Συνδεθείτε μαζί μας
Πίνακας ( [ID] => 1 [user_firstname] => Antoine [user_lastname] => Tardif [ψευδώνυμο] => Antoine Tardif [user_nicename] => διαχειριστής [display_name] => Antoine Tardif [email_user] => [προστασία μέσω email]
    [user_url] => [user_registered] => 2018-08-27 14:46:37 [user_description] => Ένας ιδρυτικός συνεργάτης της unite.AI & μέλος του Τεχνολογικό Συμβούλιο Forbes, Ο Αντουάν είναι α μελλοντιστής που είναι παθιασμένος με το μέλλον της AI και της ρομποτικής. Είναι επίσης ο Ιδρυτής του Securities.io, ένας ιστότοπος που εστιάζει στην επένδυση σε ανατρεπτική τεχνολογία. [user_avatar] => mm
)

Best Of

Τα 10 καλύτερα εργαλεία πρόσληψης τεχνητής νοημοσύνης (Ιούλιος 2024)

Ενημερώθηκε on

Το Unite.AI δεσμεύεται σε αυστηρά πρότυπα σύνταξης. Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους προς προϊόντα που εξετάζουμε. Παρακαλούμε δείτε μας θυγατρική εταιρεία.

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) αξιοποιείται από τις εταιρείες με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένας από τους τομείς που επηρεάζονται περισσότερο στις καθημερινές λειτουργίες είναι η στρατολόγηση. Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη δυνατότητα στην ηγεσία να προσλαμβάνει και να προσλαμβάνει πιθανούς υπαλλήλους μέσω πραγμάτων όπως οι συνομιλίες με δυνατότητα φωνής, η αντιστοίχιση προτύπων μηχανικής μάθησης και τα αναλυτικά στοιχεία ανθρώπων.

Ακολουθεί μια ματιά στα 10 καλύτερα εργαλεία πρόσληψης τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εταιρείες για να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο για δουλειά:

1. BrainTrust 

Παρουσιάζουμε την Braintrust AIR - την πρώτη εταιρεία πρόσληψης τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο

Η Braintrust έχει τοποθετηθεί ως μια δυναμική και περιεκτική λύση προσλήψεων που υποστηρίζεται από την τεχνητή νοημοσύνη, στοχεύοντας τόσο σε εταιρείες όσο και σε ταλέντα στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογίας. Προσφέρει μια βελτιωμένη διαδικασία για την εύρεση, πρόσληψη και διαχείριση παγκόσμιου εργατικού δυναμικού, βελτιώνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα και μειώνοντας το κόστος που σχετίζεται με τις παραδοσιακές μεθόδους πρόσληψης. Η πλατφόρμα είναι αξιοσημείωτη για τα χαρακτηριστικά της που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένης μιας γεννήτριας περιγραφής θέσεων εργασίας AI που δημιουργεί συναρπαστικές αναρτήσεις θέσεων εργασίας και μιας μηχανής αντιστοίχισης τεχνητής νοημοσύνης που σαρώνει πάνω από 800,000 μέλη ταλέντων για να βρει αμέσως τους πέντε κορυφαίους υποψηφίους. Επιπλέον, διευκολύνει τις ασύγχρονες συνεντεύξεις τεχνητής νοημοσύνης και τη βαθμολόγηση, παρέχοντας λεπτομερείς κάρτες βαθμολογίας για να βοηθήσουν τις εταιρείες να λαμβάνουν γρήγορες και τεκμηριωμένες αποφάσεις προσλήψεων.

Η Braintrust υποστηρίζει τις παγκόσμιες προσλήψεις με συμμόρφωση σε περισσότερες από 150 χώρες μέσω των υπηρεσιών EOR της, διαχειριζόμενοι τα πάντα, από ελέγχους ιστορικού έως ταξινόμηση εργαζομένων. Η πλατφόρμα απλοποιεί επίσης τη διαχείριση του εργατικού δυναμικού επιτρέποντας στις εταιρείες να οργανώνουν και να διαχειρίζονται το εξωτερικό εργατικό δυναμικό τους με διαφανείς αναφορές και τη δυνατότητα να πληρώνουν τους εργολάβους σε τοπικά νομίσματα. Αυτό συμπληρώνεται από εργαλεία αυτοματισμού για μισθοδοσία, τιμολόγια και παρακολούθηση εξόδων.

Το Braintrust ενσωματώνεται επίσης με περισσότερες από 25 διαφορετικές πλατφόρμες και εργαλεία διαχείρισης εργατικού δυναμικού, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία για όλους τους χρήστες. Αυτός ο συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας, ολοκληρωμένων υπηρεσιών και ενός μοναδικού μοντέλου διακυβέρνησης καθιστά το Braintrust ελκυστική επιλογή για εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης που θέλουν να προσλάβουν και να διαχειριστούν κορυφαία ταλέντα αποτελεσματικά και οικονομικά.

  • Αυτοματισμός AI: Αυτοματοποιεί τις αναρτήσεις θέσεων εργασίας και την αντιστοίχιση υποψηφίων με AI, επιταχύνοντας τη διαδικασία πρόσληψης.
  • Παγκόσμια συμμόρφωση: Διαχειρίζεται προσλήψεις σε 150+ χώρες με υπηρεσίες πλήρους συμμόρφωσης.
  • Χαμηλότερα τέλη: Προσφέρει μια δομή αμοιβών που είναι 80% χαμηλότερη από τα παραδοσιακά γραφεία στελέχωσης.
  • Token Empowerment: Επιτρέπει στα ταλέντα να συμμετέχουν στη διακυβέρνηση και να διατηρούν πλήρη κέρδη μέσω του διακριτικού BTRST.
  • Ολοκληρωμένη Διαχείριση: Παρέχει εργαλεία για απρόσκοπτη διαχείριση εργατικού δυναμικού και παγκόσμια επεξεργασία πληρωμών.

Επισκεφτείτε το BrainTrust →

2.  Πηγή προγραμματιστές με Toptal

Toptal Future of Work Summit: The Rise Of The Blended Workforce

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διασφαλίσετε ότι θα προσλάβετε τους κορυφαίους μηχανικούς τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης είναι να προμηθεύεστε προγραμματιστές με μια πλατφόρμα όπως η Toptal, η οποία συνδέει εταιρείες με το κορυφαίο 3% των ταλέντων σχεδιασμού, ανάπτυξης, διαχείρισης έργων και χρηματοδότησης σε όλο τον κόσμο. Για εταιρείες που θέλουν να προσλάβουν μηχανικούς τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης, θα θελήσετε να εστιάσετε στους προγραμματιστές της Toptal, οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες ολοκληρωμένης ανάπτυξης, μηχανικής μάθησης, τεχνητής νοημοσύνης και blockchain. 

Από την ίδρυσή της το 2010, η Toptal έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 6,000 πελάτες σε διάφορους κλάδους. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει φέρει η εταιρεία ως πελάτες περιλαμβάνουν τα AirBnB, Bridgestone, Walt Disney, HP Enterprise, JPMorgan Chase και Zendesk. 

Το Toptal βασίζεται σε μια εντατική διαδικασία ελέγχου για την εξεύρεση ταλέντων και η όλη διαδικασία συνήθως διαρκεί 0-3 εβδομάδες. Το παγκόσμιο δίκτυο ταλέντων της αποτελείται από εξ αποστάσεως ελεύθερους επαγγελματίες που περνούν από αυτή τη διαδικασία ελέγχου. Στη συνέχεια, η Toptal επιλέγει από αυτό το δίκτυο ταλέντων με βάση τις ανάγκες σας προτού το διαβιβάσει στην εταιρεία σας. Η εταιρεία σας μπορεί στη συνέχεια να πάρει συνέντευξη από το επιλεγμένο ταλέντο και να αποφασίσει εάν αξίζει να προχωρήσετε. 

Για να βεβαιωθείτε ότι η Toptal προμηθεύει το καλύτερο ταλέντο για τις ανάγκες της εταιρείας σας, θα σας ζητηθούν μια σειρά ερωτήσεων ανακάλυψης:

  • Τι σας ωθεί να προσλάβετε ταλέντα;
  • Για ποιο είδος σετ δεξιοτήτων πρέπει να προσλάβετε;
  • Ενδιαφέρεστε για προγραμματιστές, σχεδιαστές, ειδικούς οικονομικών ή για όλους;
  • Πόσο σύντομα πρέπει να προσλάβετε και πότε θα είστε έτοιμοι να ενσωματώσετε ταλέντο;
  • Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας;

Το καλύτερο από όλα, το Toptal σάς δίνει τη δυνατότητα να προσλαμβάνετε ομάδες με σύμβαση ωριαίας, μερικής ή πλήρους απασχόλησης.

Επισκεφτείτε το Toptal →

3. Turing 

Turing - Προσλάβετε τους Καλύτερους Μηχανικούς Απομακρυσμένου Λογισμικού

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για μια εταιρεία που στρατολογεί ταλέντα τεχνητής νοημοσύνης είναι η Turing, η οποία παρέχει το Intelligent Talent Cloud που υποστηρίζεται από AI για να βοηθήσει στην πηγή, τον κτηνίατρο, την αντιστοίχιση και τη διαχείριση των καλύτερων προγραμματιστών λογισμικού απομακρυσμένου λογισμικού σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιείται από ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου όπως η Pepsi, η Dell και η Coinbase, η πλατφόρμα αξιοποιεί την παγκόσμια προμήθεια, τον έξυπνο έλεγχο, την εκτενή αντιστοίχιση, τη συμμόρφωση με το ανθρώπινο δυναμικό/πληρωμές και τον αυτοματοποιημένο ποιοτικό έλεγχο στην εργασία.

Η Turing κάνει εξαιρετική δουλειά κάνοντας τη διαδικασία απομακρυσμένης πρόσληψης εύκολη τόσο για εταιρείες όσο και για προγραμματιστές. Οι εταιρείες μπορούν να προσλάβουν προ-ελεγμένο, υψηλά καταρτισμένο ταλέντο απομακρυσμένου λογισμικού που εκτείνεται σε περισσότερες από 100 δεξιότητες. Η διαδικασία διαρκεί μόνο 3-5 ημέρες.

Το Intelligent Talent Cloud βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για τον έλεγχο, την αντιστοίχιση και τη διαχείριση περισσότερων από 1.5 εκατομμυρίου προγραμματιστών σε όλο τον κόσμο, εξοικονομώντας στις εταιρείες έναν τόνο χρόνου και πόρων καθώς κατασκευάζουν μια ομάδα μηχανικών σε λίγες μέρες.

Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά που προσφέρει ο Turing:

  • Intelligent Talent Cloud με υποστήριξη AI

  • Περισσότεροι από 1.5 εκατομμύριο προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο

  • Βοηθά στη δημιουργία της ομάδας μηχανικών σε ημέρες

  • Ταλέντο με προελεγμένο, υψηλά προσόντα

  • 100+ δεξιότητες μεταξύ ταλέντων\

Επισκεφθείτε το Turing →

4. Εργασία

Ο προγραμματιστής: The Perfect Fit | Upwork

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην απομακρυσμένη εργασία, το Upwork είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Η πλατφόρμα ανεξάρτητων επαγγελματιών έχει αναπτυχθεί σημαντικά με τα χρόνια και πλέον περιλαμβάνει ταλέντα σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών και βιομηχανιών, όπως τεχνολογία, νομική, ανάπτυξη λογισμικού, συγγραφή, ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, σχεδιασμός και πολλά άλλα.

Το Upwork βοηθά στη σύνδεση επιχειρήσεων με κορυφαία ταλέντα σε όλο τον κόσμο. Για την εταιρεία, είναι τόσο εύκολο όσο η εγγραφή, η δημιουργία μιας πρότασης εργασίας και η εξέταση πιθανών υποψηφίων προτού τους προσλάβουν. Για τον ελεύθερο επαγγελματία, αναζητούν πιθανές θέσεις εργασίας και δημιουργούν τα προφίλ τους για να ταιριάζουν με τις δεξιότητές τους.

Η πλατφόρμα έχει γίνει ηγέτης στον κλάδο για καλό λόγο. Προσφέρει διάφορα μέτρα ασφαλείας, όπως παρακολούθηση χρόνου και επαληθευμένες μεθόδους πληρωμής. Διαθέτει επίσης τη δική του πλατφόρμα επικοινωνίας που βοηθάει στην εύκολη σύνδεση επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Ακολουθούν μερικές από τις κορυφαίες δυνατότητες που προσφέρει η Upwork:

  • Μεγάλη γκάμα κατηγοριών και βιομηχανιών

  • Προστασία για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

  • Πλατφόρμα επικοινωνίας

  • Ενσωματωμένο σύστημα πληρωμών

Επισκεφτείτε το Upwork →

5. Πρόσληψη

Το Recruitee είναι λογισμικό συνεργατικής πρόσληψης που αυτοματοποιεί την πρόσληψή σας και αξιολογεί αποτελεσματικά τους υποψηφίους.

Η επωνυμία εργοδότη απλοποιείται, eExplore το εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας ιστοτόπων καριέρας και δημιουργήστε εύκολα έναν ιστότοπο καριέρας και παρακολουθήστε τα δεδομένα προσλήψεων μόνοι σας, χωρίς τη βοήθεια προγραμματιστή ή εμπόρου.

Εκεί που λάμπει το Recruitee είναι ότι εξοικονομεί πολύ χρόνο στη διαχείριση μιας διοχέτευσης προσλήψεων. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναθέσουν και να προσαρμόσουν τους ρόλους πρόσληψης για διάφορα μέλη της ομάδας. Χρησιμοποιήστε σημειώσεις ομάδας, ετικέτες και αναφορές για να προσλάβετε συνεργατικά.

Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το προσφερόμενο API και τα Webhooks για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες συνδέσεις μεταξύ του Recruitee και της υπάρχουσας στοίβας τεχνολογίας σας.

Επισκεφτείτε το Recruitee →

6. Μανατάλ

Η πλατφόρμα Manatal απλοποιεί την όλη διαδικασία πρόσληψης προτείνοντας τους καλύτερους υποψηφίους για μια δεδομένη θέση εργασίας, ενώ αυτοματοποιεί περιττές εργασίες.

Το Λογισμικό Προσλήψεων Τεχνητής Νοημοσύνης έχει σχεδιαστεί για να προμηθεύει και να προσλαμβάνει υποψηφίους πιο γρήγορα. Προσαρμοσμένο για ομάδες ανθρώπινου δυναμικού, γραφεία στρατολόγησης και κυνηγούς κεφαλών, είναι απλό στη χρήση αλλά και ισχυρό.

Η απλότητα σημαίνει ότι δεν υπάρχει απότομη καμπύλη εκμάθησης, είναι εύκολο να προσαρμόσετε μια γραμμή πρόσληψης βάσει της διαδικασίας σας με μια κομψή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε επίσης να δείτε εύκολα την πρόοδό σας στις προσλήψεις σε μία προβολή ενός πίνακα.

Κλιμακώστε τις προσπάθειές σας για στρατολόγηση γρήγορα, μερικά από τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Μοιραστείτε τις θέσεις εργασίας σας σε 2,500+ δωρεάν και premium κανάλια, συμπεριλαμβανομένων τοπικών, παγκόσμιων και εξειδικευμένων πλατφορμών εργασίας όπως Indeed, LinkedIn, Monster, CareerJet, JobStreet και πολλά άλλα.
  • Διαχειριστείτε όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες εργασίας με χορηγία από μια ενιαία πλατφόρμα.
  • Συστάσεις που ταιριάζουν: Βαθμολογήστε τα προφίλ των υποψηφίων με βάση τις απαιτήσεις εργασίας για να διευκολύνετε τη διαδικασία εξέτασης.
  • Εμπλουτισμός προφίλ υποψηφίων: Εμπλουτίστε τα προφίλ των υποψηφίων με το LinkedIn και άλλα δεδομένα μέσων κοινωνικής δικτύωσης για καλύτερη αντιστοίχιση προτάσεων.
  • Συλλέξτε πληροφορίες πέρα ​​από το βιογραφικό. Το Manatal AI Engine περιηγείται στον ιστό αναζητώντας δεδομένα σε 20+ μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημόσιες πλατφόρμες για να εμπλουτίσει αυτόματα τα προφίλ των υποψηφίων.

Επισκεφθείτε το Manatal →

7. Ικανός

Το Skillate είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία στην αγορά για πρόσληψη τεχνητής νοημοσύνης. Είναι μια προηγμένη μηχανή λήψης αποφάσεων που μπορεί να βελτιώσει δραματικά τη διαδικασία πρόσληψης, προσφέροντας έξυπνες υπηρεσίες προσλήψεων με τεχνητή νοημοσύνη, αναλύσεις ατόμων και βελτιωμένες εμπειρίες υποψηφίων. Με την ικανότητα του εργαλείου να επισημαίνει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με πιθανές προσλήψεις, οι εταιρείες μπορούν να επικεντρωθούν στη λήψη αμερόληπτων αποφάσεων.

Βασικά χαρακτηριστικά του Skillate:

  • Εκμάθηση βαθιάς εξαγωγής πληροφοριών από βιογραφικά
  • Βοηθός τεχνητής νοημοσύνης για τη σύνταξη περιγραφών θέσεων εργασίας
  • Προγραμματιστής αυτόματης συνέντευξης
  • Πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία που υποστηρίζονται από δεδομένα

Επισκεφτείτε το Skillate →

8. Στροβιλίζω

Το TurboHire είναι μια έξυπνη πλατφόρμα στρατολόγησης που βασίζεται σε δεδομένα. Είναι δομημένο και παρέχει πολλές ευκαιρίες για πολύτιμες συνεργασίες. Συνδυάζοντας τόσο ανθρώπινη όσο και νοημοσύνη μηχανής, το TurboHire μπορεί να παρέχει βαθιές γνώσεις για πιθανούς υποψηφίους. Η πλατφόρμα είναι επίσης εξαιρετικά ασφαλής όταν πρόκειται για δεδομένα πελατών και κρυπτογραφεί τις επικοινωνίες μεταξύ των πελατών και του cloud.

  • Βασικά χαρακτηριστικά του TurboHire:
  • Συνέχιση ανάλυσης
  • Κατάταξη υποψηφίων
  • Αξιολογήσεις Chatbot
  • Αυτοματοποιημένες προτάσεις εργασίας
  • Σωλήνας ταλέντων για ανοιχτές θέσεις
  • Εξατομικευμένες συνεντεύξεις

Επισκεφτείτε το TurboHire →

9. Ταλέντο

Το Talenture είναι μια πλατφόρμα πρόσληψης τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί γνώσεις μηχανών AI και ML. Διαθέτει έναν εικονικό εμπειρογνώμονα προσλήψεων που βοηθά τις εταιρείες να παρακολουθούν συνεχώς την επεξεργασία των θέσεων εργασίας και κατατάσσει τους υποψηφίους με βάση διάφορες παραμέτρους όπως η απασχολησιμότητα και η διαθεσιμότητα. Το Talenture διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά και παρέχει υπηρεσίες προμήθειας υποψηφίων από κοινωνικούς ιστότοπους, πίνακες θέσεων εργασίας, ιστότοπους καριέρας και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά του Talenture:

  • Διαχείριση συνεντεύξεων και ροής εργασιών
  • Ανάρτηση πίνακα εργασίας
  • Προγραμματισμός συνέντευξης
  • Παρακολούθηση υποψηφίων
  • Συνέχιση αναζήτησης

Επισκεφθείτε το Talenture →

10. Φέρων

Μια πλατφόρμα αυτοματοποίησης στρατολόγησης τεχνητής νοημοσύνης, η Fetcher συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη με την ανθρώπινη παρακολούθηση για να επιτύχει μια διαδικασία πρόσληψης χωρίς αποκλεισμούς. Μια εσωτερική ομάδα παρακολουθεί τα δεδομένα για να συλλέγει συνεχώς ένα ποικίλο σύνολο προσόντων υποψηφίων. Το εργαλείο παρέχει επίσης βαθιές πληροφορίες και αναφορές, έτσι ώστε οι ομάδες προσλήψεων να μπορούν να λαμβάνουν τις πιο δίκαιες αποφάσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά του Fetcher:

  • Εργαλεία προμήθειας με τεχνητή νοημοσύνη
  • Διαφορετικοί αγωγοί ταλέντων
  • Αυτοματοποιημένος προγραμματισμός
  • Προσαρμοσμένα πρότυπα εργασιών
  • Παρακολούθηση στόχου

Επισκεφτείτε το Fetcher →

Χαρακτηριστικά

Συμπερασματικά, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) φέρνει επανάσταση στη διαδικασία πρόσληψης αυτοματοποιώντας διάφορα στάδια προσλήψεων, από αναρτήσεις θέσεων εργασίας μέχρι αντιστοίχιση υποψηφίων και συνεντεύξεις. Η εισαγωγή εργαλείων με τεχνητή νοημοσύνη έχει βελτιώσει σημαντικά την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα της πρόσληψης, βοηθώντας τις εταιρείες να βρίσκουν τους καλύτερους υποψηφίους γρήγορα και με λιγότερους πόρους.

Αυτά τα εργαλεία προσφέρουν μια σειρά λειτουργιών, όπως αυτοματοποιημένες περιγραφές θέσεων εργασίας, κατάταξη υποψηφίων, προγραμματισμός συνεντεύξεων και ολοκληρωμένες αναλύσεις, κάνοντας τη διαδικασία πρόσληψης πιο βελτιωμένη και βασισμένη στα δεδομένα. Αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη στις προσλήψεις, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενισχύσουν την ικανότητά τους να εντοπίζουν και να προσελκύουν κορυφαία ταλέντα, συμβάλλοντας τελικά στη συνολική επιτυχία και ανάπτυξή τους σε μια ανταγωνιστική αγορά.

Ο Alex McFarland είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας AI που εξερευνά τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη. Έχει συνεργαστεί με πολλές startups και εκδόσεις AI παγκοσμίως.

Ιδρυτικός συνεργάτης της unite.AI & μέλος της Τεχνολογικό Συμβούλιο Forbes, Ο Αντουάν είναι α μελλοντιστής που είναι παθιασμένος με το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής.

Είναι επίσης ο Ιδρυτής του Securities.io, ένας ιστότοπος που εστιάζει στην επένδυση σε ανατρεπτική τεχνολογία.