Συνδεθείτε μαζί μας

Πιστοποιήσεις

5 καλύτερα μαθήματα και πιστοποιήσεις RPA (Ιούλιος 2024)

Ενημερώθηκε on

Το Unite.AI δεσμεύεται σε αυστηρά πρότυπα σύνταξης. Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους προς προϊόντα που εξετάζουμε. Παρακαλούμε δείτε μας θυγατρική εταιρεία.

Καθώς η χρήση της ρομποτικής και του αυτοματισμού αυξάνεται σε πολλούς κλάδους, αυξάνεται και η σημασία του Αυτοματισμού Ρομποτικής Διαδικασίας (RPA). Μια αναδυόμενη τεχνολογία, η RPA επιτρέπει στους επαγγελματίες πληροφορικής να διαμορφώνουν λογισμικό υπολογιστή ή ρομπότ, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εξορθολογισμό των επιχειρηματικών διαδικασιών.

Καθώς η υιοθέτηση του RPA γίνεται πιο εμφανής στις εταιρείες, η αποτελεσματικότητα με τα εργαλεία RPA θα αναζητείται περισσότερο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους προγραμματιστές επιχειρηματικής ευφυΐας, τους επιχειρηματικούς αναλυτές και τους αρχιτέκτονες δεδομένων ή λύσεων.

Ακολουθεί μια ματιά στις 5 κορυφαίες Πιστοποιήσεις RPA που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή:

1. Εφαρμογή RPA με Εξειδίκευση Γνωστικού Αυτοματισμού και Αναλύσεων (Coursera)

Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα τεσσάρων μαθημάτων που έχει σκοπό να σας παρουσιάσει το RPA. Θα αποκτήσετε μια θεμελιώδη κατανόηση του κύκλου ζωής του RPA, τα πάντα, από τη σχεδίαση μέχρι την ανάπτυξη bot, και θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε το RPA με γνωστικό αυτοματισμό και ανάλυση.

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε έμπειρους όσο και σε αρχάριους χρήστες και προγραμματιστές του RPA και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν μια καριέρα στον αυτοματισμό. 

Κάθε μάθημα του προγράμματος καλύπτει διάφορα έργα που περιλαμβάνουν τον εντοπισμό επιχειρηματικών διαδικασιών για την αυτοματοποίηση και την κατασκευή ρομπότ λογισμικού. Θα αναπτύξετε δεξιότητες γύρω από τον αυτοματισμό ρομποτικής διαδικασίας, τη γνωστική νοημοσύνη και την ανάλυση RPA.

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικές από τις κύριες πτυχές αυτού του μαθήματος: 

  • Επίπεδο αρχάριου
  • Δεξιότητες σε RPA, γνωστική νοημοσύνη και ανάλυση RPA 
  • Ανάπτυξη και προγραμματισμός εκτέλεσης bot
  • Σχεδιασμός σχεδίου αυτοματισμού
  • Automation Anywhere για δημιουργία bots RPA
  • Ευέλικτο χρονοδιάγραμμα
  • Διάρκεια: 4 μήνες, 2 ώρες/εβδομάδα

2. Εκπαίδευση αυτοματισμού ρομποτικής διαδικασίας με χρήση UiPath (Edureka)

Αυτή η διαδραστική διαδικτυακή πιστοποίηση RPA αναπτύχθηκε από ειδικούς του κλάδου. Αποσκοπεί στην προετοιμασία ατόμων για την Εξέταση Προηγμένης Πιστοποίησης για Προγραμματιστές του UiPath, η οποία βοηθά στην υλοποίηση πρωτοβουλιών RPA στην εταιρεία σας. 

Το μάθημα καλύπτει βασικές έννοιες και σας βοηθά να αναπτύξετε μια λύση RPA, καθώς και να εκτελέσετε αυτοματοποίηση εικόνας και κειμένου. 

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικές από τις κύριες πτυχές αυτού του μαθήματος: 

  • Πραγματικές περιπτώσεις χρήσης βιομηχανίας
  • Πρακτική εμπειρία
  • Θέματα όπως η εμφάνιση του RPA, η εξέλιξη του RPA, το μέλλον του RPA, η διαφοροποίηση του RPA από τον αυτοματισμό, οι τομείς εφαρμογής του RPA, η μεθοδολογία ανάπτυξης του RPA και πολλά άλλα.

Έκπτωση έως 35% Έκπτωση: EDUUNITAI 

3. RPA με χρήση αυτοματισμού οπουδήποτε (Edureka)

Παρέχεται επίσης από την Edureka, η οποία είναι διαπιστευμένος συνεργάτης εκπαίδευσης του Automation Anywhere, αυτό το πρόγραμμα σας βοηθά να γίνετε ειδικός με την πλατφόρμα Automation Anywhere Enterprise. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας προετοιμάσει για την Εξέταση Επαγγελματικής Πιστοποίησης Automation Anywhere Certified Advanced RPA Professional Certification Exam.

Το μάθημα σάς βοηθά να δημιουργείτε και να παρακολουθείτε έξυπνα εικονικά ρομπότ, ενώ παράλληλα αναπτύσσετε δεξιότητες στον αυτοματισμό ιστού, τη διαχείριση δεδομένων με χρήση εντολών, τον καθορισμό προσαρμοσμένων ρόλων και ορισμού προνομίων, τον χειρισμό εξαιρέσεων και την εκτέλεση αυτοματισμού κειμένου και εικόνας. 

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικές από τις κύριες πτυχές αυτού του μαθήματος: 

  • Μελέτες περιπτώσεων πραγματικής ζωής
  • Θέματα όπως Τι είναι το RPA;, Μύθοι για το RPA, Εξέλιξη του RPA, Μεθοδολογία ανάπτυξης RPA, Ρόλοι και αρμοδιότητες εργασίας του RPA, Οφέλη του RPA, Λίστα εργαλείων RPA και πολλά άλλα. 
  • Μάθετε πώς να αυτοματοποιείτε διαδικασίες όπως η Επεξεργασία Υποθηκών, η Καταχώριση Παραγγελιών Τηλεπικοινωνιών και η Συμφωνία ΑΤΜ.

Έκπτωση έως 35% Έκπτωση: EDUUNITAI 

4. Κάνοντας την υπόθεση για τον αυτοματισμό ρομποτικής διαδικασίας (Coursera)

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε επαγγελματίες λογιστές και χρηματοοικονομικούς που έχουν βασική γνώση του RPA. Θα μάθετε πώς να προσδιορίζετε πιθανές χρήσεις και οφέλη για το RPA, καθώς και πώς να αξιολογείτε τις απαιτήσεις, να ορίζετε την απόδειξη αξίας και να μετράτε και να επικυρώνετε την απόδοση επένδυσης για την αυτοματοποίηση.

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικές από τις κύριες πτυχές αυτού του μαθήματος:

  • Πραγματικός κόσμος, σχετική περίπτωση χρήσης
  • Θέματα όπως η δημιουργία της υπόθεσης για τον αυτοματισμό ρομποτικής διαδικασίας και η οικοδόμηση μιας επιχειρηματικής υπόθεσης RPA
  • Καλό για αρχάριους
  • Ευέλικτο
  • Διάρκεια: ώρες 5

5. Κύκλος ζωής RPA: Εισαγωγή, Ανακάλυψη και Σχεδίαση

Αυτό είναι το πρώτο μάθημα της Εξειδίκευσης στην Εφαρμογή RPA με Γνωστικές Λύσεις και Αναλύσεις. Είναι μια εισαγωγή στο RPA και θα μάθετε πώς να το συνδυάζετε με γνωστικές λύσεις και αναλυτικά στοιχεία για να ψηφιοποιήσετε το εργατικό δυναμικό σας. 

Το μάθημα καλύπτει συγκεκριμένα τις δύο πρώτες φάσεις του κύκλου ζωής υλοποίησης RPA, οι οποίες είναι Σχεδίαση και Ανακάλυψη. Στο πρώτο, προσδιορίζετε επιχειρηματικές διαδικασίες που είναι κατάλληλες και ωφέλιμες για αυτοματοποίηση. Στο δεύτερο, αναπτύσσετε ένα σχέδιο για ένα έργο RPA.

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικές από τις κύριες πτυχές αυτού του μαθήματος:

  • Περιγραφή έννοιας και καθοδηγούμενη πρακτική
  • Φάσεις σχεδιασμού και ανακάλυψης του κύκλου ζωής υλοποίησης RPA
  • Αυτοματοποίηση Anywhere's RPA αρχιτεκτονική
  • Πρότυπο αξιολόγησης διαδικασίας
  • Αναλύοντας τεχνικές και οικονομικές δυνατότητες
  • Διάρκεια: ώρες 5

Ο Alex McFarland είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας AI που εξερευνά τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη. Έχει συνεργαστεί με πολλές startups και εκδόσεις AI παγκοσμίως.