Liity verkostomme!

Toimituspolitiikka

unite.ai -tehtävä

Olla arvovaltainen uusimpien uutisten, tapahtumien ja tekoälyä koskevien tietojen toimittaja. Tehtävämme on tiedottaa ja kouluttaa yleisöä kaikista tekoälyn muodoista, mukaan lukien ANI (Artificial Narrow Intelligence) ja AGI (Artificial General Intelligence). Olemme eturintamassa sähkön jälkeen voimakkaimman teknologisen läpimurron kirjaamisessa.

Omistajuus ja riippumattomuus

unite.ai on itsenäisesti omistettu, eikä sillä käydä kauppaa julkisesti.

unite.ai:n henkilökunnan jäsenillä ei ole ei-julkista tietoa mistään yksityisestä tai julkisesti noteeratusta tekoälyyrityksestä. Emme anna neuvoja tai ennakkotietoja millekään yritykselle toimituksellisen sisällön suhteen.

Nykyiset omistajat ja henkilökunta on lueteltu sivuillamme Joukkue sivu.

Journalistiset standardit 

Pyrimme olemaan tarkkoja, objektiivisia ja vastuullisia raportoinnissamme. Tämä on riippumatta siitä, perustuvatko uutiset alkuperäiseen raportointiin vai tarkistamiseen ja vahvistamiseen muiden lähteiden kanssa.

Tiimimme yrittää aina käsitellä uutisia rehellisesti ja puolueettomasti ilman ulkopuolista vaikutusta omistajilta tai sijoittajilta. Saatamme julkaista uutisia säännöllisemmin julkaisumme kanssa kumppanuussuhteessa olevilta yrityksiltä. Yhteistyössä kanssamme he lähettävät meille lehdistötiedotteita, jotta voimme raportoida tarkasti uutisarvosta.

unite.ai:n työntekijöitä ei ole rajoitettu omistamasta osakkeita profiloiduissa yrityksissä. Siitä huolimatta he eivät saa antaa etuuskohtelua millekään yhtiölle, jossa heillä on osakkeita.

Näitä ohjeita tarkistetaan ja päivitetään säännöllisesti.

Tietosuojakäytäntö 

Uskomme käyttäjien tietojen turvaamiseen. Saat lisätietoja vierailemalla osoitteessa Tietosuojakäytäntö sivu.

Tulomalli 

unite.ai ansaitsee rahaa tapahtumien kautta, tämä voi olla provisio konferenssilippujen myynnistä.

unite.ai voi myös näyttää kaikkialla verkkosivustolla mainoksia, jotka voivat olla bannereita tai kuvia.

Monimuotoisuuspolitiikka 

Uskomme, että kaikille pitäisi antaa yhtäläiset mahdollisuudet sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta tai rodusta riippumatta. Palkkaamme henkilöstöä useiden tekijöiden perusteella, joita ovat kirjoittamisen laatu, täsmällisyys, rehellisyys ja rehellisyys. Emme tee mitään rekrytointipäätöksiämme rodun, sukupuolen, uskonnon tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Nimettömyys ja luottamukselliset lähteet 

Uskomme, että yleisö palvelee parhaiten, kun tunnistamme uutislähteet niiden koko nimillä. Pyrimme painostamaan lähteitä sijoittamaan tietoja tietueeseen ja pyrkimään itsenäisesti vahvistamaan kaikki tiedot, joita pidetään epävirallisena.

Uskomme, että joskus tarvitaan nimettömyyttä lähteen turvaamiseksi, ja näissä olosuhteissa voimme hyväksyä tietoja nimettömistä lähteistä, jos voimme varmistaa nämä tiedot.

Uutisia ja mielipiteitä

Vedämme selkeän rajan uutisten ja mielipideartikkelien välille. Merkitsemme selkeästi jokaisen mielipidekirjoituksena pidetyn artikkelin otsikossa tekstin "Opinion".

Tarkkuus- ja korjauskäytäntö

Virheiden tekeminen on inhimillistä, mutta pyrimme aina julkaisemaan oikeaa tietoa saatavilla olevien tietojen perusteella. Virheiden tai puutteiden sattuessa pyrimme korjaamaan virheen tai puutteen mahdollisimman pian. Jos haluat ilmoittaa meille virheestä, ota rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä

Olemme aina tavoitettavissa täyttämällä meidän Yhteydenottolomake tai voit tavoittaa riippumattoman toimittajan suoraan etsimällä hänet sivustoltamme Joukkue sivu.