Συνδεθείτε μαζί μας

Best Of

5 καλύτερες λύσεις διαχείρισης εγγράφων AI (Ιούλιος 2024)

Ενημερώθηκε on

Το Unite.AI δεσμεύεται σε αυστηρά πρότυπα σύνταξης. Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους προς προϊόντα που εξετάζουμε. Παρακαλούμε δείτε μας θυγατρική εταιρεία.

Στην ψηφιακή εποχή με γρήγορους ρυθμούς, οι επιχειρήσεις αναζητούν συνεχώς καινοτόμες λύσεις για τον εξορθολογισμό των διαδικασιών διαχείρισης εγγράφων τους. Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη (AI) συνεχίζει να μεταμορφώνει διάφορες πτυχές της σύγχρονης εργασίας, τα συστήματα διαχείρισης εγγράφων που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη έχουν αναδειχθεί σε αλλαγές παιχνιδιών, προσφέροντας απαράμιλλη αποτελεσματικότητα, ακρίβεια και ασφάλεια. Αυτά τα εργαλεία αξιοποιούν τη δύναμη του μηχανική μάθηση, επεξεργασία φυσικής γλώσσας, και έξυπνη αυτοματοποίηση για την απλοποίηση της δημιουργίας, αποθήκευσης και ανάκτησης κρίσιμων επιχειρηματικών εγγράφων.

Από την έξυπνη ταξινόμηση και εξαγωγή εγγράφων έως την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με υπάρχουσες ροές εργασίας, αυτά τα κορυφαία εργαλεία διαχείρισης εγγράφων τεχνητής νοημοσύνης προσφέρουν μια ευρεία γκάμα λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν διαφορετικές επιχειρηματικές ανάγκες. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τις καλύτερες λύσεις διαχείρισης εγγράφων AI που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί χειρίζονται τα ψηφιακά τους στοιχεία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση όταν επιλέγετε την ιδανική πλατφόρμα για τις απαιτήσεις διαχείρισης εγγράφων του οργανισμού σας.

1. FabSoft DeskConnect

Πώς να ανεβάσετε εύκολα αρχεία στο SharePoint | Διαχείριση αρχείων SharePoint

Το FabSoft DeskConnect είναι μια ισχυρή λύση λογισμικού λήψης εγγράφων και οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) που απλοποιεί τη διαδικασία λήψης, επεξεργασίας και διανομής εγγράφων από διάφορες πηγές. Το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τις υπάρχουσες ροές εργασίας, υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα τύπων και πηγών εγγράφων, όπως προγράμματα οδήγησης εκτύπωσης, φακέλους, προγράμματα περιήγησης ιστού και συστήματα email.

Αξιοποιώντας τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής εκμάθησης, το DeskConnect αυτοματοποιεί τη διαδικασία λήψης δεδομένων αναγνωρίζοντας και εξάγοντας σχετικές πληροφορίες από έγγραφα. Αυτή η δυνατότητα μειώνει σημαντικά την ανάγκη για μη αυτόματη εισαγωγή δεδομένων, εξοικονομώντας χρόνο και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο σφαλμάτων. Οι προηγμένες δυνατότητες OCR του λογισμικού εξασφαλίζουν υψηλή ακρίβεια κατά την επεξεργασία ραστεροποιημένων εγγράφων, καθιστώντας το μια αξιόπιστη επιλογή για επιχειρήσεις που ασχολούνται με μια ποικιλία μορφών εγγράφων.

Η FabSoft προσφέρει επίσης ένα Document Companion με προηγμένη ενσωμάτωση συνομιλίας AI που υποστηρίζεται από το ChatGPT. Αυτή η αναβάθμιση αιχμής επαναπροσδιορίζει τη διαχείριση εγγράφων απλοποιώντας την εισαγωγή και τη συγχώνευση εγγράφων, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στη συνομιλία με τεχνητή νοημοσύνη για αποτελεσματική ανάλυση εγγράφων και διασφαλίζοντας ακρίβεια με την προηγμένη τεχνολογία OCR.

Βασικά χαρακτηριστικά του FabSoft DeskConnect:

  • Ευέλικτη υποστήριξη εγγράφων: Περιλαμβάνει προγράμματα οδήγησης εκτύπωσης, φακέλους, προγράμματα περιήγησης ιστού, συστήματα email και πολλά άλλα.
  • Έξυπνη εξαγωγή δεδομένων: Χρησιμοποιεί AI και μηχανική εκμάθηση για αυτόματη αναγνώριση και εξαγωγή δεδομένων από έγγραφα.
  • Ανώτερη απόδοση OCR: Παρέχει κορυφαία στον κλάδο ακρίβεια για ραστεροποιημένα έγγραφα.
  • Βελτιωμένη διανομή εγγράφων: Αυτοματοποιεί τη λήψη και τη διανομή εγγράφων σε λύσεις cloud ή εσωτερικής εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft OneDrive, SharePoint και Power Apps.
  • Προσαρμόσιμο API: Προσφέρει ένα φιλικό προς το χρήστη API που επιτρέπει στις προσθήκες να ελέγχουν την παράδοση εγγράφων και να αυτοματοποιούν ενέργειες και μεθόδους υποβολής.
  • Ισχυρά μέτρα ασφαλείας: Εφαρμόζει χαρακτηριστικά ασφαλείας κορυφαίας βαθμίδας για την προστασία του απορρήτου των εγγράφων και τον περιορισμό της πρόσβασης σε εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Το φιλικό προς τον χρήστη API του FabSoft DeskConnect δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργούν προσαρμοσμένες ροές εργασίας και ενσωματώσεις, βελτιστοποιώντας περαιτέρω τις διαδικασίες επεξεργασίας εγγράφων και εξαγωγής δεδομένων. Τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας του λογισμικού διασφαλίζουν ότι τα ευαίσθητα έγγραφα παραμένουν εμπιστευτικά και προσβάσιμα μόνο σε εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

Επισκεφτείτε το FabSoft →

2. DocuPhase

Πηγή: DocuPhase

Το DocuPhase είναι μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού διαχείρισης εγγράφων που έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών αποθήκευσης, σάρωσης, ανάκτησης και αρχειοθέτησης εγγράφων για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους. Αυτή η πλατφόρμα ξεπερνά τις δυνατότητες ενός απλού ντουλαπιού ψηφιακής αρχειοθέτησης, προσφέροντας λειτουργίες που διαχειρίζονται, παρακολουθούν και ολοκληρώνουν τη συνεχιζόμενη εργασία, ενισχύοντας σημαντικά την παραγωγικότητα.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του DocuPhase είναι οι δυνατότητες λήψης δεδομένων και ανάκτησης εγγράφων με τεχνητή νοημοσύνη. Αυτά τα έξυπνα εργαλεία απλοποιούν τη διαδικασία εξαγωγής κρίσιμων πληροφοριών από διάφορα έγγραφα και ανάκτησης δεδομένων από παλιά αρχεία. Η λειτουργικότητα που βασίζεται στο AI μπορεί να σαρώσει γρήγορα έγγραφα πολλαπλών σελίδων, εντοπίζοντας και εξάγοντας σχετικές πληροφορίες, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για χρονοβόρες μη αυτόματες αναζητήσεις. Επιπλέον, οι δυνατότητες AI και μηχανικής εκμάθησης της πλατφόρμας επιτρέπουν την αυτόματη δρομολόγηση και ευρετηρίαση αρχείων, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και προσπάθεια στους χρήστες.

Βασικά χαρακτηριστικά του DocuPhase:

  • Λήψη δεδομένων με τροφοδοσία AI: Έξυπνη εξαγωγή βασικών πληροφοριών από διάφορα έγγραφα.
  • Αποτελεσματική ανάκτηση εγγράφων: Γρήγορη και ακριβής ανάκτηση δεδομένων από παλιά αρχεία χρησιμοποιώντας προηγμένες δυνατότητες AI.
  • Αυτόματη δρομολόγηση και ευρετηρίαση αρχείων: Αυτοματοποίηση τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης για βελτιωμένη οργάνωση εγγράφων.
  • Απροσκοπτη ενσωματωση: Συμβατότητα με κοινές πλατφόρμες, όπως συστήματα προγραμματισμού πόρων επιχειρήσεων (ERP), για βελτιωμένη ευελιξία και μειωμένη εναλλαγή προγραμμάτων.
  • Ασφαλής λύση που βασίζεται σε σύννεφο: Διαισθητική διεπαφή για την αποθήκευση ψηφιακών εγγράφων και την εξάλειψη της περιττής γραφειοκρατίας.
  • Λειτουργίες σύνθετης αναζήτησης: Λέξεις-κλειδιά και εργαλεία αναζήτησης με δυνατότητα διαμόρφωσης για γρήγορη ανάκτηση εγγράφων.
  • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή: Εύκολο στην εκμάθηση λογισμικό με καθοδηγούμενη εκπαίδευση για ομαλή ενσωμάτωση και ενσωμάτωση ροής εργασιών.

Η φιλική προς την ενσωμάτωση φύση του DocuPhase του επιτρέπει να συνδέεται απρόσκοπτα με άλλες κοινές πλατφόρμες, όπως συστήματα ERP, καθιστώντας το ένα ευέλικτο εργαλείο για τον χειρισμό καθημερινών λειτουργιών. Αυτή η ενοποίηση μειώνει τον χρόνο που αφιερώνουν οι χρήστες στην εναλλαγή μεταξύ προγραμμάτων, βελτιστοποιώντας τη ροή εργασίας τους. Η λύση του λογισμικού που βασίζεται σε σύννεφο παρέχει μια ασφαλή και διαισθητική διεπαφή για την αποθήκευση ψηφιακών εγγράφων, εξαλείφοντας αποτελεσματικά την περιττή γραφειοκρατία.

Επισκεφτείτε το DocuPhase →

3. Fluix

Επισκόπηση ροών εργασίας Fluix

Το Fluix είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης εγγράφων και ροής εργασίας που προορίζεται για κινητά, ειδικά προσαρμοσμένη για τη διαχείριση υπηρεσιών πεδίου. Αυτό το καινοτόμο λογισμικό δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αποθηκεύουν με ασφάλεια και να έχουν πρόσβαση σε κρίσιμα έγγραφα και φόρμες σε ένα κεντρικό αποθετήριο. Παρέχοντας στους τεχνικούς και τους διαχειριστές επιτόπου εξυπηρέτησης εύκολη πρόσβαση σε βασικά αρχεία, ακόμη και σε τοποθεσίες με περιορισμένη ή καθόλου σύνδεση στο Διαδίκτυο, το Fluix βελτιστοποιεί την απομακρυσμένη εργασία και βελτιώνει τη συνολική παραγωγικότητα.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Fluix είναι οι προσαρμοσμένες ροές εργασίας του, οι οποίες ενισχύουν την αποτελεσματική επικοινωνία και την υπευθυνότητα μεταξύ των μελών της ομάδας. Η πλατφόρμα επιτρέπει ενημερώσεις και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για νέες εργασίες, αλλαγές ή σημαντικά μηνύματα, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι παραμένουν ενημερωμένοι και ευθυγραμμισμένοι. Οι δυνατότητες αυτόματης δρομολόγησης και δημιουργίας ευρετηρίου αρχείων του Fluix μειώνουν σημαντικά τη μη αυτόματη προσπάθεια, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να βελτιστοποιούν τις ροές εργασίας τους και να ενισχύουν την αποτελεσματικότητα.

Βασικά χαρακτηριστικά του Fluix:

  • Mobile-First Design: Βελτιστοποιημένο για διαχείριση επιτόπιας υπηρεσίας, επιτρέποντας την ασφαλή αποθήκευση εγγράφων και πρόσβαση εν κινήσει.
  • Κεντρικό αποθετήριο εγγράφων: Παρέχει μια ενιαία, εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία για κρίσιμα έγγραφα που σχετίζονται με το πεδίο.
  • Προσαρμοσμένες ροές εργασίας: Διευκολύνει την επικοινωνία και την υπευθυνότητα μεταξύ των μελών της ομάδας μέσω ενημερώσεων και ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο.
  • Απροσκοπτη ενσωματωση: Συμβατό με κοινές πλατφόρμες όπως συστήματα ERP, βελτιστοποιώντας τις καθημερινές λειτουργίες και ελαχιστοποιώντας την εναλλαγή προγραμμάτων.
  • Τεχνολογία OCR: Υποστηρίζει οπτική αναγνώριση χαρακτήρων για ακριβή μετατροπή εικόνων κειμένου σε κείμενο κωδικοποιημένο από μηχανή.
  • Χαρακτηριστικό συνομιλίας AI: Με την υποστήριξη του ChatGPT, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με έγγραφα, εξαλείφοντας τις μη αυτόματες αναζητήσεις.
  • Ρύθμιση φιλική προς το χρήστη: Απλή διαμόρφωση της δυνατότητας OpenAI Chat στο Document Companion.

Η φιλική προς την ενσωμάτωση αρχιτεκτονική του Fluix του επιτρέπει να συνδέεται απρόσκοπτα με άλλες διαδεδομένες πλατφόρμες, όπως συστήματα ERP. Αυτή η ενοποίηση δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να χειρίζονται τις καθημερινές λειτουργίες πιο αποτελεσματικά και μειώνει τον χρόνο που αφιερώνεται στην εναλλαγή μεταξύ προγραμμάτων. Επιπλέον, το Fluix υποστηρίζει την τεχνολογία OCR, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα που μεταδίδονται στη λειτουργία συνομιλίας AI είναι ακριβή και περιεκτικά για λεπτομερή ανάλυση.

Επισκεφθείτε το Fluix →

4. Μ-αρχεία

Απολαύστε την καλύτερη διαχείριση εγγράφων μέσω μεταδεδομένων

Το M-Files είναι μια έξυπνη πλατφόρμα διαχείρισης πληροφοριών που προσφέρει μια πιο έξυπνη προσέγγιση στη διαχείριση περιεχομένου σε όλο τον κύκλο ζωής του. Συνδέοντας απρόσκοπτα περιεχόμενο και αξιοποιώντας τον έξυπνο αυτοματισμό, το M-Files δίνει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους στη γνώση να είναι πιο παραγωγικοί παρέχοντας τις σωστές πληροφορίες στα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή.

Η πλατφόρμα παρέχει μια ολοκληρωμένη προβολή του περιεχομένου σε ολόκληρο τον οργανισμό χωρίς να απαιτεί μια πολύπλοκη και δαπανηρή μετεγκατάσταση σε ένα μόνο αποθετήριο. Η λύση διαχείρισης ψηφιακών εγγράφων της M-Files διαθέτει ισχυρές δυνατότητες αναζήτησης και ανάκτησης, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εντοπίζουν γρήγορα και εύκολα έγγραφα χωρίς να χάνουν χρόνο αναζητώντας αρχεία που δεν έχουν τοποθετηθεί ή να δυσκολεύονται να θυμηθούν πού ήταν αποθηκευμένο κάτι. Η πλατφόρμα απλοποιεί επίσης τη δημιουργία εγγράφων προσφέροντας πρότυπα, εύκολες λειτουργίες ονομασίας και αποθήκευσης και τη δυνατότητα αποκάλυψης κρυφών εγγράφων και σκοτεινών δεδομένων μέσω τεχνολογίας με δυνατότητα AI.

Βασικά χαρακτηριστικά του M-Files:

  • Έξυπνη διαχείριση πληροφοριών: Συνδυάζει συνδεδεμένο περιεχόμενο και έξυπνο αυτοματισμό για να αυξήσει την παραγωγικότητα και να παρέχει μια προβολή 360 μοιρών του περιεχομένου.
  • Γρήγορη αναζήτηση και ανάκτηση: Επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν έγγραφα γρήγορα και εύκολα, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.
  • Απλοποιημένη δημιουργία εγγράφου: Προσφέρει πρότυπα, εύκολη ονομασία και αποθήκευση εγγράφων και ανακάλυψη κρυφών εγγράφων και σκοτεινών δεδομένων.
  • Αυτοματοποιημένη συμμόρφωση και ασφάλεια: Διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τις πολιτικές και τους κανονισμούς της εταιρείας και παρέχει ασφάλεια δεδομένων μέσω δικαιωμάτων πρόσβασης και κρυπτογράφησης.
  • Απρόσκοπτη Συνεργασία: Επιτρέπει τη συγγραφή, τον σχολιασμό και τον σχολιασμό εγγράφων ταυτόχρονα.
  • Ενσωμάτωση με δημοφιλή εργαλεία: Προσφέρει ενοποίηση με Microsoft Teams, Salesforce, SharePoint, Outlook και άλλες ευρέως χρησιμοποιούμενες εφαρμογές.
  • Διαδικασίες που τροφοδοτούνται από AI: Χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη, όπως το M-Files Aino, για την οργάνωση πληροφοριών, την κατανόηση του πλαισίου εγγράφων και την αλληλεπίδραση με τη γνώση χρησιμοποιώντας φυσική γλώσσα.

Οι δυνατότητες αυτοματοποίησης του M-Files απλοποιούν τη συμμόρφωση με τις πολιτικές και τους κανονισμούς της εταιρείας, διασφαλίζουν την ασφάλεια των δεδομένων μέσω αυστηρών δικαιωμάτων πρόσβασης και κρυπτογράφησης εταιρικού επιπέδου και επιτρέπουν την απλή συνεργασία μέσω συγγραφής, σχολιασμού και σχολιασμού εγγράφων ταυτόχρονα. Χτισμένο σε μια πλατφόρμα με υψηλή δυνατότητα διαμόρφωσης, τα M-Files μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν για να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες μέσω API, προτύπων λύσεων και πρόσθετων τρίτων.

Επισκεφτείτε το M-Files →

5. SharePoint AI

Πηγή: Microsoft

Το Microsoft SharePoint είναι μια ισχυρή πλατφόρμα συνεργασίας και διαχείρισης εγγράφων που, όταν ενσωματώνεται με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, μεταμορφώνει τις ροές εργασίας, ενισχύει τη συνεργασία και ενισχύει την παραγωγικότητα για τους οργανισμούς. Ενσωματώνοντας δυνατότητες AI στο SharePoint, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες, να βελτιώσουν τη διαχείριση εγγράφων, να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα αναζήτησης και να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες από τα δεδομένα.

Το SharePoint AI δίνει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους να εργάζονται πιο έξυπνα και πιο γρήγορα, ενώ μειώνει τις μη αυτόματες προσπάθειες και βελτιώνει την παραγωγικότητα. Η πλατφόρμα προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα, όπως έξυπνη διαχείριση εγγράφων, αυτοματοποίηση ροής εργασιών, ενσωμάτωση chatbot και προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία, επιτρέποντας στους οργανισμούς να βελτιστοποιούν τις λειτουργίες, να βελτιώνουν τη συνεργασία και να παραμένουν ανταγωνιστικοί στο σημερινό τοπίο. Το SharePoint Premium, η προηγμένη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου και εμπειριών, φέρνει τεχνητή νοημοσύνη, αυτοματισμό και πρόσθετη ασφάλεια στις εμπειρίες περιεχομένου, την επεξεργασία και τη διακυβέρνηση, βοηθώντας τους οργανισμούς να διαχειρίζονται και να προστατεύουν κρίσιμο περιεχόμενο καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του.

Βασικά χαρακτηριστικά του SharePoint AI:

  • Έξυπνη διαχείριση εγγράφων: Επεξεργασία εγγράφων με τεχνητή νοημοσύνη, αυτόματη ταξινόμηση, εξαγωγή και επισήμανση πληροφοριών από έγγραφα, που οδηγεί σε βελτιωμένη απόδοση και βελτιστοποιημένες ροές εργασίας.
  • Αυτοματοποίηση ροής εργασιών: Η αυτοματοποίηση ροής εργασιών ενισχυμένη με AI αναλύει ιστορικά δεδομένα, μαθαίνει από προηγούμενες αποφάσεις και κάνει έξυπνες επιλογές για την αυτοματοποίηση εργασιών και τη δρομολόγηση εγγράφων.
  • Ενσωμάτωση Chatbot: Τα chatbot με τεχνητή νοημοσύνη και ενσωματωμένα στο SharePoint δίνουν τη δυνατότητα στους υπαλλήλους να αλληλεπιδρούν με το σύστημα μέσω φυσικής γλώσσας, παρέχοντας άμεσες απαντήσεις και υποστήριξη.
  • Προγνωστικό Analytics: Αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την ανάλυση δεδομένων και την παροχή πολύτιμων πληροφοριών, επιτρέποντας στους οργανισμούς να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων και να παραμένουν μπροστά από την καμπύλη.
  • Προηγμένη διαχείριση περιεχομένου: Τεχνητή νοημοσύνη, αυτοματοποίηση και πρόσθετη ασφάλεια στις εμπειρίες περιεχομένου, την επεξεργασία και τη διακυβέρνηση, βοηθώντας τους οργανισμούς να διαχειρίζονται και να προστατεύουν κρίσιμο περιεχόμενο καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του.
  • Λύσεις εγγράφων υψηλής αξίας: Προσφέρει λύσεις για εργασία με έγγραφα υψηλής αξίας, όπως συμβάσεις, δηλώσεις εργασίας, παραγγελίες και τιμολόγια.

Οι έξυπνες δυνατότητες διαχείρισης εγγράφων του SharePoint AI επιτρέπουν την αυτόματη ταξινόμηση, εξαγωγή και επισήμανση πληροφοριών από έγγραφα, οδηγώντας σε βελτιωμένη απόδοση και βελτιστοποιημένες ροές εργασίας. Οι δυνατότητες πρόβλεψης ανάλυσης της πλατφόρμας αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για την ανάλυση δεδομένων και την παροχή πολύτιμων πληροφοριών, επιτρέποντας στους οργανισμούς να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων και να παραμένουν μπροστά από την καμπύλη.

Επισκεφτείτε το SharePoint AI →

Βελτιώστε τη ροή εργασίας σας με λύσεις διαχείρισης εγγράφων AI

Στο σημερινό γρήγορο επιχειρηματικό περιβάλλον, οι λύσεις διαχείρισης εγγράφων με τεχνητή νοημοσύνη έχουν γίνει απαραίτητα εργαλεία για οργανισμούς που θέλουν να εξορθολογίσουν τις ροές εργασίας τους, να βελτιώσουν τη συνεργασία και να ενισχύσουν την παραγωγικότητα. Οι λύσεις διαχείρισης εγγράφων AI που συζητούνται σε αυτό το άρθρο προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν διαφορετικές επιχειρηματικές ανάγκες.

Από την έξυπνη ταξινόμηση και εξαγωγή εγγράφων έως την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με υπάρχουσες ροές εργασίας, αυτά τα εργαλεία αξιοποιούν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να απλοποιήσουν τη δημιουργία, την αποθήκευση και την ανάκτηση κρίσιμων επιχειρηματικών εγγράφων. Αυτοματοποιώντας τις μη αυτόματες διαδικασίες, βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα αναζήτησης και παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες, αυτές οι λύσεις επιτρέπουν στους οργανισμούς να βελτιστοποιούν τις λειτουργίες τους, να μειώνουν το κόστος και να οδηγούν σε καλύτερη λήψη αποφάσεων.

Ο Alex McFarland είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας AI που εξερευνά τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη. Έχει συνεργαστεί με πολλές startups και εκδόσεις AI παγκοσμίως.