμενό σας.
  • Έλεγχος βελτιστοποίησης: Πραγματοποιήστε έναν έλεγχο βελτιστοποίησης για να βελτιώσετε τις αναρτήσεις με κακή απόδοση.
  • Σύντομη περιγραφή νέου περιεχομένου: Δημιουργήστε ακριβή περιγράμματα περιεχομένου.
  • Γράψτε μια premium ανάρτηση ιστολογίου: Δημιουργήστε μια ανάρτηση ιστολογίου υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας προηγμένες δυνατότητες γραφής AI SEO.
  • Έρευνα λέξεων-κλειδιών: Εξετάστε τις λέξεις-κλειδιά πριν δημιουργήσετε αναρτήσεις.
  • Νέα αναφορά θέματος: Ελέγξτε το κορυφαίο περιεχόμενο για ένα θέμα.
  • Σάρωση ανίχνευσης AI: Ξεκινήστε μια σάρωση για να εντοπίσετε περιεχόμενο που ακούγεται ρομποτικό.

Επέλεξα το "Write a Premium Blog Post" για να συνεχίσω.

Βήμα 3: Δημιουργήστε ένα νέο έργο

Επιλέγοντας Δημιουργία νέου έργου με χρήση περιεχομένου σε κλίμακα.

Από εδώ, επέλεξα "Δημιουργία νέου έργου". Τα έργα οργανώνουν σχετικά άρθρα και περιεχόμενο που διατηρούν τον τόνο της επωνυμίας.

Επιλέγοντας Δημιουργία έργου κατά τη δημιουργία ενός νέου έργου με περιεχόμενο σε κλίμακα.

Επιλέγοντας «Δημιουργία νέου έργου» άνοιξε ορισμένα πεδία κειμένου όπου μπορούσα να εισαγάγω το όνομα της εταιρείας ή του ιστότοπού μου, τη διεύθυνση URL του έργου, το κοινό-στόχο, την τοποθεσία και τη γλώσσα.

Μόλις συμπλήρωσα τα πεδία, επέλεξα «Δημιουργία έργου».

Βήμα 4: Προσθέστε μια λέξη-κλειδί στην κατάταξη για

Λέγοντας περιεχόμενο σε κλίμακα Θέλω να δημιουργήσω ένα άρθρο από μια λέξη-κλειδί στο πρόγραμμα επεξεργασίας.

Η δημιουργία ενός έργου με πήγε στο πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου σε κλίμακα. Με ρώτησαν από τι ήθελα να δημιουργήσω το άρθρο μου:

  • Λέξη-κλειδί
  • URL άρθρου
  • Βίντεο από το YouTube
  • Επεισόδιο Podcast
  • Αρχείο ήχου
  • Έγγραφο

Επέλεξα "Λέξη-κλειδί".

Δίνοντας Περιεχόμενο σε Κλίμακα μια λέξη-κλειδί για να γράψετε ένα άρθρο.

Αφού επέλεξα "Λέξη-κλειδί", ένα πλαίσιο στα δεξιά με ρώτησε για ποιες λέξεις-κλειδιά ήθελα να κατατάξω. Έβαλα "περιεχόμενο σε κλίμακα αναθεώρησης", αλλά υπήρχε επίσης μια επιλογή να ανεβάσω ένα αρχείο CSV για μαζική δημιουργία.

Βήμα 5: Προσθέστε περισσότερες λεπτομέρειες

Επιλέγοντας Περισσότερες επιλογές για να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες στο περιεχόμενο που δημιουργείται.

Επιλέγοντας "Περισσότερες επιλογές" μου επέτρεψε να προσθέσω λεπτομέρειες για πιο βελτιωμένη ποιότητα εξόδου:

  • Εύρος καταμέτρησης λέξεων: Καθορίστε τον αριθμό λέξεων του άρθρου (καθορίζεται από τεχνητή νοημοσύνη, κάτω από 1,000 λέξεις, 1,000 έως 2,000 λέξεις, 2,000+ λέξεις).
  • Επίκαιρη εμπειρία: Ενσωματώστε οποιαδήποτε εμπειρία συγγραφέα ή εταιρείας σχετικά με αυτό το θέμα για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που ευθυγραμμίζεται με τον αλγόριθμο EEAT της Google.
  • Εσωτερικές σημειώσεις.
  • Ετικέτες.
  • Ανάδοχοι.

Διατήρησα την ενότητα "Περισσότερες επιλογές" όπως ήταν, αλλά μη διστάσετε να τη συμπληρώσετε για να ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Βήμα 6: Δημιουργήστε το άρθρο

Επιλέγοντας το κουμπί Γράψτε το άρθρο τώρα για να δημιουργήσετε ένα άρθρο με περιεχόμενο σε κλίμακα.

Αφού έδωσα Περιεχόμενο σε κλίμακα τη λέξη-κλειδί μου, επέλεξα "Γράψτε άρθρο τώρα". Εάν δεν είστε ακόμη έτοιμοι να γράψετε το άρθρο, πατήστε το επάνω βέλος για να προγραμματίσετε το άρθρο για αργότερα ή να το αποθηκεύσετε στον προγραμματιστή περιεχομένου σας.

Περιεχόμενο σε κλίμακα γράφοντας ένα άρθρο με τεχνητή νοημοσύνη.

Αμέσως, το Content at Scale άρχισε να γράφει το άρθρο μου! Μου ζητήθηκε να ελέγξω ξανά σε λίγα λεπτά.

Κάνοντας κλικ στον τίτλο του άρθρου Content in Scale που δημιουργήθηκε για να το επεξεργαστείτε.

Λίγα λεπτά αργότερα, η κατάσταση του άρθρου μου άλλαξε από "In Queue" σε "Straight Outta AI", που σημαίνει ότι η δημιουργία περιεχομένου ολοκληρώθηκε! Έκανα κλικ στον τίτλο του άρθρου μου για να δω πώς βγήκε.

Ένα άρθρο που δημιουργήθηκε με περιεχόμενο σε κλίμακα.

Το περιεχόμενο σε κλίμακα έκανε εξαιρετική δουλειά δημιουργώντας γρήγορα περιεχόμενο!

Εντυπωσιάστηκα με το πόσο εξατομικευμένο ακουγόταν, το οποίο προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερο όταν γράφω περιεχόμενο για να του δώσω την καλύτερη ευκαιρία στην κατάταξη στο Google. Μπορώ ειλικρινά να πω ότι μεταξύ των γεννητριών γραφής τεχνητής νοημοσύνης που έχω δοκιμάσει, το περιεχόμενο που δημιουργείται με το περιεχόμενο σε κλίμακα ακούγεται το πιο εξατομικευμένο.

Το περιεχόμενο σε κλίμακα πρόσθεσε αυτόματα έναν πίνακα περιεχομένων και μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε ένα γράφημα, κάνοντας τις πληροφορίες πιο οργανωμένες και εμφανίσιμες. Ο πίνακας περιεχομένων και τα γραφήματα με εξοικονομούσαν χρόνο από το να χρειάζεται να προσθέσω αυτά τα πράγματα χειροκίνητα!

Τέλος, εκτίμησα την επισκόπηση βελτιστοποίησης που μου έδωσε το Content in Scale. Χωρίς καμία επεξεργασία, η βαθμολογία βελτιστοποίησης μου ήταν 71!

Δίνοντας έμφαση στα ενσωματωμένα εργαλεία βελτίωσης περιεχομένου που περιλαμβάνονται στο Περιεχόμενο σε κλίμακα.

Μέσα στο πλαίσιο Επισκόπησης βελτιστοποίησης, το Περιεχόμενο σε κλίμακα μου έδωσε επίσης πολλά εργαλεία για τη βελτίωση του περιεχομένου μου:

  • Σύντομη περιγραφή περιεχομένου
  • Περιεχόμενα κατάταξης
  • Έλεγχος λογοκλοπής
  • AIMEE Chat
  • Πράκτορες AI
  • Εικόνες / Βίντεο
  • Ιστορικό συνομιλίας AI
  • Premium ανάρτηση ιστολογίου
  • SEO – Λέξεις-κλειδιά
  • SEO – NLP
  • Έλεγχος Βελτιστοποίησης
  • Ανιχνευτής AI
  • Λίστες ελέγχου
  • Notes
  • εξαγωγή

Βήμα 7: Ελέγξτε για λογοκλοπή

Σάρωση για λογοκλοπή με περιεχόμενο σε κλίμακα.

Ήθελα να δω αν το περιεχόμενό μου περιείχε λογοκλοπή, γι' αυτό επέλεξα "Λογοκλοπή". Το εργαλείο ελέγχου λογοκλοπής άνοιξε στο δεξιό πλαίσιο. Επέλεξα το "Scan for Plagiarism".

Περιεχόμενο σε κλίμακα που με ενημερώνει ότι υπάρχει 0% λογοκλοπή στο περιεχόμενο που παρήγαγε.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το Content at Scale με ενημέρωσε ότι το περιεχόμενο που δημιουργήθηκε δεν είχε λογοκλοπή!

Βήμα 8: Ελέγξτε για Περιεχόμενο AI

Επιλέγοντας Έλεγχος περιεχομένου AI με το εργαλείο AI Detector χρησιμοποιώντας Περιεχόμενο σε κλίμακα.

Ένα άλλο εργαλείο για το οποίο είχα περιέργεια ήταν το Content at Scale AI Detector. Επέλεξα τον ανιχνευτή AI από τη λίστα εργαλείων και έκανα κλικ στο «Έλεγχος για περιεχόμενο AI».

Χρήση του Content at του εργαλείου ανίχνευσης τεχνητής νοημοσύνης της Scale για τον έλεγχο της ανθρώπινης πιθανότητας.

Αμέσως, το Content at Scale με ενημέρωσε ότι το περιεχόμενό του που δημιουργήθηκε είχε περάσει ως ανθρώπινο! Ωστόσο, μερικές προτάσεις εντός του περιεχομένου δεν πέρασαν ως ανθρώπινες και τονίστηκαν με κόκκινο και πορτοκαλί χρώμα. Επέλεξα "Επανεγγραφή & Εξανθρωπισμός" για να προσθέσω αυτόματα περισσότερη εξατομίκευση στο περιεχόμενο.

Εδώ ήταν πώς ακουγόταν η εισαγωγή μου πριν, όταν επισημάνθηκε ως πιθανό να δημιουργηθεί από AI:

«Ως blogger, πάντα ψάχνω για εργαλεία και στρατηγικές για να δημιουργήσω συναρπαστικό περιεχόμενο αποτελεσματικά. Αυτό το ταξίδι με οδήγησε πρόσφατα να δοκιμάσω το Content in Scale, μια πλατφόρμα που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη που δημιουργεί πολύ θόρυβο στον κόσμο της δημιουργίας περιεχομένου. Σε αυτό το περιεχόμενο σε αναθεώρηση κλίμακας, θα εμβαθύνω στις δυνατότητές του, τις τιμές και θα μοιραστώ την προσωπική μου εμπειρία, μαζί με συμβουλές για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του.»

Και να πώς ακούστηκε η εισαγωγή μου μετά τη χρήση του εργαλείου "Rewrite & Humanize":

«Ως blogger, πάντα ψάχνω για εργαλεία και στρατηγικές για να δημιουργήσω συναρπαστικό περιεχόμενο αποτελεσματικά. Ήμουν σε μια αποστολή να δημιουργήσω περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, έτσι έπεσα πάνω στο Περιεχόμενο σε Κλίμακα – την πλατφόρμα με τεχνητή νοημοσύνη που κάνει τα κύματα. Σε αυτό το περιεχόμενο σε αναθεώρηση κλίμακας, θα εμβαθύνω στις δυνατότητές του, τις τιμές και θα μοιραστώ την προσωπική μου εμπειρία, μαζί με συμβουλές για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του.»

Η εισαγωγή του άρθρου ακούγεται πολύ πιο ανθρώπινη μετά τη χρήση του εργαλείου Content at Scale's Rewrite & Humanize. Το εργαλείο πρόσθεσε πολλές ακόμη αντωνυμίες, κάνοντας το να ακούγεται πιο εξατομικευμένο.

Μια πιο ανθρώπινη εκδοχή ενός άρθρου που δημιουργήθηκε με περιεχόμενο σε κλίμακα χρησιμοποιώντας τον ανιχνευτή AI.

Μετά την εκτέλεση του AI Detector, έλαβα σχεδόν όλο το άρθρο επισημασμένο με πράσινο! Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα μπορούσα να κάνω σχεδόν όλο το περιεχόμενό μου ανθρώπινο με το πάτημα ενός κουμπιού. Το μόνο που μου έμεινε να κάνω ήταν να το αντιμετωπίσω ως έγγραφο του Word και να κάνω μικρές τροποποιήσεις και επεξεργασίες για να ακούγεται ακριβώς όπως ήθελα.

Το περιεχόμενο στον ενσωματωμένο ανιχνευτή AI της Scale αλλάζει το παιχνίδι για bloggers και αρθρογράφους που θέλουν να παράγουν περιεχόμενο μεγάλης μορφής που να μοιάζει με άνθρωπο.

Top 3 Περιεχόμενο σε Εναλλακτικές Κλίμακα

Το Content at Scale είναι το καλύτερο εργαλείο γραφής AI που δημιουργεί το πιο ανθρώπινο περιεχόμενο. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο εργαλείο γραφής AI εκεί έξω. Είναι καλή ιδέα να κοιτάξετε γύρω σας και να δείτε ποια άλλα εργαλεία μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ως συγγραφέας και ειδικός στο SEO, έχω χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα εργαλεία εκτενώς. Ακολουθούν μερικές επιλογές που θα συνιστούσα και που αξίζει να δείτε!

Ίασπις

Γνωρίστε τον Jasper, τον βοηθό σας AI 👋 Γράψτε εκπληκτικό περιεχόμενο 10 φορές πιο γρήγορα με την #1 Πλατφόρμα Περιεχομένου AI

Ο Jasper και το Content at Scale αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιστοποιήσουν τη δημιουργία περιεχομένου, εξυπηρετώντας παράλληλα διαφορετικές ανάγκες. Ενώ οι δημιουργοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Jasper για να δημιουργήσουν και να βελτιώσουν περιεχόμενο, είναι σαφές ότι το Jasper απευθύνεται σε επαγγελματίες του μάρκετινγκ και επιχειρήσεις. Εν τω μεταξύ, το Content at Scale παρέχει σε άτομα και ομάδες όλα όσα χρειάζονται για να κατατάσσονται καλά στις μηχανές αναζήτησης.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Jasper περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας ολόκληρων εκστρατείες μάρκετινγκ, προσθέστε φωνές μάρκας, συνομιλήστε με AI για να δημιουργήσετε ιδέες και δημιουργία εικόνων AI. Το Jasper είναι εξαιρετικό για τη γρήγορη δημιουργία περιεχομένου, προσφέροντας πολλά πρότυπα, καθιστώντας το ιδανικό για εμπόρους και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που χρειάζονται γρήγορα πρωτότυπο περιεχόμενο.

Εν τω μεταξύ, το περιεχόμενο σε κλίμακα δημιουργεί γρήγορα περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για SEO με την τεχνολογία RankWell®. Η έρευνα λέξεων-κλειδιών, ο σχεδιασμός περιεχομένου και τα εργαλεία βελτιστοποίησης ωφελούν τους μεγάλους ιδιοκτήτες ιστοτόπων που επιδιώκουν να κλιμακώσουν την παραγωγή περιεχομένου και να τονώσουν την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Το Jasper είναι το καλύτερο στοίχημά σας εάν είστε έμπορος ή ιδιοκτήτης επιχείρησης που ενδιαφέρεται να δημιουργήσετε άμεσα καμπάνιες μάρκετινγκ με σταθερές φωνές επωνυμίας. Εάν δημιουργείτε περιεχόμενο μεγάλης διάρκειας και θέλετε να του δώσετε τις καλύτερες πιθανότητες κατάταξης, επιλέξτε Περιεχόμενο σε κλίμακα!

Διαβάστε τα άρθρα μου σύγκρισης Jasper: Jasper Vs. Αντιγραφή AI & Jasper Vs. Scalenut.

Διαβάστε την κριτική →

Επισκεφθείτε τον Jasper →

Σερφάρετε στο SEO

Surfer AI✨ Επεξήγηση. Δημιουργήστε άρθρα βελτιστοποιημένα για SEO με ένα κλικ

Το Surfer SEO και το περιεχόμενο σε κλίμακα είναι εργαλεία γραφής AI που προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες.

Από τη μία πλευρά, το Surfer SEO υπερέχει στη δόμηση και τη βελτιστοποίηση περιεχομένου SEO μέσω του Εργαλείου δημιουργίας περιλήψεων, της Ανακάλυψης θεμάτων και των μετρήσεων βελτιστοποίησης περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο. Διαθέτει επίσης ένα εργαλείο γραφής τεχνητής νοημοσύνης που παράγει άρθρα υψηλής ποιότητας ενώ ενσωματώνει ενσωματωμένα εργαλεία λογοκλοπής και τεχνητής νοημοσύνης για εξανθρωπισμό περιεχομένου.

Εν τω μεταξύ, το Content at Scale εστιάζει στη γρήγορη παραγωγή υψηλής ποιότητας, ανθρώπινου περιεχομένου, μεγάλης μορφής, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία RankWell®. Αυτοματοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία SEO, από την έρευνα λέξεων-κλειδιών και τον προγραμματισμό περιεχομένου έως τους ελέγχους βελτιστοποίησης. Με το περιεχόμενο σε κλίμακα, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο μεγάλης μορφής με λέξεις-κλειδιά, διευθύνσεις URL άρθρων, βίντεο YouTube, επεισόδια podcast, αρχεία ήχου και έγγραφα.

Το Surfer SEO και το περιεχόμενο σε κλίμακα προσφέρουν παρόμοια εργαλεία, καθιστώντας δύσκολο να γνωρίζουμε ποιο είναι σωστό με βάση τα χαρακτηριστικά τους. Ωστόσο, εάν θέλετε να μετατρέψετε άλλες μορφές πολυμέσων, όπως βίντεο YouTube, επεισόδια podcast, αρχεία ήχου κ.λπ., σε άρθρα βελτιστοποιημένα για SEO, το Content at Scale είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι επίσης εξαιρετικό για ιδιοκτήτες μεγάλων τοποθεσιών και για όσους θέλουν να παράγουν επεκτάσιμο περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Το Surfer SEO είναι μια εξαιρετική επιλογή λόγω της απίστευτα φιλικής διεπαφής του. Είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται ένα ολοκληρωμένο εργαλείο βελτιστοποίησης SEO που εστιάζει στη δόμηση και τον προγραμματισμό περιεχομένου. Επιπλέον, έχει ένα 7-ημέρα δωρεάν να δοκιμάσετε πράγματα χωρίς οικονομική δέσμευση!

Διαβάστε την κριτική →

Επισκεφτείτε το Surfer SEO →

scalnut

Ξεκλειδώστε το δυναμικό SEO σας με το Scalenut

Το Scalenut είναι το εργαλείο γραφής τεχνητής νοημοσύνης που έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο λόγω της φιλικότητας προς τον χρήστη και της βήμα προς βήμα προσέγγισής του για τη δημιουργία ολόκληρων άρθρων μέσα σε λίγα λεπτά. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του, το Cruise Mode είναι το αγαπημένο μου. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε 1,500+ άρθρα λέξεων μέσα σε πέντε λεπτά!

Η χρήση του Cruise Mode είναι εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε στο Scalenut τις κύριες και δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά, το πλαίσιο και τον τίτλο σας. Από εκεί, το Scalenut θα δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό περίγραμμα με βάση τον κορυφαίο ανταγωνισμό για τις λέξεις-κλειδιά σας.

Επεξεργαστείτε το περίγραμμα όπως θέλετε και το Scalenut θα δημιουργήσει περιεχόμενο κάτω από κάθε επικεφαλίδα! Από εκεί, μπορείτε να επεξεργαστείτε πλήρως το περιεχόμενο και να χρησιμοποιήσετε εργαλεία AI για να σας βοηθήσουν στη γραφή, καθώς και μια βαθμολογία SEO για να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας έχει βελτιστοποιηθεί.

Εκτός από τη λειτουργία κρουαζιέρας, το Scalenut διαθέτει και άλλα εργαλεία ιδεών και έρευνας λέξεων-κλειδιών, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδιαστή λέξεων-κλειδιών, ενός διαχειριστή συνδέσμων, ενός αναλυτή κίνησης και πολλά άλλα. Το Scalenut διαθέτει 40+ πρότυπα μάρκετινγκ για τη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση περιεχομένου σε πολλές μορφές και σκοπούς.

Ενώ και οι δύο πλατφόρμες παράγουν περιεχόμενο μεγάλης μορφής, το Content in Scale είναι καλύτερο στη δημιουργία περιεχομένου που μοιάζει περισσότερο με τον άνθρωπο. Η τεχνολογία RankWell® αυτοματοποιεί τη διαδικασία SEO και προσφέρει εργαλεία για έρευνα λέξεων-κλειδιών, προγραμματισμό περιεχομένου και ελέγχους βελτιστοποίησης.

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με καμία από τις δύο πλατφόρμες. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες μεγάλων τοποθεσιών που αναζητούν γρήγορη παραγωγή περιεχομένου υψηλής ποιότητας με σημαντική εξοικονόμηση κόστους θα πρέπει να χρησιμοποιούν Περιεχόμενο σε κλίμακα. Εν τω μεταξύ, όσοι χρειάζονται ένα ολοκληρωμένο εργαλείο μάρκετινγκ με προηγμένες δυνατότητες βελτιστοποίησης και κειμενογράφου θα πρέπει να επιλέξουν το Scalenut.

Διαβάστε το συγκριτικό μου άρθρο: Scalenut Vs. Ιασπις.

Διαβάστε την κριτική →

Επισκεφτείτε το Scalenut →

Περιεχόμενο στο Scale AI Review: Το κατάλληλο εργαλείο για εσάς;

Το περιεχόμενο σε κλίμακα δημιουργεί το πιο ανθρωποειδές περιεχόμενο μεταξύ των παραγωγών γραφής τεχνητής νοημοσύνης. Δημιουργεί γρήγορα περιεχόμενο μακράς μορφής βελτιστοποιημένο για SEO, καθιστώντας το ιδανικό για ιδιοκτήτες μεγάλων ιστότοπων που αναζητούν επεκτάσιμη παραγωγή περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Η τεχνολογία RankWell® και τα ολοκληρωμένα εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών, σχεδιασμού περιεχομένου και βελτιστοποίησης το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας και της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Ωστόσο, εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις:

  1. Ίασπις είναι ιδανικό για επαγγελματίες του μάρκετινγκ και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δημιουργούν καμπάνιες μάρκετινγκ με συνεπείς φωνές επωνυμίας. Η Jasper προσφέρει δημιουργία ιδεών με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη, ενσωμάτωση φωνής επωνυμίας και πολλά πρότυπα για γρήγορη δημιουργία περιεχομένου.
  2. Σερφάρετε στο SEO είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται ένα ολοκληρωμένο εργαλείο SEO με φιλική προς τον χρήστη διεπαφή. Διαπρέπει στη δόμηση και τη βελτιστοποίηση περιεχομένου με το Εργαλείο δημιουργίας περιλήψεων, την ανακάλυψη θεμάτων και τις μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο.
  3. scalnut: Το καλύτερο για μια βήμα προς βήμα προσέγγιση στη γρήγορη δημιουργία περιεχομένου. Η λειτουργία Cruise Mode του Scalenut δημιουργεί 1,500+ άρθρα λέξεων σε λίγα λεπτά, προσφέροντας εκτενή πρότυπα μάρκετινγκ και εργαλεία για ιδεασμό και έρευνα λέξεων-κλειδιών.

Επιλέξτε Περιεχόμενο σε κλίμακα για παραγωγή περιεχομένου μεγάλης κλίμακας και υψηλής ποιότητας. Για άλλες ανάγκες, το Jasper, το Surfer SEO και το Scalenut προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη με βάση τους συγκεκριμένους στόχους σας.

Ευχαριστώ που διαβάσατε την κριτική μου για το Περιεχόμενο σε κλίμακα! Ελπίζω να το βρήκατε χρήσιμο. Έκανα ό,τι μπορούσα για να αναλύσω τα χαρακτηριστικά του και πώς να το χρησιμοποιήσω για να σας δώσω μια ματιά στα παρασκήνια. Δοκιμάστε το περιεχόμενο σε κλίμακα τον εαυτό σου να δεις πώς σου αρέσει!

Επισκεφτείτε το περιεχόμενο σε κλίμακα →

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Λειτουργεί πραγματικά το περιεχόμενο σε κλίμακα;

Ναι, το περιεχόμενο σε κλίμακα λειτουργεί πραγματικά. Το έχω χρησιμοποιήσει για να γράφω αναρτήσεις ιστολογίου παρόμοιες με τον άνθρωπο μέσα σε λίγα λεπτά. Παράγει περιεχόμενο μακράς μορφής, με ανθρώπινο ήχο γραμμένο με τεχνητή νοημοσύνη και σας παρέχει μετρήσεις βελτιστοποίησης, ώστε το περιεχόμενό σας να έχει τις καλύτερες πιθανότητες κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Με το περιεχόμενο σε κλίμακα, η δημιουργία υψηλής ποιότητας, αυθεντικού περιεχομένου χωρίς πολλές τροποποιήσεις είναι εύκολη.

Γιατί το Περιεχόμενο σε Κλίμακα είναι τόσο ακριβό;

Το Content at Scale χρησιμοποιεί έναν χαρακτηριστικό συνδυασμό τριών LLM (πλατφόρμες γραφής AI) που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αποτυπώνουν τις γνώσεις και τον τόνο του κλάδου σας πιο αποτελεσματικά από ό,τι θα μπορούσε οποιοσδήποτε άνθρωπος. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείτε το πιο εξατομικευμένο περιεχόμενο, το οποίο ενισχύει την αφοσίωση των αναγνωστών, εξοικονομεί χρόνο επεξεργασίας και κατατάσσει το περιεχόμενό σας υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Με όλα αυτά τα κορυφαία χαρακτηριστικά και τα εξαιρετικά αποτελέσματα, το κόστος για το Περιεχόμενο σε κλίμακα καθορίζεται με βάση την αξία που αποκομίζουν οι χρήστες από αυτόν τον συνδυασμό ποιότητας και ταχύτητας.

Πόσο καλός είναι ο ανιχνευτής τεχνητής νοημοσύνης Content at Scale;

Ο ανιχνευτής τεχνητής νοημοσύνης Content at Scale ξεχωρίζει για την αξιοπιστία και την ακρίβειά του κατά τον εντοπισμό περιεχομένου τεχνητής νοημοσύνης. Τονίζει το περιεχόμενο με κόκκινο, κίτρινο ή πράσινο, διευκολύνοντας τον εντοπισμό περιοχών που χρειάζονται περισσότερη εξατομίκευση. Μόλις εντοπιστεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο "Επαναγράψτε & Εξανθρωπίστε" για να αποκτήσετε τεχνητή νοημοσύνη για να κάνετε το περιεχόμενο να ακούγεται πιο ανθρώπινο αμέσως!

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Content at Scale και του Surfer AI;

Το περιεχόμενο στο Scale και το Surfer AI είναι εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στη γραφή, αλλά το καθένα έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να κάνει πράγματα. Με το περιεχόμενο σε κλίμακα, ο κύριος στόχος είναι να δημιουργήσετε μεγάλες ποσότητες ποιοτικού περιεχομένου. Από την άλλη πλευρά, το Surfer AI έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στη δόμηση του περιεχομένου, ενώ διασφαλίζει ότι το περιεχόμενό σας είναι καλά στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Μπορεί το Turnitin να ανιχνεύσει περιεχόμενο σε κλίμακα;

Το Turnitin, το οποίο πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν για να ελέγχουν για αντιγραμμένη εργασία, μπορεί να χάσει περιεχόμενο που δημιουργείται με Περιεχόμενο σε κλίμακα. Το Content at Scale χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία που ονομάζεται επεξεργασία φυσικής γλώσσας για να δημιουργήσει περιεχόμενο που φαίνεται σαν να έχει γραφτεί από ένα άτομο, γεγονός που καθιστά δύσκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά μεταξύ αυτού που γράφεται από ανθρώπους και αυτού που παράγεται από την τεχνητή νοημοσύνη. Ωστόσο, προσθέστε το στυλ σας στο περιεχόμενο για τις μικρότερες πιθανότητες Turnitin να εντοπίσει Περιεχόμενο σε κλίμακα.

Πώς μπορώ να κάνω το δοκίμιό μου να μην ανιχνεύεται AI;

Για να αποφύγετε την επισήμανση του δοκιμίου σας από ανιχνευτές τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιήστε το Περιεχόμενο σε κλίμακα για να δημιουργήσετε το πιο ανθρώπινο περιεχόμενο. Από εκεί, πασπαλίστε με μερικές προσωπικές τροποποιήσεις.

Πώς να ξεγελάσετε τους ανιχνευτές περιεχομένου AI;

Χρησιμοποιήστε το περιεχόμενο σε κλίμακα για να δημιουργήσετε το περιεχόμενο που μοιάζει περισσότερο με τον άνθρωπο. Με τη γενετική τεχνολογία AI και μια διεπαφή χρήστη που είναι εύκολη στη χρήση από οποιονδήποτε, αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ποιοτικό περιεχόμενο εύκολα χωρίς να παραβιάζετε τους κανόνες. Στη συνέχεια, μπορείτε να το επεξεργαστείτε χειροκίνητα για ακόμη μεγαλύτερη εξατομίκευση.

Η Janine Heinrichs είναι Δημιουργός και Σχεδιαστής Περιεχομένου που βοηθά τα δημιουργικά να βελτιώσουν τη ροή εργασίας τους με τα καλύτερα εργαλεία σχεδίασης, πόρους και έμπνευση. Βρείτε την στο janinedesignsdaily.com.