Συνδεθείτε μαζί μας

Σειρά Futurist

10 καλύτερα ενημερωτικά δελτία μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης (Ιούλιος 2024)

mm
Ενημερώθηκε on

Υπάρχουν πολλά ενημερωτικά δελτία μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης, παρακάτω παρουσιάζουμε τα καλύτερα. Αυτά σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα του κλάδου, σημαντικές εξελίξεις κ.λπ.

Φυσικά παρακολουθούμε μόνοι μας όλα αυτά τα ενημερωτικά δελτία για να φροντίζουμε να παραμένουμε πάντα στην κορυφή του κλάδου. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το δικό μας ενημερωτικό δελτίο επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα.

 


Σήμα Άλφα – Λάβετε μια εβδομαδιαία σύνοψη των κορυφαίων ερευνητικών μοντέλων που προσδιορίζονται από έναν αποκλειστικό αλγόριθμο αναγνώρισης που προσδιορίζει τα πιο πρόσφατα θέματα που συζητήθηκαν από ερευνητές παγκόσμιας κλάσης.

AI Disruptor – Γράφτηκε από τους δικούς μας alex ΜακΦάρλαντ. Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) θα διαταράξει σχεδόν κάθε πτυχή της κοινωνίας. Πώς προετοιμαζόμαστε;

Τεχνητή Άγνοια – Αυτό είναι ένα χειροποίητο ενημερωτικό δελτίο από τον Charlie Guo και είναι γραμμένο για ιδρυτές. Τα οφέλη αυτού του ενημερωτικού δελτίου είναι ότι εστιάζει πραγματικά σε σημαντικές ανακοινώσεις τεχνητής νοημοσύνης και πραγματικά σκάβει βαθιά σε διάφορα ζητήματα τεχνητής νοημοσύνης.

Data Elixir -Σε γραμμένο από τον Lon Riesberg, το Data Elixir εστιάζει περισσότερο στην παροχή πληροφοριών σε εμπειρογνώμονες του κλάδου και συγκεκριμένα σε επιστήμονες και μηχανικούς δεδομένων. Μπορείτε να μάθετε για νέα εργαλεία μηχανικής μάθησης, καθώς και για αγγελίες εργασίας.

Data Machina – Αυτό είναι ένα πολύ εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο κάθε δύο εβδομάδες από τον Carlos alg0 που ίδρυσε την Data Science London. Μάθετε για τα ενδιαφέροντα βιβλία AI που διαβάζει ο Carlos, καθώς και μαθήματα και άρθρα που προτείνει. Αυτό είναι ένα από τα πιο τεχνικά ενημερωτικά δελτία.

Data Science Weekly – Αυτό το ενημερωτικό δελτίο είναι πιο εξειδικευμένο από τα άλλα που έχουμε δημιουργήσει, καθώς επικεντρώνονται αποκλειστικά στην προσφορά επιμελημένων ειδήσεων, προσφορών εργασίας, καθώς και ευκαιριών κατάρτισης στην επιστήμη δεδομένων.

Βαθιά μάθηση εβδομαδιαία – Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το ενημερωτικό δελτίο εστιάζει στην τεχνολογία βαθιάς μάθησης και έχει σχεδιαστεί για όσους εμπιστεύονται τον κλάδο που βρίσκονται τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και στον εταιρικό κόσμο.

Εκθετική προβολή -Γράφτηκε από τον Azeem Azhar, αυτό είναι ένα εύκολο στην αφομοίωση εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο που εστιάζει στις επιπτώσεις της νέας τεχνολογίας AI, όπως αυτόνομα οχήματα, ιδιοκτησία δεδομένων, ψεύτικες ειδήσεις κ.λπ. Μας αρέσει πολύ το ευρύ περιεχόμενο, εστιάζει σε όλα θέματα που έχουν σημασία για την επιβίωση του ανθρώπινου γένους και την ευημερία της κοινωνίας γενικότερα.

Εισαγωγή AI – Αυτό το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο είναι αρκετά ευχάριστο ειδικά για άτομα που δεν έχουν τεχνικό υπόβαθρο. Συχνά περιγράφουν περιπτώσεις χρήσης πραγματικού κόσμου για τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και συζητούν ηθικά ζητήματα όπως η προκατάληψη της μηχανικής μάθησης. Ένα πράγμα που μας αρέσει είναι ότι φροντίζουν να τονίζουν γιατί ορισμένα θέματα έχουν σημασία για την κοινωνία γενικά. Γράφτηκε από τον Jack Clark που είναι ο Κατάλογος Πολιτικών στο OpenAI.

The Algorithm – MIT Technology Review – Το MIT Technology Review προσφέρει επιμελημένα ενημερωτικά δελτία για πολλούς κλάδους τεχνολογίας, όπως το blockchain, το διάστημα και φυσικά την τεχνητή νοημοσύνη. Ο Αλγόριθμος προσφέρει ένα ευανάγνωστο ενημερωτικό δελτίο που διασφαλίζει ότι παραμένετε ενημερωμένοι για τις κορυφαίες εξελίξεις στον κλάδο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να διαβάσετε όλα τα άρθρα αν δεν εγγραφείτε στο Technology Review.

Η κλίση – Αυτό το ενημερωτικό δελτίο ακολουθεί μια μοναδική προσέγγιση όχι μόνο σύνδεσης με ορισμένα από τα κορυφαία ευρήματα της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά προσφέρει μια συνοπτική περίληψη, επισκόπηση και, κυρίως, μια συζήτηση σχετικά με το γιατί οι ειδήσεις έχουν σημασία. Η δωρεάν επιλογή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά έχουν και μια πληρωμένη έκδοση.

Η Επίγεια Αλήθεια – Αυτό είναι ένα διεβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο κοινότητας για επαγγελματίες όρασης υπολογιστών. Είναι δωρεάν και επικεντρώνεται στο να φέρει αξία στην κοινότητα της τεχνητής νοημοσύνης. Οι επιλογές του συγγραφέα είναι αρκετά συχνά ενδιαφέρουσες και προσφέρουν ανάλυση που δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα αλλού.

Ιδρυτικός συνεργάτης της unite.AI & μέλος της Τεχνολογικό Συμβούλιο Forbes, Ο Αντουάν είναι α μελλοντιστής που είναι παθιασμένος με το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης και της ρομποτικής.

Είναι επίσης ο Ιδρυτής του Securities.io, ένας ιστότοπος που εστιάζει στην επένδυση σε ανατρεπτική τεχνολογία.